Detaylı anlatım olmuş tebrikler biraz daha resimle desteklersen daha iyi olur.Başarılar.
Detaylı anlatım olmuş tebrikler biraz daha resimle desteklersen daha iyi olur.Başarılar.
Last edited by Walter Sakana : 15.Eylül.2009 at 19:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Ne Oluyor Hocam Yav Toparlanmamız LazımÇok Kritik Puan Kayıpları Yapmışsın Asıl Rakiplerden Alınacak Puanlarda Tam Tersi Kaybetmişin Hala Form Tutamamaşız Az Gol Atıyosun Gibi Geldi Bana Devre Arasında Güçlü Ofansif Oyuncu Şart Gibi Kaynakta Mevcut Hocam
2.Yarı Toparlanmamız Lazım İlk 6'ya Girebilirsek Süper Olur
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Riquelmeyi al hocam![]()
toparlanıyoruz gibi yavaş yavaş. uyum sürecini atlattık, artık daha iyi sonuçlarda geliyor. aslında az gol atmıyoruz, ligde arsenal dışındaki takımlarla aramızda 4-5 golden fazla yok. demek ki çok yiyoruzmehmetocal: Ne Oluyor Hocam Yav Toparlanmamız LazımÇok Kritik Puan Kayıpları Yapmışsın Asıl Rakiplerden Alınacak Puanlarda Tam Tersi Kaybetmişin Hala Form Tutamamaşız Az Gol Atıyosun Gibi Geldi Bana Devre Arasında Güçlü Ofansif Oyuncu Şart Gibi Kaynakta Mevcut Hocam
2.Yarı Toparlanmamız Lazım İlk 6'ya Girebilirsek Süper Olur
![]()
ofansif orta saha teşhisin bingo! kesinlikle atakları yönlendirecek bir amc almam gerekiyor.
ona nasıl o kadar gol attırdığının sırrını söyleyeceksen alırımHaygary: Riquelmeyi al hocam![]()
benden başkası öyle oynatamaz yazmıştın
bide gelirmi acep..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dur bakalım riquelme'ye yağcılık yapmaya başladımkesin sallamayacak ama...
Last edited by Walter Sakana : 16.Eylül.2009 at 18:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
riquelme avrupaya gelmek isteyen bir oyuncu abi
sanada gelir bu arada özelden msn verirsen riquelmeye özel taktiği mi senle paylaşabilirim...
Premier Lig
17.HAFTA
Borges ve Paloschi'nin müthiş performanslarıyla maçı çevirdik
2 sezondur orta sahamızı çift yönlü oynayabilen oyunculardan kurmaya çalışıyoruz. Ve takım oturdukça bunun faydalarını daha çok görmeye başladık. İşte Borges'in hem defansif hem ofansif müthiş performansı.
12 top çalma, 8 gollük pas, 3 şut ve 1 gol.
Puan Durumu
18.HAFTA
Müthiş bir ilk yarıydı. İşte maçın temposunu yansıtan ilk yarı istatistikleri.
İkinci yarıda savunmaya çekildik. Daha iyi savunma yapmamız gerekirken çok pozisyon verdik ancak kalecimiz mükemmeldi.
Ligde fırtına gibi esen 3.sıradaki rakibimize karşı galibiyet ve mücadele güzel ancak ikinci yarıda bu kadar aciz kalmamalıydık.
Borbon, Paloschi, Petre, Rafael Carioca ve Heskey. Dört dörtlük oynadılar.
Basın Toplantısı
Sonuçtan mutlu olduğumu ancak oyundan memnun kalmadığımı belirttim.
Puan Durumu
Arka arkaya 4 galibiyetle iyi bir sıçrama gerçekleştirdik.
Profilim
Hocam sen geride kalmışsın bizimkinde artık talented manager yazıyor
Beya bir toparlanmışız bu arada.
Tahmin ettiğim gibi, sallamadı bizibaşka kapıya diyor
genede teklif yaptım da klübü kabul etmiyor. 10 milyonuda geçtik bakalım 16 milyona kadar yolu var. bütçe o kadar. klübünün ilgilendiği bir oyuncum var 3.5 milyonluk. onuda veriyorum yanında eşantiyon. sen kaça aldın?
dur dur ben bunu yazarken riquelme'yi tavladık
ilk başta yeteneklerini övmüştüm, sallamamıştı. şimdi mutlaka almak istediğimi söyledim. olumlu yanıt verdi bu sefer. senin dediğin gibi, avrupaya gelmek istediğinden sanırım. şimdi beni etkilemek istediği yazıyor profilinde
o zaten kendi yeteneklerini bildiğinden ben bile yeteneklerini övünce sallamıyor.Ama avrupaya gelir ben 1. sezonda alıcaksam 24 ay taksitle 14 milyon £ rahatlıkla alıom
Evet Biraz Düzelmişiz Yalnız 2.Yarı Oyundan Çabuk Kopuyosun Toten Maçında Şans Yanında Olmuş Hocam
Sende mi BrütüsHocam Riqi Yüzünden Artık Oyun Oynamıyacam Yav
![]()
heheartık rotasyon yaparsın
![]()
17 milyon + oyuncu istiyorlar
sendeki gibi performans gösterecekse değer o para. Ama tüm transfer bütçem yawhatta 1 milyon aşıyor. napsam alayım mı?
para yetmiyorsa nasıl alıcaksın ki abi .
birde 10 gol atınca matınca para verme ayağına yat bişiler yap ama 17 milyon onun için az aslında ama şöyle bir durumda var yaşlanınca kulüpten kar ile satamazsın.Ama değer
onun riquelmesi yok ya kıskanıyortüsHocam Riqi Yüzünden Artık Oyun Oynamıyacam Yav
niye yaw
![]()
![]()
Alexinda 19 aralarındaki tek fark alexten biraz daha hızlı
Fenere baktımda aziz yıldırım efsaneler arasında bu adamın nesi efsane ya![]()
yaw onu bunu bırakında bu ingilterenin transfer sistemi ne gıcık ya
vagner lowe'a çalışma izni çıkmaz diyor asistan :S bide sene sonu sözleşmesi bitecek oyunculardan ingiliz liglerindekilere teklif yapamıyorsun. sezon sonunda mı ne yapabiliyosun ancak.
Adamlar Futbol Oynamaya Endekslenmiş Hocam Sezon Bitmeden Oyunculara Teklifi Bile Yasaklamışlar Bak Adamları Aklı Fikri Futbol
Love'mu Abiicm Desene Yılın Transferini Patlatacaktın Az DahaAma Olmuyor Hocam Çok Sessiz ve Derinden Gidiyorsun Transfer Görüşmelerine
![]()
Sen onun dediklerine bakma hocam ilkinde izini alamazsın en çok 3. de alıyorsun
ben öyle yapıyorum![]()
Bülent Akın'ı alayım mı Mehmet?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet takımdaki 2-3 oyuncuyu bende öyle aldım
borbon'a 1 sene uğraştım en son illallah ettilerde öyle verdiler izni
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya bu Paloschi falan deli gibi gelişti de peşinde Milan, Roma, Werder, Fiorentine, Dormund...vs 20 tane takım var. 30 aralıktayım devam et butonuna basmaya korkuyorumara transferde saldıracaklar. pff. takımı bozmak istemiyorum yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Paloschi klübün favorilere girmiş. Ha bide Klübün değeri 92 milyon olmuş
Last edited by Walter Sakana : 16.Eylül.2009 at 20:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kullanabilirsen Neden Olmasın HocamAma Sorun Çıkarmaz hiç Kefilim Ben Ona
![]()
riquelme'yi alırsam taraftarlar çıldırır. taparlar bana heralde![]()
o zaman sende al hocam![]()
Premier Lig
19.HAFTA
2009'un son maçını da kazandık
Heskey'den müthiş performans
Puan Durumu
Yükseliş devam ediyor
Tecrübeli ayaklar lige ağırlıklarını koydular
Heskey - Sezona kötü başlayan tecrübeli forvet son dönemin en formda ismi olarak, takımın yükselişinde başrolü üstlendi. Kariyeri boyunca bir sezonda genelde 10 golün altında atan ancak oynadığı takımlara çok faydalı olmasıyla bilinen, 45 kezde İngiltere milli takımı forması giyen tecrübeli oyuncu ayrıca orta sahanın solu, sağ/sol açık, stoper gibi mevkilerde de oynayabilen tam bir takım oyuncusu.
İşte son dönemde çıktığı maçlardaki istatistikler onun ne kadar faydalı olduğunu gösteriyor.
Emile Heskey form grafiği
Kilbane (takım kaptanı) - 32 yaşındaki tecrübeli sol kanat oyuncusu Kilbane bu sezon takımının tüm maçlarında forma giyen tek oyuncu oldu. Son derece başarılı ve istikrarlı bir sezon geçiren İrlandalı yıldız menajerinin güvenini boşa çıkartmadı. Özellikle everton formasıyla 2003-2007 yılları arasında yıldızı parlayan Kilbane milli takım formasını tam 95 kez giydi.
Kevin Kilbane form grafiği
Hull City - İlk Yarı Maç Sonuçları
Kaplanlara ödül yağdı
Böylelikle sezonun ilk yarısı sona erdi.
2 Ocakta Manchester United ile FA Cup 3.tur mücadelesine çıkacağız.
Ara transfer dönemi başladı. Riquelme için klübüyle anlaştık, oyuncuyla da anlaşmak üzereyiz. Çalışma izni çıkmasında bir problem yaşamazsak her an kadromuza katılabilir. Çalışma izni çıkarsa listemizdeki diğer oyuncuları da gözden geçirip son kararı vereceğiz.
Riquelme olmazsa Vukcevic var hocam.Sonra Tales diye bi eleman var Internacional'de..
kevin kilbane debir zamanların süperstarlarından32 yaşında bile işe yaıyor adam
Football is simple,but Football Manager is not