Sayfa 26 / 33 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Bana terbiyesizlik yapana özür dilemesini bile bilmeyene ben hiç bir şeyimi paylaşmam.

Ama güzel bir şekilde save dosyasını kayıt edebilirsem diğer kardeşlerimle paylaşırım.

Söylediğim sözlerden dolayı gerçekten özür dilerim.Her insan hata yapabilir.Yapı olarak ta çabuk parlayan çabuk sönen bir tipim.Saman alevi gibi anlayacağın.

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    bu kariyerde en ufak hile olduğunu sanmıyorum.Çünkü bu kadar başarıyı zaten önceki kariyerlerinde hep elde eden bir insan.Sen sitede yenisin sanırım.Bilmiyosun kimin ne yapabileceğini..
    Yanlış anlamışsın ben hileyi ima bile etmedim.Sadece içim tamamen rahat olsun diye görmek istedim.Yoksa ben de eminim ki hile falan söz konusu değildir.

kaan abi ben hileden dolyı istememiştim yanlış anlamyın transfer ettiğin oyuncular var ya onlara bakıp benim oynadığımn kariyerlerde denemek için istemiştim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok abi bu gidiş hayra alamet değil yenilmen lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana hayran kalan yokmu biz hep onların gölgesinde kaldık abi ssler nerde ya bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

abi bendende bi şarkı tavsiyesi olsun
    Muse - Knights of Cydonia dinle büyük maçlardan önce, ya da maç esnasında. müthiş gaza getirici etkisi var test ettim- onayladım
    Last edited by Knightmare : 17.Eylül.2009 at 00:17
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muse - Knights of Cydonia kop kop kop

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

O zaman bende kaybettiğin maçlardan sonra özellikle ve şiddetle dinlemeni tavsiye ediyorum bu şarkıyı : Rashit-Dinozor

Hocam Süpersin Valla Daha Ne Diyeyim Bu Kariyer Ayın Kariyeri Seçilmesi Lazım Bence Emeğini Taçlandıralım Abicim Yav

Bu Arada Sitede Senin Yazdıklarından ve Kariyerlerden Oyundan Zevk Alıyodum İyice Artık Oyun Bağımlsı Oldum Hocam En Değerli İnsanlardansın Benim İçin Her Zaman Senin Takibindeyim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Arada Bende Sana Yeni Türküden Olmazsa Mektubun Adlı Parçayı Göderiyom Hocam Duygu Bastı Bu Saatlerde Yav
    Last edited by BaGa TaRKaN : 17.Eylül.2009 at 06:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

abi ssler nerde kaldı

yatkililer lütfen bu oyunu ayın kariyeri seçin oylama yapalım ayın kariyeri olmalı hatta yılın kariyeri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Muse - Butterflies and Hurricanes dinle abi o gazla Barça'ya bile 6 atarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu kariyerde en ufak hile olduğunu sanmıyorum.Çünkü bu kadar başarıyı zaten önceki kariyerlerinde hep elde eden bir insan.Sen sitede yenisin sanırım.Bilmiyosun kimin ne yapabileceğini..
    Çok teşekkür ederim abisi.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kaan abi Fm oynarken ben ÇeLik-Çomak oynuyordum daha. O derece ustadır.
    Çok teşekkür ederim minik kankacım.

Ama gerçekten o kadar kariyer okudum.Bi nannar kullanıcı isimli abimizi,birde Kaan abiye hayran kaldım.Büyük ustalıkla oynuyorlar
    Çağrıcım çok teşekkür ederim abisi. Şu an sadece kafa dağıtmak için oynuyorum.

Quote Originally Posted by enescan1462 View Post
    kaan abi ben hileden dolyı istememiştim yanlış anlamyın transfer ettiğin oyuncular var ya onlara bakıp benim oynadığımn kariyerlerde denemek için istemiştim
    Sana bir imada bulunmadım abisi,sen güzel güzel istedin koyacaktım ama bu denilenlerden sonra koymayı düşünmüyorum. İsteyen istediğini diyebilir benim çocukluklarla uğraşacak ne halim var ne de gücüm.

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Söylediğim sözlerden dolayı gerçekten özür dilerim.Her insan hata yapabilir.Yapı olarak ta çabuk parlayan çabuk sönen bir tipim.Saman alevi gibi anlayacağın.

