1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Fm 2009 Saçmalıkları

Hybrid View

Mutlaka saymakla bitmez ama benim çok kızdığım ilerde bi gün oyunu bıraktıracak bir olay var.Eminim sizde şikayetçisinizdir bu durumdan.Herşey iyi giderken kariyerlerimde birden bir süre sonra işler tersine dönmeye başlıyor.Örneğin 10 maçlık bir galibiyet serisi yakalıyorum ardından puan kayıpları geliyor ardarda.Bu hiç sevmediğim,çok kıl olduğum bir durum ve çoğu kariyerimde yaşıyorum bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Mutlaka saymakla bitmez ama benim çok kızdığım ilerde bi gün oyunu bıraktıracak bir olay var.Eminim sizde şikayetçisinizdir bu durumdan.Herşey iyi giderken kariyerlerimde birden bir süre sonra işler tersine dönmeye başlıyor.Örneğin 10 maçlık bir galibiyet serisi yakalıyorum ardından puan kayıpları geliyor ardarda.Bu hiç sevmediğim,çok kıl olduğum bir durum ve çoğu kariyerimde yaşıyorum bunu.
    bunun nedeni bir süre sonra rakiplerinin senin taktiğini çözmesi. sürekli sabit şekilde oynarsan 5-6 maç sonra bile rakiplerin karşısında zorlanmaya başlarsın çünkü senin nasıl oynayacağını bilirler ona göre önlem alırlar. yaratıcı olmak lazım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    bunun nedeni bir süre sonra rakiplerinin senin taktiğini çözmesi. sürekli sabit şekilde oynarsan 5-6 maç sonra bile rakiplerin karşısında zorlanmaya başlarsın çünkü senin nasıl oynayacağını bilirler ona göre önlem alırlar. yaratıcı olmak lazım
    iyi,güzel de ikide bir yeni taktik mi yaratıcaz ? o yarattığımız yeni taktikle aynı başarıyı yakalayabilcez mi bakalım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    iyi,güzel de ikide bir yeni taktik mi yaratıcaz ? o yarattığımız yeni taktikle aynı başarıyı yakalayabilcez mi bakalım ?
    nabza göre şerbet vericeksin yeni taktik yapmana gerek yok, ama rakibe göre ufak ayarlamalar yaparsan daha uzun süre sürdürebilirsin istikrarı.
    mesela defans hattında oynayan oyuncuları yavaş olan bi takıma karşı hızlı bi forvet çözer işi. ya da bekleri zayıf olan bir takıma karşı sürekli kanatlardan atak yapmak, zayıf olan kanada oyunu yıkmak, opposite instructions' ı doğru kullanmak...
    daha da arttırılabilir ilk aklıma gelenleri yazdım demek istediğim sabit taktikle oyuncuları koyup sonuç almayı beklemek akıl karı değil. işte 1-2-3 tutuyor sonra takılmaya başlıyor.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri