Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Bursaspor Kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe Kazanır
-
Fenerbahçe lig tarihinde 7'de 7 yapmıştı, şu anda bu alandaki rekor Fenerbahçe'ye ait. Ama 2 takıma bakıyorum, bu sezon bu rekor kırılabilir.
Geçen sene deplasmanda kaybedip içeride kazanarak devam ediyorduk. Bu sene oynanan 5 maçtan 3'ü deplasmandaydı ve kayıpsız yolumuza devam ediyoruz. Geçen sene ile aradaki farkı, bıraktım sahada oynanan oyunu, hiç maçları izlemeyen biri de görebilir. Üstelik 3 deplasman kolay rakiplere de karşı değildi. Denizli hariç tabi ki, Nurullah Sağlam belki biraz toparlar yoksa işleri çok zor. Diyarbakır bu sene sahasına gelecek rakiplere zor anlar yaşatabilir, Bursa deplasmanı zaten hemen hemen herkes tarafından en zor Anadolu maçı olarak görülüyor.
Bu maçlarda kayıp yaşamadan yola devam etmek, kazanma alışkanlığını sürdürmek olumlu. Savunması çok kötü, Carlos aksıyor, stoperler uyumsuz denirken ligin en az gol yiyen ve en az pozisyon veren takımı olmamaız da yine geçen sene takımda olmayan takım savunmasının bir göstergesi sanırım.
Hep bu takımı önde basan, ileride etkili isimleri olan bir rakip karşısında görmek gerekir derdim. Dün gördük, orta sahada üstünlüğü Fenerbahçe genelde vermemeye çalışıyor. Emre'nin eksikliği hissediliyor bu konuda. Ayrıca bu takıma adam eksiltebilen ve hızlı bir forvet kesinlikle şart. Alex, Emre ve Mehmet'in bir arada oynadığı maçlarda arkaya çok top gönderilecektir, bunları en iyi şekilde değerlendirmek gerekir.
Mesaj Yetkileri