Zürich kalecisi cok komik hatalar yapti. Ronaldonun frikiklerini cikartabilirdi ve son golde kalenin cok onunde duruyordu ve guti asirtma goluyle atti
Zürich kalecisi cok komik hatalar yapti. Ronaldonun frikiklerini cikartabilirdi ve son golde kalenin cok onunde duruyordu ve guti asirtma goluyle atti
Ronaldo'nun ilk frikik golünü de kaleci kurtarabilirmiş fakat o gol için pek fazla da kızılmaz diye düşünüyorum. 2. gol ise şaka gibi olmuş, hiçbir hamle yapmayıp yerinde beklese top kafasına çarpar yine girmezdi ama kaleci özel çaba gösterir gibi topu içeri almış. :} Guti de kalitesine yakışır bir gol atmış.
Atletico Madrid - Apoel maçı baya güzel bir maç olmuş. İki tarafında cömertçe harcadığı pozisyonlar olmuş. Atletico Madrid kaliteli kadrosuna rağmen istediği sonuçları bir türlü alamıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet Hakan özgüveni iyiydi. İlk başta çıkardığı o top maçıda etkiledi bence. Bir yan topta elinden kaçırdı ı kötüydü birde bir iki kez topu rakibe vurdu. Geri paslarda ben tedirgi oldum her an rakibe yanlış pas atcak diye. O yönlerini geliştirirse iyi bir kaleci olacak..
A.madrid maçına üst verdik adamlar yenemedi bile.Maresilya maçına 1 dedim Milan aldı.man utd maçına üst çektik ordada yattık.kalan iki maçta tuttu :d
Ronaldo'nun frikik golleri bence tamamen kaleci hatası o maçın klas golü Guti'nindir..
Seedorf'un Filippo'nun önüne attığı 2 topu gördükten sonra bu adam 45 yaşına kadar oynar dedimBi oyuncu yaşlandıkça daha iyi oynar mı yahu
Bu adam gençliğinden daha iyi oynuyor
![]()
Gençliğinden daha iyi diyip ayıp etme adamaBu adam gençliğinde de müthiş oynuyordu.. Fazla birşey kaybetmemiş diyelim..
![]()
Marsilya ofsaytan yediği golle yenik duruma düştü daha sonra çok etkili oynadı ama sonuca ulasmadı..Karsı takımda Inzaghi gibi bir bitirici varsa her zaman dikkatli olmak gerekli...
Real Madridli oyuncular birbirlerine alısmıslar gerçekten korkulan bir rakip oldular.
Ofsayt değil miydi arkadasım ilk gol
Lucho neler kacırmıs![]()
Değildi tabiGolü gördüm ama bakmadım ofsayt mı değil mi diye
Olsun sonuçta kazanamadı Marsilya
![]()
İddaa'da Standart'a karşı banko diye Arsenal'e oynadık dakika 16 Standart 2-0 önde..![]()
Şuan maçı çevirmişler zaten 3-2.. İşin ilginci Stuttgart yemiş..![]()
Sinir etti bu Ertem Şener yahu![]()
Mourinho'nun bebeğim dediği Santon oyuna giriyorTeri Hanri
Sniğder
![]()
Maçı izlemedim ama Ertem kesin Reklam panolarına vuruyor diye bağırmıştır üç beş kez![]()
Banko diye kupon yaptık yine yattık. Stuttgart yatırdı bide Newcastle.
Gökdeniz Karadeniz'in golü ile Rubin, Barcelona önünde 2-1 öne geçti.Deplasmanda tarihi bir zafer yazıyorlar.
Helal valla Gökdeniz'eRubin yenecek gibi bakalım
Inter'de sahasında Kiev ile 2-2 berabere şu anda.Uniera Rangers deplasmanında 4-1 öndebu da gecenin flaş skorlarından..
İnanılmaz skorlar ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Son dakikada patladım. Lyon'a alt dedim son dakika golü, üstüne Arsenal'a galibiyet oynadım son dakika golü yedi. Yok abi bir ev sahibi kazanamadı bugün. Rangers 4-1 yenildi, Rubin yendi daha ötesi yok, şok geçiriyorum.
Barca - Rubin 1-2(1 gol Gökdeniz'den)
Liverpool - Lyon 1-2 son dk'da Delgado attı kazandı Lyon
Rangers - Unirea 1-4 inanılmaz bir skor
Inter - Kiev 2-2
Debrecen - Fiorentina 3-4
Stuttgart - Sevilla 1-3
Alkmaar - Arsenal 1-1 Alkmaar son dk'da attı golü..
Olympiakos - Liege 2-1 son dk'da kazandı Zico'lu Olympiakos..
İnanılmaz skorlar gerçekten de![]()
Özellikle F grubu muhteşem oluyor tabi biz bu gruplarda şampiyonlar ligini izleyememeye devam ediyoruz bu mücadelelerden mahrum bırakılıyoruz.
Helal be Gokdenize. O stada gidip orda gol atmak herkese nasip olmaz.
Ne iddaa oynarmışım bea, Liverpool - Lyon'a yattım ama olsun![]()
Liege yazık olmus yine valla , cok iyi oynadılar pozisyonlar buldular ama bi türlü degerlendiremediler klasik Yunan şansı yine Olympiakos'tan yanaydı iki duran top iki gol .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Olamaz ya Liege ye çok üzüldüm. Kaç dakika 1-0 götürdüler sonra 1-1 olsada 90+3 te yediler. Gerçekten bu gece baya süpriz sonuçlar alındı..