1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    bu kariyerde en ufak hile olduğunu sanmıyorum.Çünkü bu kadar başarıyı zaten önceki kariyerlerinde hep elde eden bir insan.Sen sitede yenisin sanırım.Bilmiyosun kimin ne yapabileceğini..
    Çok teşekkür ederim abisi.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kaan abi Fm oynarken ben ÇeLik-Çomak oynuyordum daha. O derece ustadır.
    Çok teşekkür ederim minik kankacım.

Ama gerçekten o kadar kariyer okudum.Bi nannar kullanıcı isimli abimizi,birde Kaan abiye hayran kaldım.Büyük ustalıkla oynuyorlar
    Çağrıcım çok teşekkür ederim abisi. Şu an sadece kafa dağıtmak için oynuyorum.

Quote Originally Posted by enescan1462 View Post
    kaan abi ben hileden dolyı istememiştim yanlış anlamyın transfer ettiğin oyuncular var ya onlara bakıp benim oynadığımn kariyerlerde denemek için istemiştim
    Sana bir imada bulunmadım abisi,sen güzel güzel istedin koyacaktım ama bu denilenlerden sonra koymayı düşünmüyorum. İsteyen istediğini diyebilir benim çocukluklarla uğraşacak ne halim var ne de gücüm.

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Söylediğim sözlerden dolayı gerçekten özür dilerim.Her insan hata yapabilir.Yapı olarak ta çabuk parlayan çabuk sönen bir tipim.Saman alevi gibi anlayacağın.

Yanlış anlamışsın ben hileyi ima bile etmedim.Sadece içim tamamen rahat olsun diye görmek istedim.Yoksa ben de eminim ki hile falan söz konusu değildir.
    Çağrıya gönderdiğin mesajı bir oku istersen ne demek istiyorum diye bir izah ediver. Şaka mısın anlamadım.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Yok abi bu gidiş hayra alamet değil yenilmen lazım
    Yeniliriz abisi az kaldı. Tabi devam edersem.Şu an için bilmiyorum.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Bana hayran kalan yokmu biz hep onların gölgesinde kaldık abi ssler nerde ya bu arada
    Bence King's Lynn ile harikalar yarattın abisi.Tebrik ederim seni.

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    abi bendende bi şarkı tavsiyesi olsun
    Muse - Knights of Cydonia dinle büyük maçlardan önce, ya da maç esnasında. müthiş gaza getirici etkisi var test ettim- onayladım
    Nasıl abisi fark atma mı fark yeme garantili mi Kasımcım?

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Muse - Knights of Cydonia kop kop kop
    Vermişsiniz gene coşkuyu abisi içimde pek bir coşku yok ama sizden gelen her şeyi denerim ,belki işe yarar

O zaman bende kaybettiğin maçlardan sonra özellikle ve şiddetle dinlemeni tavsiye ediyorum bu şarkıyı : Rashit-Dinozor
    Ne kadar güzel müzik listem oluşmaya başladı, bunların hepsini bir araya koyup dinleyeyim , arada böyle fikirleriniz varsa da iletin sevgili kardeşlerim,sırf maç sırf maç olmuyor

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hocam Süpersin Valla Daha Ne Diyeyim Bu Kariyer Ayın Kariyeri Seçilmesi Lazım Bence Emeğini Taçlandıralım Abicim Yav

Bu Arada Sitede Senin Yazdıklarından ve Kariyerlerden Oyundan Zevk Alıyodum İyice Artık Oyun Bağımlsı Oldum Hocam En Değerli İnsanlardansın Benim İçin Her Zaman Senin Takibindeyim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Arada Bende Sana Yeni Türküden Olmazsa Mektubun Adlı Parçayı Göderiyom Hocam Duygu Bastı Bu Saatlerde Yav
    Şarkıları da 3'ledik maksi albüme doğru gidiyoruz abisi Bu arada tüm dediklerin için çok teşekkür ederim Mehmetcim.

Quote Originally Posted by enescan1462 View Post
    abi ssler nerde kaldı

yatkililer lütfen bu oyunu ayın kariyeri seçin oylama yapalım ayın kariyeri olmalı hatta yılın kariyeri
    Çok teşekkür ederim abisi.Dediğim gibi senle alakalı bir durum değildi. Dün çok daha ağır şeylerle de uğraştığımdan maç yapamadım. Geldim buraya stres atayım diye burda da sağolsunlar ayar ettiler.Keyifleri bilir.

Bugün devam edip etmemeye karar vereceğim.Devam edersem bu arada Gana Milli takımına menejerlik başvurum kabul edildi.2014 Dünya Kupası için çalışacağız.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Muse - Butterflies and Hurricanes dinle abi o gazla Barça'ya bile 6 atarsın.
    4 etti.Şu şarkıları 20 ye tamamlamak lazım abisi, Zeytinburnu maksi hits diye satar kulube gelir elde ederiz
    Last edited by Melekovic : 17.Eylül.2009 at 16:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri