Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 147 sonuç

Konu: Beşiktaş - M.United | Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakan çok şanssız bir gol yedi, böyle iyi oynadığı maçta hata yapmadan gol yedi... Beşiktaş'ın işi çok zor, gol yollarında haftalardır suskun isimlere sahipler. Nobre'nin yerinde iyi bir satraforu olsaydı Beşiktaş'ın işler çok daha iyi olabilirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Hakan çok şanssız bir gol yedi, böyle iyi oynadığı maçta hata yapmadan gol yedi... Beşiktaş'ın işi çok zor, gol yollarında haftalardır suskun isimlere sahipler. Nobre'nin yerinde iyi bir satraforu olsaydı Beşiktaş'ın işler çok daha iyi olabilirdi...
    aynen öle göz göre göre ladese gitti beşiktaş, tabata yerine daha iyi bir kaç transfer yapıp takımı güçlendirebilirlerdi, beşiktaş takım kalitesi olarak şampiyonlar liginde iyi yerlere gelecek bir takım değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    edit: özellikle orta saha
    Last edited by ThersoN : 16.Eylül.2009 at 03:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazık oldu Beşiktaşa..
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Günün adamı bana göre Ernst'di çok kritik müdahelelerde bulundu..Nobre yine ortasaha'da topa çıkarmaya oldukça yaralı oldu. Beşiktaş yediği golde ise normalde yaptığı savunmayı golde yapamadı daha az adamla müdahele etti ve sonucu çok bedava bir gol oldu. ManU resmen büyük takım golü attı. Yazık oldu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1-0 bitti.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçın hakkı beraberlikti..
    bence bjk biraz daha formda olsa ya da gole gidecek oyuncular biraz daha kaliteli olsaydı.. burdan puan çıkarabilirdi.. ayrıca golden sonra kendilerini çok saldılar bence.. hakan beklenenin aksine baya iyiydi.. takım da mücadele etmedi değil fakat biraz daha şans skoru değiştirebilirdi.. bence ihtimaller içerisinden kötünün iyisi oldu.. bjk daha moralli devam edecektir grup maçlarına.. kalan maçlarında başarılar diliyorum.. umarım gruptan çıkarlar...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ın gol atamayacağını az çok hissetmiştim. Ancak gol yemesi çok kötü oldu, bunu haketmemişti.

Yine de her şeye rağmen tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

beşiktaş elinden geleni yaptı maçın hakkı 0-0 dı ama olmadı yinede tebrikler bjk

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Öncelikle Tebrikler Beşiktaş'a.

Yazık oldu 1 puana.Bu gruba 1 puan ile başlayabilirdi Beşiktaş.Ama bir an önce şu goL orucunu açmak lazım.

Benim tahminime göre Beşiktaş Ramazandan sonra goL atmaya başlar gazetelerde yazar
    ' Beşiktaş Orucu Biraz Geç Açtı '
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Öncelikle Tebrikler Beşiktaş'a.

Yazık oldu 1 puana.Bu gruba 1 puan ile başlayabilirdi Beşiktaş.Ama bir an önce şu goL orucunu açmak lazım.

Benim tahminime göre Beşiktaş Ramazandan sonra goL atmaya başlar gazetelerde yazar
    ' Beşiktaş Orucu Biraz Geç Açtı '
    Bjk iftar yaptı daha güzel olurdu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yazık oldu, kısmet.Manu maçı hedef maç değil, düşünmemelisiniz.
    Last edited by Cengo : 16.Eylül.2009 at 03:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bjk iftar yaptı daha güzel olurdu.

Yazık oldu, kısmet.Manu maçı hedef maç değil, düşünmemelisiniz.
    İkisinede katılıyorum İftar yaptıda oLabiLir

Beşiktaş'ın zaten rakibi zaten grubun diğer takımLarıydı onun için bu maç için fazla üzülmeye gerek yok artık diğer maçlarada bu futbolu gol atarak yansıtmaları gerekir.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

0-0 çok iyi bir sonuç olacaktı,olmadı.Yine de Beşiktaş elinden geldiği kadarıyla çok iyi mücadele etti.Zaten grupta ManU'dan alınacak puanlar süpriz olurdu.Şimdi sırada zor bir CSKA deplasmanı var,buradan en kötü beraberlikle ayrılabilecek güçte Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Puan alabilirdik ancak olmadı. Takımı tebrik ediyorum güzel mücadele verdiler ancak Yusuf hariç.

Geçen seneye göre çok ciddi bir düşüş var. Oyuna girmesini en çok ben istiyordum ancak böyle oynayacaksa bir daha hiç girmesin. Adeta Manu'nun istediklerini yaptı. Hücuma kalkacağımız anda saçma hareketlerle kaptırdı topları hep ve tehlikeli oldular.

