-
Öncelikle şunu belirtelim diğer üç takımın Manu'dan alacağı her puan ekstra puandır.Diğer üç takım Manu'nun rakibi değil...
Wolfsburg ve CSKA'dan içerde 6 alacağımıza eminim...
Bugüne gelirsek;mükemmel mücadele ettik.Sahanın heryerinde vardık.Zaten Manu'dan daha çok koşmuştuk istatistiklerde.Manu topla oynamada daha üstün ama o topu kendi yarı alanlarında yaptılar.Biz 11 kişi ile topun arkasına geçince yarı alanlarında top çevirdiler...
Mükemmel bir takım savunması yaptık.İ.Üzülmez harici herkes görevini eksiksiz yerine getirdi savunmada.Rooney adım atamadı.Sonradan giren Owen ve Berbatov'da etkili olamadılar...
Özellikle Ferrari ve Ernst muhteşem oynadılar.Top kullanımı haricinde Hakan'da çok iyiydi.S.Özkan'da yükselen grafiğini sürdürüyor.Çıkmasaydı skor üretebilirdi...
Ferrari'ye özel olarak değinmek istiyorum.Popescu'dan sonra ben böyle soğukkanlı,pozisyon bilgisi üst düzey bir stoper görmedim Türkiye'de.Tek kelimeyle müthiş...
Hücum anlamında da elimizden geleni yaptık.Holosko,Nobre,S.Özkan çok haraketliydiler.Tabata hala teknik anlamda adapte olamamış takıma.Ayrıca kariyerinin ilk ŞL maçı.Ama geriye gelip sorumluluk almak istemesi,basit oynaması,klasik 10 numaralardan farklı olarak mücadele etmesi umut verici.Son 10 dakikaya gol yemeden girebilseydik daha etkili olabilirdi hızlı hücum ayaklarımız.Ama olmadı malesef.Sağlık olsun...
Takımımı tebrik ediyorum.Son iki yılın ŞL finalisti ile oynuyorsun ve ezilmiyorsun,takır takır top oynuyorsun...
Tarihi fark,hezimet bekleyen arkadaşlarıda ümitlendirdiğimiz için özür dilerim...
Mesaj Yetkileri