tmm kanka
tmm kanka
City Maçı Güzel Olmuş Kanka![]()
Senide Takip Listeme Alıyorum Kardesim. Başarılar.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Liverpool da bitirici oyuncu çok sende yok bir an önce bitirici bir adam al Murat
dert etme kanka liverpool'u ezmişiz ama son vuruş zayıflığı var..
Last edited by MuraTBudaN : 16.Eylül.2009 at 08:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
36.hafta
37.hafta
38.hafta
Epl'yi guzel kapattık.
puan durumu
Bu sezonu kotu bitirdim.Benden daha iyi sonu bekleyenleri sasırttım ve uzdum.herkesten ozur dilerim.Önümüzdeki sene daha iyi olmaya calısacagım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada
Gol kralı:Adebayor 19 gol pavly'de 19 gol
Yılın oyuncusu:Marquinhos
Yılın menajeri:Mark Hughes 3.Ben
Yılın karmasında ise 3 oyuncumuz var.Bunlar;Pavlychenko-Srna-Marquinhos
Last edited by MuraTBudaN : 16.Eylül.2009 at 08:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kanka Senden Bomba Transferler Bekliyorum Bu Sezonu Telafi Et![]()
Forvete Mario Gomez olabilir Kalinic iyiyse alabilirsin Adebayor tuzlu gelmezse al Adriano olabilir aklıma gelirse yazarım daha kanka
hocam iyi gidiyorduk bir tökezledik işimiz bitti![]()
kardeşim sezon kötü bitmiş ama olsun bi marquinhos ve velosonun profilini koyarmısın he bide kulup güveni
Last edited by enescan1462 : 16.Eylül.2009 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hersey butceye baglı kanka
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bilmiyorum bakacagım ona gore adam alacagım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynen kanka ama duzeltmeye calıstım olmadı marq-pavly-arda olmayınca takımda bir eksiklik oluyor bir de devre arasında srna'nın aklını celdıler takeım hepten bozuldu.Senin dede ile ozel ilgileniyorum![]()
Last edited by MuraTBudaN : 16.Eylül.2009 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Forvete ne gerek var Marquinhos gibi bir oyuncun varkenPartner arıyosan hava toplarında iyi olan sırtı kaleye dönük oynayabilen bir oyuncu almalısın
al İbrahimovic'i![]()
O zaman forvete Gignac'ı al kardeşim.Bak ben kullanıyorum pişman değilimKefilim o herife affetmiyor bulduğunu
Takibin altında değil,kadronun içinde olmasını temenni ediyorum![]()
ölümüne cardozo kardeşimgignac-cardozo 2'lisini eğer takip ettiysen bnm St.etienne kariyerimde görmüşsündür.. özellikle cardozo felaket gelişio Laurito'yu da denemelisin..
Laurito benim kariyerde Gignac'tan formayı alamadı henüz![]()
bnce ibrahimoviç'i getir borç harç
Fw:Cardozo,Pogre,Milevsky,Zigic
MC: Witsel,Ronaldinho[ alma ihtimalin var diye düşündüm ] Elano
Wilshere var Arsenal alt yapısında.Süper oyuncu oluyor.Sakın ha sakın kaçırma.Şuanda bende sözleşmesi bitmek üzere.İzlettiriyorum sezon sonunda kapmaya çalışıcam o elemanı.Orta sahanın her yerinde rahatlıkla görev yapabilecek bir kapasiteye ve potansiye sahip