Ayrıca Ernst,Ferrari ve Sivok muhteşemdi. Delinho,Ekrem ve Nobre'de maç boyu çalıştı durdu.Ayrı bir parantez de Serdar Özkan'a. Son 2-3 maçtır muhteşem oynuyor. Tam bitti derken yeniden doğuyor galiba Serdar inşallah nazar değmez. Takımın herşeyiydi bugün oyundan çıkana kadar,ki çıkması da bence yanlıştı.

Herşeye rağmen teşekkürler Beşiktaş'ım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş gerçekten güzel oynadı özellikle ben Serdar Özkan, İbrahim ÜzüLmez, Sivok, Ferrari ve Ernst'i çok beğendim Yusuf ise bence tam bir felaket oldu çok gereksiz top kayıpları yaptı pas atacağı yerde ikinci çalımı denedi sürekli ama maçın genelinde başa baş ve zevkli bir mücadele izledik, Çarşı'nın da şovları görüLmeye değerdi. Yalnız bir şey farkettim bilmem farkeden oldu mu maçın 47-48-49. dakikalarında Galatasaray tezahuratı duydum gibi geldi -Saldırsana Saldırsana Saldırsana Galatasaray, Bizim için kupaları kaldırsana kaldırsana Galatasaray şeklinde-...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bu arada maçın anlatıcısı kimdi? Marinyo diyerek beni afallattı..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    bu arada maçın anlatıcısı kimdi? Marinyo diyerek beni afallattı..
    Emre Tilev...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İşin mücadeLe kısmını yine süper yaptık. Ama sonunu yine her zaman oLduğu gibi yine getiremedik.

Ferguson konuşuyor şu anda.''Hayatımda bu kadar fantastik, takımını bu kadar ateşLeyen bir taraftar daha görmedim, muhteşemLerdi'' dedi..

Puan aLabiLirdik ama oLmadı, WoLfsburg ve CSKA ya İnönü de işLerin nasıL oLacağını gösterecek bir mesaj iLettik sanırım. İkisinide yeneceğiz !
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Alex Ferguson'a çaresiz diyordu.Şampiyonlar Ligi Finalin'i kaybettiğinde bile bu kadar çaresiz değildi dedi maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Rooney çıkmasa daha fazla atabilirdi ManU.M.Denizli ne yapıyor anlamış değilim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Öncelikle şunu belirtelim diğer üç takımın Manu'dan alacağı her puan ekstra puandır.Diğer üç takım Manu'nun rakibi değil...

Wolfsburg ve CSKA'dan içerde 6 alacağımıza eminim...

Bugüne gelirsek;mükemmel mücadele ettik.Sahanın heryerinde vardık.Zaten Manu'dan daha çok koşmuştuk istatistiklerde.Manu topla oynamada daha üstün ama o topu kendi yarı alanlarında yaptılar.Biz 11 kişi ile topun arkasına geçince yarı alanlarında top çevirdiler...

Mükemmel bir takım savunması yaptık.İ.Üzülmez harici herkes görevini eksiksiz yerine getirdi savunmada.Rooney adım atamadı.Sonradan giren Owen ve Berbatov'da etkili olamadılar...

Özellikle Ferrari ve Ernst muhteşem oynadılar.Top kullanımı haricinde Hakan'da çok iyiydi.S.Özkan'da yükselen grafiğini sürdürüyor.Çıkmasaydı skor üretebilirdi...

Ferrari'ye özel olarak değinmek istiyorum.Popescu'dan sonra ben böyle soğukkanlı,pozisyon bilgisi üst düzey bir stoper görmedim Türkiye'de.Tek kelimeyle müthiş...

Hücum anlamında da elimizden geleni yaptık.Holosko,Nobre,S.Özkan çok haraketliydiler.Tabata hala teknik anlamda adapte olamamış takıma.Ayrıca kariyerinin ilk ŞL maçı.Ama geriye gelip sorumluluk almak istemesi,basit oynaması,klasik 10 numaralardan farklı olarak mücadele etmesi umut verici.Son 10 dakikaya gol yemeden girebilseydik daha etkili olabilirdi hızlı hücum ayaklarımız.Ama olmadı malesef.Sağlık olsun...

Takımımı tebrik ediyorum.Son iki yılın ŞL finalisti ile oynuyorsun ve ezilmiyorsun,takır takır top oynuyorsun...

Tarihi fark,hezimet bekleyen arkadaşlarıda ümitlendirdiğimiz için özür dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Beşiktaş bana göre umut verdi.Manu'ya karşı iyi bir direnç ortaya koydu.Açıkası ne Wolfsburg ne de Cska İnönü'den çıkamaz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş yaptığı savunmayı hücuma taşıyabilseydi bugün çok iyi bir skor alabilirdi.

