1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    çirkefliklerinden falan bahsediyorsun sanırım.Onun içinde ilk önce kendin beğenip daha sonra scouta sorabilirsin.kişiliğine kadar araştırıyor adamı1-2 maç izletince
    scoutlara izletiyorum, kişilikleri az çok belli oluyor zaten ama bahsettiğim büyük maçlar, profesyonellik, bağlılık vs..vs.. 13 tane falan gizli özellik var. Ve bu özelliklerin bazıları oyuncunun profil özelliklerinden yüksek yada düşük performans sergilemesinde etken oluyor. Mesela süper özelliklere sahip dört dörtlük görünen bir oyuncu alıyoruz, of coşar bu diyoruz. sonra maçlarda bi bakıyoruz adam fıs... yada bazen o yada bu sebepten dandik özellikleri olan bir oyuncuyu oynatıyoruz bi bakıyoruz adam takımın en iyisi.. işte bunlar hep o gizli özelliklerle bağlantılı şeyler.

Bide adamın bağlılığı düşük mesela. hemen gitmek istiyor, sorun çıkarıyor, squad harmonyi düşürüyor. yarardan çok zararı oluyor öyle adamların. adaptasyonu düşük yabancı bir oyuncudan koca 1 sezon yararlanamıyorsun yeni ülkeye adapte olamıyor diye.ertesi sezonda meçhul...

normal oyuncularda bu gizli özellikler daha dengeli ama regenlerde gizli özellikleri iyi oyuncu bulmak zor. bahsettiğim dengesizlik o.

Gerçi profil özellikleride dengesiz oluyor çoğunun. Adam stoper mesela. bakıyosun bir sürü özelliği 15'in üstünde ama yüksek olan özellikler mevkisiyle alakasız özellikleri. yok bitiricilik, yok yaratıcılık..vs... bende kaç oyundur dikkat ediyorum, topsuz oyun özelliği yüksek bir kanat (regen olarak) bulamadım. dripling, hız, hızlanma vs. iyi ama topsuz oyun özelliği 7-8 oluyor mesela. içimden almak gelmiyor o adamı o zaman
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    N'Koulou çok iyi gelişmiş ama dervite o kadar iyi değil sanırım Lewandovski gittiği takımda parasının hakkını veriyor sanırım.Hull city takımı gelişim sürecini hızla devam ettiriyor...

Uzun zamandır FM09 da kariyer açmıyordum ama şuan 2010 yamasını indiriyorum.Yeni bir kariyer açmak istedi canım. Anlatımın ve oyunun hull city i almamda büyük etken Hull city nin amblemi harika
    N'koulou hele bi gelişmesin, sıkarım topuklarına valla...16.5 milyon saydım yaw
    Dervite dediğin gibi pek gelişmeyeceğe benziyor. Bakalım ligde bir düzlüğe çıkarsak bikaç maç şans veririm belli eder zaten.
    Lewa'yı hiç sorma. 1 sene daha kalsaydı en az 12-13'e okuturduk bari ucuza gitti. takır takır atıyor golleri... neyse ki ched evans imdadımıza yetişti ama oda kiralık.

Laf aramızda Hull'u bende daha çok ambleminden etkilendiğim için aldım bide tam Fm'lik takım. dipten al, zirveye taşı. her şeyiyle cazip geldi...
    Last edited by Walter Sakana : 14.Eylül.2009 at 16:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri