scoutlara izletiyorum, kişilikleri az çok belli oluyor zaten ama bahsettiğim büyük maçlar, profesyonellik, bağlılık vs..vs.. 13 tane falan gizli özellik var. Ve bu özelliklerin bazıları oyuncunun profil özelliklerinden yüksek yada düşük performans sergilemesinde etken oluyor. Mesela süper özelliklere sahip dört dörtlük görünen bir oyuncu alıyoruz, of coşar bu diyoruz. sonra maçlarda bi bakıyoruz adam fıs... yada bazen o yada bu sebepten dandik özellikleri olan bir oyuncuyu oynatıyoruz bi bakıyoruz adam takımın en iyisi.. işte bunlar hep o gizli özelliklerle bağlantılı şeyler.
Bide adamın bağlılığı düşük mesela. hemen gitmek istiyor, sorun çıkarıyor, squad harmonyi düşürüyor. yarardan çok zararı oluyor öyle adamların. adaptasyonu düşük yabancı bir oyuncudan koca 1 sezon yararlanamıyorsun yeni ülkeye adapte olamıyor diye.ertesi sezonda meçhul...
normal oyuncularda bu gizli özellikler daha dengeli ama regenlerde gizli özellikleri iyi oyuncu bulmak zor. bahsettiğim dengesizlik o.
Gerçi profil özellikleride dengesiz oluyor çoğunun. Adam stoper mesela. bakıyosun bir sürü özelliği 15'in üstünde ama yüksek olan özellikler mevkisiyle alakasız özellikleri. yok bitiricilik, yok yaratıcılık..vs... bende kaç oyundur dikkat ediyorum, topsuz oyun özelliği yüksek bir kanat (regen olarak) bulamadım. dripling, hız, hızlanma vs. iyi ama topsuz oyun özelliği 7-8 oluyor mesela. içimden almak gelmiyor o adamı o zaman
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
N'koulou hele bi gelişmesin, sıkarım topuklarına valla...16.5 milyon saydım yaw
Dervite dediğin gibi pek gelişmeyeceğe benziyor. Bakalım ligde bir düzlüğe çıkarsak bikaç maç şans veririm belli eder zaten.
Lewa'yı hiç sorma. 1 sene daha kalsaydı en az 12-13'e okuturduk bariucuza gitti. takır takır atıyor golleri... neyse ki ched evans imdadımıza yetişti ama oda kiralık.
Laf aramızda Hull'u bende daha çok ambleminden etkilendiğim için aldımbide tam Fm'lik takım. dipten al, zirveye taşı. her şeyiyle cazip geldi...