Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır

16 41.03%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Fenerbahçe Kazanır

17 43.59%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 138 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [TSL 5.Hafta ]

45 yıl sonra 5'te 5 yapmışız.Tebrikler Fenerbahçe.Devamı Twente maçına ..

Maç genel olarak lehimize gelişti.Alex yine farkını gösterdi.Attığı gol ve getirdiği galibiyet kendisine güzel bir doğumgünü hediyesi olmuş oldu.İyi ki doğdun kaptan,iyi ki varsın.

Bursaspor seyirci baskısını iyi kullanmaya çalıştı yer yer.Vederson çok tutuktu,Mehmet Topuz çok çalıştı ama yine de Emre'nin eksikliği hissediliyor.Deivid kenardan girdiğinde yeterli değil tam verim alabilmek için devamlı oynaması lazım.Daum Güiza'yı çıkarttığı zaman Semih'i tercih edebilirdi.

Berbat bir hakem yönetimi vardı.2 tarafın aleyhine de çok hatalar oldu.

Bursa'da Sercan ve Turgay takımı ayakta tutan isimlerdi.Ömer Erdoğan savunmada çok kritik hamleler yaptı.Ergic ve Battala inanılmaz pas hataları yaptılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem çok sarı kart gösterdiği için eleştirmiyorum, mesela aynı pozisyonun benzeri olduğunda faul çalmayan hakem o pozisyonda faul çalınca Güiza ve Alex sarı kart gördü. Yaptıkları hareket kartlık ama onları o derece çıldırtan pozisyon bence faul edğil. Yine Gökhan'ın gördüğü kart öncesi pozisyonun kornerle alaksı yok, yardımcı hakem de aut diyor ama hakem vermiyor ve Gökhan tepkisini aşırı gösteriyor ve hakettiği kartı görüyor.

Şimdi hakem kartlarda haklı hatta Mehmet'e de kart vermeliydi ama yanlış düdüklerle ortamı kendisi gerdi. Yine Lugano'nun sarı kart gördüğü pozisyonda 2 oyuncu çarpıştı, o faulü hiç anlamadım. Lugano kalkarken rakibin ayağına basıyor, acaba onun için mi verdi diyeceğim ama öyle olsa sarı değil kırmızı vermeliydi. Oradaki faulü de anlamadım.

Sonrasında aşırıya kaçan itirazlarda Fenerbahçeli oyuncular hatalıydı. Ne olursa olsun bir maçta 6 tane kart görmemen gerekiyor. Daum'un cezalandırmasını bekleyeceğim ama hiç sanmıyorum, Emre'ye bir ceza verilmedi çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi hakem kartlarda haklı hatta Mehmet'e de kart vermeliydi ama yanlış düdüklerle ortamı kendisi gerdi. Yine Lugano'nun sarı kart gördüğü pozisyonda 2 oyuncu çarpıştı, o faulü hiç anlamadım. Lugano kalkarken rakibin ayağına basıyor, acaba onun için mi verdi diyeceğim ama öyle olsa sarı değil kırmızı vermeliydi. Oradaki faulü de anlamadım.
    Abi o pozisyon evlere şenlik zaten,Yenal'da direk Lugano'nun ayağına giriyor,Lugano'da Yenal'a.Hakem pozisyona sarı kart gösterdi,ama orada Lugano'nun hakemi alkışlaması çok gereksizdi.2.sarıdan kırmızı kart görebilirdi.

Futbolcuların bu kadar çok itiraz etmesini kazanma hırsına ve isteğine bağlayabiliyorum bir tek,takımın geçen seneki ölü toprağını atmış olmasından iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lugano'ya karşı önyargılıyım ondan mıdır bilemiyorum.

Ancak pozisyonda kayan Bursaspor'lu hafiften ayağını kapatarak giriyor. Yani amaç topa girmek. Lugano ise direk tabanla giriyor. Sarı kart %100 doğru bana göre.

Oyuncuların tepkilerini göstermeleri gayet normal. Ancak bir korner pozisyonunda bu kadar coşulmaz. Galatasaray Fenerbahçe maçı olur. Top çizgiyi geçer hakem vermez. Fener elenir. O zaman dal hakeme

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Birde Fenerbahçe'nin bir korneri vardı yan hakem ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen Deniz Çoban dinlememişti yan hakemi. Aynı Şekilde Volkan Şen'in korneri gibi. Kötü bir maç yönetti.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben hayatım boyunca hakeme bu kadar itiraz eden bir takım görmedim. Fenerbahçeli Futbolcular utanmasalar Deniz Çoban'a saha içerisinde saldıracaklardı.

