Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır

16 41.03%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Fenerbahçe Kazanır

17 43.59%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 138 arası toplam 138 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [TSL 5.Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bu arada 45 yıl önce 6'da 6 oldumu yenersek ilk mi olacak Çünkü Gs hiç 6'da 6 yapamamış yaparsa kendi takım rekorlarına girer

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Lugano sarı kart görecekken galiba o an hocanın aklında sadece Lugano' ya kart göstermek vardı galiba. Diğer 9 oyuncunun itmesine,omuzlarına tepki göstermedi sadece 'gidin' dedi. Tartışılacak kararlardan biriside bu bence. Sarı kart bile tartışmaya açık bir konu.

GS 6' da 6 yapabilmiş. 7' de 7 yaparsa TSL' de tarihinde bir rekor kırmış olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

5 te 5 yapmamız müthişti. Bu deplasman zorluydu zaten. Buradan 3 puan almak 4-5 puan almak gibi.

Maçta iyi oynamadık. ama kazanmayı bildik. Zaten büyük takım bunu yapınca büyük oluyor. Hakem berbat bir maç yönetti. İpleri bir kaçırdı tüm pozisyonda oyuncuları çileden çıkardı. Bizim oyuncular çok agresifdi. Gökhan, Lugano.. M.Topuz ilk maçında sürekli hakemin karşısındaydı. O huyuna gıcık oldum. Ya kardeşim bi geri dur be.

Şimdi sinirliydi tamam ama hakem saf saf kararlar vererek oyuncuları iyice çileden çıkarttı. Birkere Alex'in kıl çeker gibi aldığı pozisyonda faulün f sinin tek çubuğu bile yok. Resmen ve resmen kendini takmış ve yere bırakmış. Zaten ardından Güiza da Alex'te sarı gördü. Yani olmayan bir faulü verince çileden çıktı. Daha sonra hatırladığım pozisyonlardan birisi Bilica ya tekme atan Sercan a en azından bir uyarı gelebilirdi. Yada ikisini bir maçın başında sakin olmaları için fırçalayabilirdi. Bir penaltımız verilmedi ki Dün telegolda eyyamcılar Güiza kendini attı sarı kart diyorlar. Yahu Ali Tandoğan arkadan çekiştiriyor adam arka direğe gidecek önünde kimse yok niye bıraksın kendini? Birde Tandoğan Güiza yı yıkamazmış. Ben 10 yaşındayken halı sahada göbekli adamları devirebiliyordum oldukça saçma bir yorumdu. sinan Engin Ve Gökmen Özdenak objektif yorumculuk anlayışından uzaktılar. Sinan Engin sürekli gelecek maçlar için Fenerbahçenin maçını yönetecek hakemleri etki altına alacak konuşmalar yaptı. Daha sonra Olmayan bir korner verdi ki bu kararı vermek için gözlerinin baya bir hasarlı olması lazım. Buradan bir gol yese Fenerbahçe hesabını nasıl verecek? Sinan Engin tüm pozisyonlarda büyütülecek birşey yok evet böylede olmazki yapılmazki. Yani o adamı neden oraya oturtmuşlar ben anlamadım. Şahsen rahatsız oldum. Adamlar bu hareketleri yapmaları yanlıştı deyip geçiyorlar Sinan Engin hala daha yani bu hareketler yanlıştı yapmamaları lazımdı olmaz böyle tamam olmaz yanlış diyorlar o hala daha Fenerbahçeyi eleştirmekle meşgul. KAbul edilen birşeyi daha ne bozuk plak gibi söyleyip durduğunu anlamış değilim.

Aziz Yıldırım'ın takımla konuşup bu sinirleri aldırması lazım. Bu tip davranışları yaparak galibiyetimize gölge düşürüyorlar. Yapmayın be kardeşim hakeme niye elliyorsunuz? Sonra milletin ağzına sakız veriyorsunuz sürekli çalıyorlar bu tür pozsiyonları.

Alex e bir ( açmak istiyorum... adam yeni yaşına girdi ama sahada en takdir ettiğim isimlerden birisiydi. Hatta en iyisi oydu bende. Top aldı (her ne kadar faul densende), paslar verdi (Atamadılar) daha sonra gitti Güiza yanispet yapar gibi Yahu şu topu şöyle köşeye bırakacaksın bak ben sağ ayağımla göstereyim sana dercesine gitti golü attı. Alex tartışmasız lider takımda. Emre de gelirse süper oluruz ilerki haftalarda. Galatasaray ile sonuna kadar çekişeceğiz gibi geliyor. Beşiktaş zor toparlanır ama belki 3. lüğe elan gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Türkiye'nin en zor Anadolu deplasmanından 3 paunla dönmek harika oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe lig tarihinde 7'de 7 yapmıştı, şu anda bu alandaki rekor Fenerbahçe'ye ait. Ama 2 takıma bakıyorum, bu sezon bu rekor kırılabilir.

Geçen sene deplasmanda kaybedip içeride kazanarak devam ediyorduk. Bu sene oynanan 5 maçtan 3'ü deplasmandaydı ve kayıpsız yolumuza devam ediyoruz. Geçen sene ile aradaki farkı, bıraktım sahada oynanan oyunu, hiç maçları izlemeyen biri de görebilir. Üstelik 3 deplasman kolay rakiplere de karşı değildi. Denizli hariç tabi ki, Nurullah Sağlam belki biraz toparlar yoksa işleri çok zor. Diyarbakır bu sene sahasına gelecek rakiplere zor anlar yaşatabilir, Bursa deplasmanı zaten hemen hemen herkes tarafından en zor Anadolu maçı olarak görülüyor.

Bu maçlarda kayıp yaşamadan yola devam etmek, kazanma alışkanlığını sürdürmek olumlu. Savunması çok kötü, Carlos aksıyor, stoperler uyumsuz denirken ligin en az gol yiyen ve en az pozisyon veren takımı olmamaız da yine geçen sene takımda olmayan takım savunmasının bir göstergesi sanırım.

Hep bu takımı önde basan, ileride etkili isimleri olan bir rakip karşısında görmek gerekir derdim. Dün gördük, orta sahada üstünlüğü Fenerbahçe genelde vermemeye çalışıyor. Emre'nin eksikliği hissediliyor bu konuda. Ayrıca bu takıma adam eksiltebilen ve hızlı bir forvet kesinlikle şart. Alex, Emre ve Mehmet'in bir arada oynadığı maçlarda arkaya çok top gönderilecektir, bunları en iyi şekilde değerlendirmek gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Rıdvan'da nasıl böyle yorumlamış anlayamadım.

Lugano sarı kart görecekken Fenerbahçe'li oyuncular hakemi itiyor,çekiyor,kucaklıyor. Sonra Lugano yere yatıyor. Sağlık ekipleri geliyor. Hakemin kartı elinde bekliyor. Çünkü yerdeki oyuncuya kart gösteremiyor. O esnada hakemi yine her türlü itip,çekiyorlar. Garibimin kartı elinde..Lugano ayağı kalkıyor. Kararını alkışlıyor. Hakemde gecikmiş olan kartı gösteriyor.
    Anlamamışsın galiba.Sadece bu alkışladığı kısım kesilip sarı karttan sonra gösteriliyor sırf kamuoyunu yanıltmak için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç Fenerbahçe'nin sonuna kadar hakkıydı. Gol öncesi pozisyon milimetrik ofsayt ama o pozisyonu yakalayan hakeme zaten Şampiyonlar Ligi finali verirsin, 15 kere oynatmayla yapılan tahminden tahmin olmaz. O gol olmasaydı gol başka bir şekilde gelirdi zaten.

Benim asıl midemi bulunduran emsal diye ceza verilmesi gereken 2 futbolcu. Dün Tabata bugün Lugano.Bu oyuncular bugün cezasız kalırsa yarın eylemlerini tamamen gerçekleştirirler, o zaman mağdur olacak oyuncuların mağduriyetini kim giderecek çok merak ediyorum. Avrupa'liglerinde iyice karı uygulamalar var bu konuda, 12 maç ceza verme gibi bile emsalleri var,nasıl kuzu kuzu oynuyolar o cezaları görünce. Bizde öyle bir şey olsa en fazla 3 maç alır bir de tahkime itiraz ederler. Bu sadece bu ikisi ve bu takımlar için değil,her takım ve bu takımlarda böyle zihniyette olan her oyuncu için geçerli.

Lugano'nun pozisyonunu görmeyen hakeme ben olsam artık maç yönettirmem. Anlık basma olsa neyse.Duruyor basıyor kalkıyor hala basıyor ve hala basarken bir yandan da itiraz ediyor, Bursalı yerlerde kıvranıyor,görememesi çok garip. Gereksiz korkulardan uzaklaşsınlar artık. Hiç bir takımın buna ihtiyacı yok ki.Dün Fener Bursalılar kusura bakmasın o maça pek iyi hazırlanamamışlar galiba, fizik olarak yerlerdeydiler,Fenerbahçe 9 kişi de kalsa yenerdi. Zaten cesareti olmayan hiç bir hakemin ligde işi olmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabiki bu kişisel görüş bizimde böyle düşündüğümüzü düşünmüyorsunuz Bu hareketleri hiç bir takımın yapmaması lazım. Çünkü her takım kendi taraftarınca daha özel. Her taraftar sahada dalaşan dövüşen takım yerine oynayan atan takım görmek ister.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Zor olabilecek bir maçı kolay atlattık ayrıca Topuz u da kazandık diyebiliriz bu maçla

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

hangi psikolojide insan bunu yapar anlamıyorum, bunu yapanları ömür boyu stadlara almayacaksın yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Her gelen deplasman takımı stadın tuvaletini yakıp yıkıyor.Bu iyice gelenek oldu çıktı :/ Bunu yaparken de ne zevk alıyorlar merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Amaçları futbol değil. Anca klüplerine fatura ödetsinler.
    Last edited by DisCo : 14.Eylül.2009 at 23:32 Reason: Yazım hatası düzeltildi. kulülerine - klüplerine | ödeseler - ödetsinler.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kapıda bizlere yapılanları düşününce çok da psikopatça gelmedi bu yapılanlar,edilen küfürler ve atılan taslar...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Malesef futbolda kısasa kısas sistemi uygulanmıyor.

Belkide tuvalette bunlar yapılıyor diye dışarda size öyle yapılıyordur. Birde olaya böyle bakmak lazım diyeceğim ama bu bakış açısı bana göre yanlış.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İşte sana doğru gelmeyen şey bir devletin politikası.Bunlar belki de doğru seyler değil fakat insanın sabrının bir sınırı var.Ben hiç bir zararda bulunmadım fakat bulunanlar da aa düzeysiz,terbiyesiz demedim.Kişisel fikrim bu yönde...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Yapılanlar cezasız kaldığı için oluyor bunlar

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri