-
Genel görüş yeneceğimiz kanısında fakat ben bizi orda bir tersliğin beklediğini hissediyorum..
Sebebini soracak olursanız, takımımız rakipten iyi olmasına olabilir fakat konuya atılan mesajlarda da görüldüğü gibi biz yunanistan deplasmanlarını çok büyütüyoruz..
İki takımında burada alacağı bir 3 puan nerdeyse yolun yarısı anlamına geliyor, yunan taraftarlar bunu çok iyi biliyorlar, onun için her türlü provakasyona hazırlanıyorlardır, eğer öyle olmazsa ayakta alkışlarım
Son zamanlarda yunan halkının tarihi konusundaki açılımlarında Türklere karşı görüşlerinin değiştiği söyleniyor, hatta geçtiğimiz pazar Can Dündar'ın ''Mustafa'' filmi bedava dağıtan bir gazete erken saatte tükenmiş..
Her şeye rağmen bizim takımımız çok üst düzey olsaydı bile eksiklerimiz ve milli duygularımız bu tür deplasmanlarda bize ters gelebilcek olumsuz durumları sürekli tetikliyor, takımın bariz üstün oldugunu bilen yunan taraftarı da son zamanlardaki açılımlarına ragmen yine de bizi provake etmek için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına inanıyorum.
Bu yüzden burda bir beraberlik evimizde de yeneceğimizi düşünürsek bizim için baya kârlı olacaktır, ha kazanabilir miyiz evet kazanabiliriz ama sinirimize hakim olmalı atmosferin oyununa gelmemeliyiz.
Ayrıca ne kadar küçümser bir bakışta olsak da Panathinaikos takımı sürekli şampiyonluğa ve sürekli Avrupa'da oynayan bir takım, bizim takımımız daha iyi diye yeneceğimiz anlamına gelmemeli, ama umarım temiz ve güzel bir maç olur ve bir galip geliriz, neredeyse yolun yarısını geçmiş oluruz.
Mesaj Yetkileri