Lugano'nun Yenal'a yaptığı hareket kırmızı karttı. O kadar itiraza rağmen Lugano'ya kırmızı kart gösterme cesaretinde bulunamadı ve sarı kart vermek ile yetindi sayın Deniz Çoban.

Çok sıkıcı bir maçtı, Alex'in bireysel çabasıyla attığı gol dışında maçta pozisyon yoktu. Alexsiz Fenerbahçe olmaz bunu bugün herkes daha iyi anlamıştır.

tebrikler Fenerbahçe.

Lugano'yu hakemlerin her maç 2-3 kere atması lazım. Yenal'ın bileğine 3-4 saniye boyunca basıyor, gidiyor itiraz ediyor sonra hakemi alkışlayarak prostesto ediyor. Her şeyi geçtim adamın bir kere meslektaşına saygılı olması gerekir . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne alakası var Fenerbahçeli oyuncular maç mı seçsin? Her maça aynı konsantrasyonla çıkmaları doğru olanı.

2 oyuncu çarpışıyor yahu, kartla alakası yok, taban giriyorsa ver kırmızı kartı. Eğer verdiğin sarı karta gerçekten inanıyorsan alkışlayınca da ikinciyi çıkaracaksın ya da Topuz seni sağa sola iterken sarıyı çıkaracaksın. İşte bunları yapamıyorsan, bende sana kötü hakem derim.

Hakem taraf tuttu anlamı da çıkmasın, hakem kötüydü, verdiği hatalı kararlar ortamı gerdi. Başka hakem olsa bu kadar gerilmez, bu kadar da kart çıkmaz.

Güiza ve Alex'in sarı gördüğü pozisyonda da faul yok. Gökhan'ın gördüğü pozisyonda korner yok. 6 kartın 4'ü bana göre hakemin iyi yönetememesinden. Ee böyle bir hakemi de eleştirelim yani.

Tabi itirazdan bu şekilde gereksiz kart gören oyuncuların da kulaklarını Daum çekmeli, bunu eklemeyi de unutmayayım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Alkışlama olayı çok gereksizdi zaten.Biraz daha dikkatli olması gerekiyor,yarın öbür gün bir Avrupa maçında aynı şeyi yapsa başımız yanacak.Daum'un Lugano'yu uyaracağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Lugano'yu hakemlerin her maç 2-3 kere atması lazım. Yenal'ın bileğine 3-4 saniye boyunca basıyor, gidiyor itiraz ediyor sonra hakemi alkışlayarak prostesto ediyor. Her şeyi geçtim adamın bir kere meslektaşına saygılı olması gerekir . . .
    Eğer bileğine bastığı için verdiyse zaten sarı çıkmaması gerek, kırmızı olmalıydı. Bastığını görmediyse zaten neden kart verdi bilmiyorum. Kırmızı olduğunu bildiği halde çıkaramıyorsa da, o cesareti yoksa kötü hakemdir, assın düdüğünü hakemlik yapmasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Serkan abi iki oyuncu çarpışıyor da pozisyonun devamını kaçırıyorsun heralde, Lugano resmen Yenal'ın bileğine basıyor. daha sonra hiç birşey olmamış gibi itiraz ediyor.

o harekete rağmen, ve o kadar itiraz eden bir futbolcuyu sarı kart ile ikaz ediyorsa bu hakem daha da bişey diyemeyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Serkan abi iki oyuncu çarpışıyor da pozisyonun devamını kaçırıyorsun heralde, Lugano resmen Yenal'ın bileğine basıyor. daha sonra hiç birşey olmamış gibi itiraz ediyor.

o harekete rağmen, ve o kadar itiraz eden bir futbolcuyu sarı kart ile ikaz ediyorsa bu hakem daha da bişey diyemeyeceğim.
    Bence mesajımı tekrar oku Mehmet. Bende sana katılıyorum ama bileğini bastığını görmedi bence hakem, gördüyse ve atamadıysa da hakemlik yapmasın. 1 önceki mesajımda yazıyor bunlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tam ben mesaj attığımda sen mesaj yazmışın abi.

yanlız şunu söyleyeyim, bu maç avrupa kupası maçı olsaydı Fenerbahçeli oyuncular bu kadar çok itiraz etseydi Fenerbahçe'nin maçı tamamlıyacağına pek ihtimal vermiyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tam ben mesaj attığımda sen mesaj yazmışın abi.

yanlız şunu söyleyeyim, bu maç avrupa kupası maçı olsaydı Fenerbahçeli oyuncular bu kadar çok itiraz etseydi Fenerbahçe'nin maçı tamamlıyacağına pek ihtimal vermiyorum ben.

aynen kardeşim..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir galibiyet aldık. Bu sene İnşallah şampiyon olacağız.

Ayrıca 1-0 küçümsenecek bir skor değil.

Bu arada Lugano olayına bir açıklık getirelim:

Hakem zaten Sarı kartı çıkardı. Millet kırmızı sanıp hakemin üstüne çullandı. Yani hakemin kararı başından belliydi ve itirazlarla değişmedi.
    Last edited by DisCo : 14.Eylül.2009 at 05:31 Reason: İmla hatası düzeltildi. spor değil - skor değil

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Hakemin gereksiz kartlarından dolayı kötüleşen bir maç Gökhan'ın yedeği kart gerksiz 2-3 hafta dinlendirelebilir Hakem yan hakem çıkdı diyor hala korner veriyor anlamadım

Daum'a rağmen kazanmasını bildik. Güiza'yı oyundan çıkararak iyi giden takımı bozdu. Güiza çok pozisyon harcadı ama pozisyona giren ve gol atabilecek bir oyuncu, onu çıkararak Bursaspor savunmasına derin bir oh çektirdi herhalde. Hadi Güiza'yı çıkarıyorsun, yerine Semih'i al bari, Deivid neden alındı, anlamak güç. M.Topuz'un da çıkarılması büyük yanlıştı. İki oyuncu değişikliği çok hatalı kullanıldı, son dakika gol yesek fatura Daum'a çıkacaktı. Kazım'ın yerine Özer'i oyuna alsa daha doğru bir hamle yapmış olurdu.

Kazım kredisini tüketiyor, sezona iyi başlamasına rağmen bencil oyununa geri döndü. Kaleye vurduğu şutta pas verse mutlak gol olacaktı. Bence Kazım yerine Topuz oynamalı Twente maçında, Emre de yerinde oynamalı. Emre'nin cezası bitene kadar Topuz yine o bölgede, Kazım yerine de Özer oynamalı. Özer çok daha asistçi bir futbolcu, eminim çok daha faydalı olacak Kazım'dan.

Kazım'ın kaleye çektiği şut pozisyonunda Alex'e verseydi %100'lük gol fırsatı doğacaktı.

Twente maçında Kazım'ı yedeğe çekip M.Topuz ile başlayabilir Daum.İBB maçında da Emre'nin cezasından dolayı Özer'i ilk 11'de seyrederiz umarım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ayağa kalkarkan görmediği için bastı, öncesinde ikisi de ayaklarını yer değiştirdiler, farkındaysan ayaklara hiç bakmıyorlar.

Sarı kart doğru karar, dengesiz girişe Yenal'ın da sarı görmesi gerekirdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Avrupa maçında böyle hareketleri yapmazlar, çünkü Avrupa maçındaki hakem böyle berbat kararlar vererek futbolcuları çileden çıkarmaz. 1 metre auta çıkmış topa korner verirsen, her futbolcu çileden çıkar ve sarı kart da görür. Alex topu tereyağından kıl çeker gibi rakipten almışken ona faul çalarsan, Alex gibi sakin bir adam da sarı kart görür, ardından itiraz eden Güiza da. 3 sarı kart hakemin iki yanlış kararından görüldü.

İçi dışı bır insanımdır o yüzden rahatım. Alex hakeme omuz atıyor orada neden kimse çıkıp birşey demiyor onu anlamıyorum. Mehmet Topuz her faulden sonra hakemin yanı başında. Gökhan "sıkıyorsa atsana" diyor hakem aciz kalıyor çünkü kontrolü kaybetmiş.

Tekrar söylüyorum o cümleyi yazmamdaki sebep Fenerbahçeli oyuncuların bu maçtan dersler çıkarması ve o maçta tekrar etmemesi içindir. Art niyet göstererek yazmadım. . .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar kendimi ifade edemedim galiba eğer bu hareketler doğru ise Avrupa maçlarında da yapalım maç kazanalım ki ülke puanımız artsın. Ancak tasvip edilmeyecek hareketler ise kötü ye kötü diyelim.
    Last edited by Crocodile1963 : 14.Eylül.2009 at 04:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Egemen'in de söylediği gibi,zaten böyle hareketleri yaptıracak kadar çileden çıkartan hakemler yok Avrupa Kupası maçlarında.O maçların motivasyonu daha farklı olur.Alex'i kaç yıldır tanıyoruz,ne kadar sakin bir adam olduğunu biliyoruz.Biraz objektif düşünmek lazım bazen.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İçi dışı bır insanımdır o yüzden rahatım. Alex hakeme omuz atıyor orada neden kimse çıkıp birşey demiyor onu anlamıyorum. Mehmet Topuz her faulden sonra hakemin yanı başında. Gökhan "sıkıyorsa atsana" diyor hakem aciz kalıyor çünkü kontrolü kaybetmiş.

Tekrar söylüyorum o cümleyi yazmamdaki sebep Fenerbahçeli oyuncuların bu maçtan dersler çıkarması ve o maçta tekrar etmemesi içindir. Art niyet göstererek yazmadım. . .
    Bir şey denilmez çünkü haklı hakem.
    Ammavelakin hakem hataları o kadar barizdi ki oyuncular üstüste gelmesine dayanamadılar.Yine de yaptıkları hoş karşılanmaz.

Yarım metre çıkmış topa uzak mesafede Gökhan'ın nasıl dokunduğunu görebildi, yan hakem ısrarlar kaldırıyor ve hala ben gördüm diyebiliyorsun.1 ayak mesafesi vardı, düşen kişi kalkıp o hızla giden adamın topuna dokunması çok zor bir şey zaten.Bariz hatalı karar vererek saha içinde güvensizliğe neden oldu, yan hakem kaldırdı ise vermelisin, FIFA bunu tembihliyor çünkü.Bir hakem ipleri elinden kaçırırsa oyuncular suç bulunmamalı, Güiza'nın bir pozisyonu da penaltı gibi sanki.Oyuncular o kadar çok topla oynamak istiyordu ki oyunun zırp pırt kesilmesine dayanamadılar, sürekli hakeme saldırdılar.Neyi değiştirecekse sanki..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tartışmayı dozuna indirelim gençler
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Hakemin bugün yan hakem ile olan anlaşmazlığı da oyunun gidşatına epey etkili oldu.Seyir zevki düşük maç yorumları yapıldı burada,düzgün bir şekilde oyunu akışına bırakamadı hakem.Hakikaten sürekli düdük çalınan maç çığırından çıkıyor.Bir yerde bu kadar çok itirazın sebebi hataların apaçık ortada olması ve üstüste gelmesi diyebiliriz,fakat yine de hoş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig TV ilginç şeyler yapıyor :

http://video.yahoo.com/watch/5976425/15540929 Bu özet görüntüleri Lugano'yu sarı karttan sonra alkışlamış gibi gösteriyorlar.

http://video.yahoo.com/watch/5976448/15540981 Halbuki olay bu Rıdvan anlatıyor.

Yani zaten alkışa sarı kart gelmiş.Bu konuda eleştriler biraz yersiz gibi ama normal tabi böyle yöneltince insanları medya...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tam bi rezalet gece 12den itibaren bilet bekledim 10da aldım...20.55te içeri girebildim 21.yüzyılda yasıyoruz yahu koyun gibi beklettiler orda bizi.Kaburgalarım ve kollarım kırılıyordu..ve maç sonrasında 1 saat 15 dk bekledik..Tamamen rezalet...

Fb tvde Fatih Demirkol la röportaj yapmam,kazanmamız,harika tribün desteği güzel olaylardı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post

http://video.yahoo.com/watch/5976448/15540981 Halbuki olay bu Rıdvan anlatıyor.

Yani zaten alkışa sarı kart gelmiş.Bu konuda eleştriler biraz yersiz gibi ama normal tabi böyle yöneltince insanları medya...
    Rıdvan'da nasıl böyle yorumlamış anlayamadım.

Lugano sarı kart görecekken Fenerbahçe'li oyuncular hakemi itiyor,çekiyor,kucaklıyor. Sonra Lugano yere yatıyor. Sağlık ekipleri geliyor. Hakemin kartı elinde bekliyor. Çünkü yerdeki oyuncuya kart gösteremiyor. O esnada hakemi yine her türlü itip,çekiyorlar. Garibimin kartı elinde..Lugano ayağı kalkıyor. Kararını alkışlıyor. Hakemde gecikmiş olan kartı gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

En az gol yiyen takım F.Bahçe

Fenerbahçe, Süper Lig'in en az gol yiyen takımı Oldu. Fenerbahçe Süper Lig'de bu sezon oynadığı 5 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü ve ligin en az gol yiyen takımı oldu. Castrol Analizlerine göre Fenerbahçe 5 maçta rakiplerine 17 gol pozisyonu verirken (maç başına 3,4) kalesine 15 isabetli şut attırdı.
    SÜPER LİG TARİHİNDE 2. KEZ!

Fenerbahçe, Bursaspor deplasmanında oynadığı maçı 1-0 kazandı ve lig tarihinde 2.kez sezonun ilk 5 haftasında 5 galibiyet almış oldu. Fenerbahçe, daha önce şampiyon olduğu 1964-65 sezonunun ilk 5 haftasında (45 yıl önce) oynadığı 5 maçı da kazanarak puan kaybetmemiş, toplam 17 gol atıp kalesinde yalnızca 1 gol görmüştü. Fenerbahçe bu sezon ise 5 maçta 11 gol atıp kalesinde 2 gol gördü.

ALEX'TEN SEZONUN İLK GOLÜ

Alex De Souza, Süper Lig'de Bu Sezon İlk Golünü Bursaspor Deplasmanında Attı. Alex De Souza, bu hafta oynanan Bursaspor maçında attığı golle Süper Lig'de bu sezon ilk kez fileleri havalandırmış oldu. Alex böylece son 3 sezonda da ilk gollerini deplasmanda atmış oldu. Alex, 2007-08 sezonunda 4.haftada deplasmanda 1-1 biten Hacettepe maçında, 2008-09 sezonunda 3.haftada deplasmanda 2-1 kaybedilen Hacettepe maçında kendi adına sezonun ilk gollerini atmıştı.

F. BAHÇE'NİN KAFA GOLÜ YOK

Fenerbahçe, Bu Sezon Süper Lig'de Kafa Golü Atamadı. Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 5 maçta 11 gol atarken bu gollerini hiçbirini kafa vuruşuyla atmadı. Castrol Analizlerine göre Fenerbahçe bu sezon ligde 1 golü penaltıdan, 7 golü sağ ayak, 3 golü sol ayakla attı. Fenerbahçe geçen sezon attığı 13 kafa golüyle bu alanda ilk sırada yer alıyordu.

EN ÇOK KARTIN ÇIKTIĞI MAÇ

Bursaspor Karşılaşması Fenerbahçe'nin Bu Sezon Süper Lig'de En Çok Kart Gördüğü Maç Oldu. Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında 6 sarı kart gördü ve bu sezon Süper Ligde en çok kart gördüğü karşılaşmasını oynadı. Bursaspor maçında Fenerbahçe takımından Alex, Guiza, Kazım, Lugano, Andre Santos ve Gökhan Gönül sarı kart gördüler.

GEÇEN SEZONDAN FARKLI BİR F.BAHÇE

Fenerbahçe Geçen Sezon Süper Lig'de Deplasmanda Üst Üste 3 Maç Kazanamamıştı. Fenerbahçe geçen sezon Süper Lig'de deplasmanda oynadığı maçlarda hiç üst üste 3 maç kazanamamış sadece 14.haftada ile 16.haftada deplasmanda oynadığı Denizlispor ve Konyaspor maçlarında üst üste 3'er puan toplamıştı. Fenerbahçe bu sezon ise deplasmanda oynadığı 3 maçta sırasıyla Denizlispor'u 2-0, Diyarbakırspor'u 3-1, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kirmizinin cikmamasina sasirdim. Maci ara ara izledim butun hakem duduklerinden sonra Mehmet Topuz hakemin yaninda bitiodu. Lugano veya Gokhani bilmem ama Alex ve Mehmet baya askerlik arkadasi gibiydiler hakemle. Itmeler omuzlar

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri