Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
İçi dışı bır insanımdır o yüzden rahatım. Alex hakeme omuz atıyor orada neden kimse çıkıp birşey demiyor onu anlamıyorum. Mehmet Topuz her faulden sonra hakemin yanı başında. Gökhan "sıkıyorsa atsana" diyor hakem aciz kalıyor çünkü kontrolü kaybetmiş.

Tekrar söylüyorum o cümleyi yazmamdaki sebep Fenerbahçeli oyuncuların bu maçtan dersler çıkarması ve o maçta tekrar etmemesi içindir. Art niyet göstererek yazmadım. . .
Bir şey denilmez çünkü haklı hakem.
Ammavelakin hakem hataları o kadar barizdi ki oyuncular üstüste gelmesine dayanamadılar.Yine de yaptıkları hoş karşılanmaz.

Yarım metre çıkmış topa uzak mesafede Gökhan'ın nasıl dokunduğunu görebildi, yan hakem ısrarlar kaldırıyor ve hala ben gördüm diyebiliyorsun.1 ayak mesafesi vardı, düşen kişi kalkıp o hızla giden adamın topuna dokunması çok zor bir şey zaten.Bariz hatalı karar vererek saha içinde güvensizliğe neden oldu, yan hakem kaldırdı ise vermelisin, FIFA bunu tembihliyor çünkü.Bir hakem ipleri elinden kaçırırsa oyuncular suç bulunmamalı, Güiza'nın bir pozisyonu da penaltı gibi sanki.Oyuncular o kadar çok topla oynamak istiyordu ki oyunun zırp pırt kesilmesine dayanamadılar, sürekli hakeme saldırdılar.Neyi değiştirecekse sanki..