Yapılan yanlış transferlerin kaçınılmaz sonu bu maçada yansıdı.

Yusuf bu maçın en kötüsüydü. Ne adam geçebildi, ne doğru dürüst pas verebilirdi. Beşiktaş bu oyunuyla -hücum anlamında- zor maç kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yusuf dışında Beşiktaş iyiydi bugün.

Golde yapılabilecek pek birşey var mıydı derseniz, yapılabilecek eleştiri olsa olsa Scholes'u tutan oyuncunun adamını kaçırması olur ki ben göremedim kameranın açısı itibariyle.

Şans biraz Beşiktaş'ın yanında olsaydı, puan alabilirdi ama olmadı. Yine de tebrik etmek gerek Manchester'a karşı bu futbolu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş'ın kendi evinde olma avantajını kullanmasını, Manchester United'ın ise önemli oyunculara sahip olması nedeniyle daha zevkli, gollü bir maç bekliyordum fakat kısır bir maç oldu. Beşiktaş'ta Ernst ve Ekrem göze batarken ManU da zaman zaman Valencia zaman zaman da Nani ile etkili olmaya çalıştı. Ben bu maçta Manchester United'ı beğenmedim. Alıştığımız klasik İngiliz takımları gibi değillerdi. Onlar da beraberlik için gelmiş gibiydi fakat attıkları gol ile de 3 puanı alıp döndüler. Böyle bir ManU'ya karşı Beşiktaş'ın daha etkili olmasını beklerdim.

Şampiyonlar Ligi'nde yenemiyorsan yenilmeyeceksin de. Aslında kağıt üzerinde bu grupta ManU ile diğer 3 takım arasında fark var. Yani yüksek ihtimalle ManU lider olur diğer takımlar arasında çekişir fakat Wolfsburg veya CSKA'nın kendi evlerinde oynadıkları maçta ManU'dan alacakları 1 veya 3 puan direkt olarak Beşiktaş'ın 1 adım önüne geçmeleri demek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Serdar Özkan çıkınca sinirden kafayı yedim. Umudum tükendi.
    Nihat oyuna girerken Nobre'nin çıkması gerekirdi. Holosko geçsin artık şu forvete. Nobre pozisyon hatası yapıyor. Hep geride kalıyor hava toplarında. O Nihat'ın ortaya Batuhan olsaydı şimdi şenlik vardı..
    Yolun açık olsun Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galip gelemiyoruz ama son üç maçtır yüzümü güldüren bir S.Özkan var.Muhteşem oynuyor.İyi bir S.Özkan milli takıma da faydalı olur.Hem süratli,hem teknik oyuncu çıkmıyor bu ülkeden pek.Ya süratli oluyor tekniği zayıf oluyor ya da teknik oluyor yavaş kalıyor.Bu bakımdan milli takımda değerlendirilmesi gereken bir isim Serdar...

Aynen milli takımda oynayacak kapasitede bir oyuncu değil bana göre..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yedigimiz Gol Liverpool Maçında Gerard'ın attıgı golün aynısıydı. Maça gelirsek Mükemmel bir oyun sergiledik. Serdar özkan'ın Gerçekten Formuna Hayran kaldım Ama 2. Yarı Yusuf ile degişikligini Anlamadım Holosko veya Tabata çıkar diye düşünmüştüm ama Serdar özkanı görünce Şok oldum. Ernst Hayatımda izledigim en iyi Ernst'di. Kontra Yakalanırken Top keserek Bizi faciadan engelledi. Defans 4 Lüsü Fazla konuşmaya Gerek yok bence Ellerinden gelenin En iyisini yaptılar Ferrari ve Sivok ikilisine Hayran kaldım.

Sonradan girenler Fazla etkili olamayınca Skoru lehimize Çeviremedik Ama Şu Grupda Kolay lokma olmadıgımıza Herkeze gösterdik.

Birde Birşeye acayip Sinir oldum Spikerin Tabata Demeden önce Hep 8m Euro ile Başlaması. İlk 11i Sayarken 8m Euroluk Tabata orta sahada Oyundan Çıkarken 8 M ueroluk tabata oyundan çıktı vs ..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

çok zevksiz bir maç oldu bana göre Beşiktaş sadece iyi mücadele etti..Manu da kendisini fazla sıkmadı.Akıllarında Man City macı var bence...

Quote Originally Posted by scar face View Post
    çok zevksiz bir maç oldu bana göre Beşiktaş sadece iyi mücadele etti..Manu da kendisini fazla sıkmadı.Akıllarında Man City macı var bence...
    manu kendisini nasıl sıkmadı rooney kranponunu fırlattı sinirden bence man city maçıda kimsenin aklında değildi.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri