arkadaslar bu blgilerii zaten galatasaray dergisi fb yoneticiler bu açıklamayı yaptığı aydan bir sonraki ay yayınlamıştı zaten
bknz:Galatsaray Dergisi
Sayı:43
Nisan 2006
derginin bu sayısında tum gerçekler anlatılıyo ama benden bi küçük not kluplerin gelir-gider hesapları yapıldığı zaman kasalarında klüp için hiçte buyuk olmayan meblalar kalıyo

Quote Originally Posted by meddah
Ben şöyle anladım, bana birisi bunu yanlış anladığımı söylesin:
Orjinal listede Fenerbahçe falan yok, bir yönetici listeyi inceliyor, "Biz de bu sene şu kadar ciro yaptığımıza göre listeye şu noktadan girmeliyiz" diye bir hesap yapıp eline bir keçeli kalem alıyor, iki kalem darbesiyle işi hallediyor..

Bizim medya da bunu yiyorsa eğer hiç konuşmaya hakları yok, aferin Kuşin'e..
ayrıca turk takımlarının bu listeye girebilmeleri için önce şirketleşmeleri gerkiyor
ve kazanç getirecek iş kulvarları bulması gerekiyor(barselona petrol şirketi vardır,manchester united'ın sahibi var chelsea nin ole listedeki aston villa ole ...)
ve bu iş kulvarlarından gelen paranın kesinlikle kayıt içi olması gerekiyor
turkiyede ise yıllık kazançını,gelir-gider tablosunu federasyona faturalarıyla sunan 2 süper lig ekibi G.antep,gençler birliği ayrıca şirketleşen klüplerin halini zaten herkes biliyor (istanbulspor,adanaspor,göztepe)kısaca bu kocaman bi yalandır turk klüpleri parasal açıdan her işlerini kayıt altına alsaidi bugun dört büyükler elele 2.lige sarkıları soylenir vede avrupa kupalarına asla katılamazlardı