Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Bursaspor Kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe Kazanır
-
Maç Fenerbahçe'nin sonuna kadar hakkıydı. Gol öncesi pozisyon milimetrik ofsayt ama o pozisyonu yakalayan hakeme zaten Şampiyonlar Ligi finali verirsin, 15 kere oynatmayla yapılan tahminden tahmin olmaz. O gol olmasaydı gol başka bir şekilde gelirdi zaten.
Benim asıl midemi bulunduran emsal diye ceza verilmesi gereken 2 futbolcu. Dün Tabata bugün Lugano.Bu oyuncular bugün cezasız kalırsa yarın eylemlerini tamamen gerçekleştirirler, o zaman mağdur olacak oyuncuların mağduriyetini kim giderecek çok merak ediyorum. Avrupa'liglerinde iyice karı uygulamalar var bu konuda, 12 maç ceza verme gibi bile emsalleri var,nasıl kuzu kuzu oynuyolar o cezaları görünce. Bizde öyle bir şey olsa en fazla 3 maç alır bir de tahkime itiraz ederler. Bu sadece bu ikisi ve bu takımlar için değil,her takım ve bu takımlarda böyle zihniyette olan her oyuncu için geçerli.
Lugano'nun pozisyonunu görmeyen hakeme ben olsam artık maç yönettirmem. Anlık basma olsa neyse.Duruyor basıyor kalkıyor hala basıyor ve hala basarken bir yandan da itiraz ediyor, Bursalı yerlerde kıvranıyor,görememesi çok garip. Gereksiz korkulardan uzaklaşsınlar artık. Hiç bir takımın buna ihtiyacı yok ki.Dün Fener Bursalılar kusura bakmasın o maça pek iyi hazırlanamamışlar galiba, fizik olarak yerlerdeydiler,Fenerbahçe 9 kişi de kalsa yenerdi. Zaten cesareti olmayan hiç bir hakemin ligde işi olmasın.
Mesaj Yetkileri