Yanlış anlamışsın ben hileyi ima bile etmedim.Sadece içim tamamen rahat olsun diye görmek istedim.Yoksa ben de eminim ki hile falan söz konusu değildir.
    Çağrıya gönderdiğin mesajı bir oku istersen ne demek istiyorum diye bir izah ediver. Şaka mısın anlamadım.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Yok abi bu gidiş hayra alamet değil yenilmen lazım
    Yeniliriz abisi az kaldı. Tabi devam edersem.Şu an için bilmiyorum.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Bana hayran kalan yokmu biz hep onların gölgesinde kaldık abi ssler nerde ya bu arada
    Bence King's Lynn ile harikalar yarattın abisi.Tebrik ederim seni.

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    abi bendende bi şarkı tavsiyesi olsun
    Muse - Knights of Cydonia dinle büyük maçlardan önce, ya da maç esnasında. müthiş gaza getirici etkisi var test ettim- onayladım
    Nasıl abisi fark atma mı fark yeme garantili mi Kasımcım?

Muse - Knights of Cydonia kop kop kop
    Vermişsiniz gene coşkuyu abisi içimde pek bir coşku yok ama sizden gelen her şeyi denerim ,belki işe yarar

O zaman bende kaybettiğin maçlardan sonra özellikle ve şiddetle dinlemeni tavsiye ediyorum bu şarkıyı : Rashit-Dinozor
    Ne kadar güzel müzik listem oluşmaya başladı, bunların hepsini bir araya koyup dinleyeyim , arada böyle fikirleriniz varsa da iletin sevgili kardeşlerim,sırf maç sırf maç olmuyor

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hocam Süpersin Valla Daha Ne Diyeyim Bu Kariyer Ayın Kariyeri Seçilmesi Lazım Bence Emeğini Taçlandıralım Abicim Yav

Bu Arada Sitede Senin Yazdıklarından ve Kariyerlerden Oyundan Zevk Alıyodum İyice Artık Oyun Bağımlsı Oldum Hocam En Değerli İnsanlardansın Benim İçin Her Zaman Senin Takibindeyim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Arada Bende Sana Yeni Türküden Olmazsa Mektubun Adlı Parçayı Göderiyom Hocam Duygu Bastı Bu Saatlerde Yav
    Şarkıları da 3'ledik maksi albüme doğru gidiyoruz abisi Bu arada tüm dediklerin için çok teşekkür ederim Mehmetcim.

abi ssler nerde kaldı

yatkililer lütfen bu oyunu ayın kariyeri seçin oylama yapalım ayın kariyeri olmalı hatta yılın kariyeri
    Çok teşekkür ederim abisi.Dediğim gibi senle alakalı bir durum değildi. Dün çok daha ağır şeylerle de uğraştığımdan maç yapamadım. Geldim buraya stres atayım diye burda da sağolsunlar ayar ettiler.Keyifleri bilir.

Bugün devam edip etmemeye karar vereceğim.Devam edersem bu arada Gana Milli takımına menejerlik başvurum kabul edildi.2014 Dünya Kupası için çalışacağız.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Muse - Butterflies and Hurricanes dinle abi o gazla Barça'ya bile 6 atarsın.
    4 etti.Şu şarkıları 20 ye tamamlamak lazım abisi, Zeytinburnu maksi hits diye satar kulube gelir elde ederiz
    Last edited by Melekovic : 17.Eylül.2009 at 16:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

abi bizi bırakma çok zevk aldık kariyerinden devam et ganayıda şampyon yap zeytinburnuyla şampiyonlar ligini alıp başka bi yükselme takımına geç abi

Ben hatamı anlayıp iyi niyetle senden bir şey istedim fakat sen diğer arkadaşa şu mesajı yazmışsın

Sana bir imada bulunmadım abisi,sen güzel güzel istedin koyacaktım ama bu denilenlerden sonra koymayı düşünmüyorum. İsteyen istediğini diyebilir benim çocukluklarla uğraşacak ne halim var ne de gücüm.

Bu denilenlerden sonra koymayı düşünmüyorum demişsin.Ne dedim ki ben sana?Kayıtlı oyunu görebilmem için ne yapmam lazım?Yoksa kararım kesindir boşs uğraşma mı diyorsun?Bir de ben den başka merak eden yok mu?

yorumsuz bu konuya bir daha girme germe bizi ya o senden kaç yaş büyük

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de oyun paylaşım alanında paylaşır mısın diye mesaj atmak için girmiştim sen benden önce davranmışsın.İÇİMİZ RAHAT ETSİN daha bir zevkle takip edelim değil mi?
    Bu söz çok manalar içeriyor yorumsuz hocamızın alınması normal bence...

yorumsuz bu konuya bir daha girme germe bizi ya o senden kaç yaş büyük
    Peki ben senden kaç yaş büyüğüm?

Bu söz çok manalar içeriyor yorumsuz hocamızın alınması normal bence...
    Hz. Musa'nın hikayesini bilir misiniz?Kendisi Peygamber olduğu ve şeksiz şüphesiz inandığı halde Yarabbi seni bir kerecik görmeme izin ver diye dua eder.Sizce inanmadığı için mi böyle dua etti?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hz.Musa'nın isteme tarzı yalvarma şeklinde fakat seninkisi her türlü yoruma açık.Ben senin öyle konusmandan onu çıkardım ki Kaan abide öyle anladı bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

arkadaşım seni anlıyorum ama burası forum biz senin o andaki düşüncelerini tam olarak bilemeyiz yüz yüze konuşsak anlarım ama forumda yazışırken biraz dikkat etmelisin yada yanına ne demek istediğini açıklamalısın yanlış anlamasın diye.

Hz.Musa'nın isteme tarzı yalvarma şeklinde fakat seninkisi her türlü yoruma açık.Ben senin öyle konusmandan onu çıkardım ki Kaan abide öyle anladı bence.
    arkadaşım seni anlıyorum ama burası forum biz senin o andaki düşüncelerini tam olarak bilemeyiz yüz yüze konuşsak anlarım ama forumda yazışırken biraz dikkat etmelisin yada yanına ne demek istediğini açıklamalısın yanlış anlamasın diye.

O zaman kullandığım kelimeler yanlış anlaşılmama sebep olmuş diyelim.

sakary Ali Misafir

artık kariyere dönsek

Evet Hocam Oyuna Dönelim Bencede Oyun Geri Planda Kalmaya Başladı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gece dönerim büyük ihtimal abisi işten çıkınca ve de Pana-GS maçını izledikten sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Gece dönerim büyük ihtimal abisi işten çıkınca ve de Pana-GS maçını izledikten sonra.

Ayıp ettin abi Fb nin maçıda İçtimai Tvde onuda seyretmelisin benim gibi bugün Aşk-ı memnuyu bizim ev ahalisi seyredemeyecek yoğum gündem var benim açımdan. Babannem için üzgünüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hocam nerelerdesin ? Özlettin kendini yahu

[quote=yorumsuz1i;1555216]Peki ben senden kaç yaş büyüğüm?

tamam sen benden kaç yaş büyüksün yani abimsin ama sen bana örnek olacaklar davranışlar sergiliomusunki abine ben sana sergileyim bu arada ben sana abi demeye utanırken kaan abiye abi derken gururlanıyorum

[quote=enescan1462;1556237]
    Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Peki ben senden kaç yaş büyüğüm?

tamam sen benden kaç yaş büyüksün yani abimsin ama sen bana örnek olacaklar davranışlar sergiliomusunki abine ben sana sergileyim bu arada ben sana abi demeye utanırken kaan abiye abi derken gururlanıyorum

Burayı bir tartışma alanına çevirmeyelim artık o konu kapandı.Ortada hileli bir oyunum olsaydı ben de bu kadar yokuşa sürerdim işi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Burayı bir tartışma alanına çevirmeyelim artık o konu kapandı.Ortada hileli bir oyunum olsaydı ben de bu kadar yokuşa sürerdim işi.
    kimse işi yokuşa sürmüyor ki

kimse işi yokuşa sürmüyor ki

Sırf bana kızdığı için oyunu yayınlamamasına inanmıyorum.Eğer bu oyun hileliyse yayınlayamaz çünkü anlaşılır.Yok hileli değilse kendimizi onun yerine bir koyalım ne yapardık acaba bu olay karşısında.İlk iki sezonda süper lige çıkmışım.Orda da şampiyon olmuşum.Üstüne üstlük Fenere 7 tane sallamışım.Bunu da hilesiz yapmışım.Birisi de inanmamış al kardeşim der upload mı ederim yoksa kimse durumu çakmasın diye işi yokuşa mı sürerim.Ben bu başarıları hilesiz yakaladım demek sigamese hakarettir yahu.Adamlar bu kadar mı gerçeklikten uzak oyun yapmışlar.Hangi dizilişi hangi taktiği kullanırsanız kullanın bu başarıyı hilesiz yakalayamazsınız.Ben açıkçası yayınlayabileceğini düşünmüyorum.Millet de bu masalı yiyor ya onu da aklım almıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arkadaşım;

Burada kimse kimseye birşey ispatLamak zorunda değiLdir. Beğenmediğin, kafana yatmayan birşey varsa takip etmeyi bırakırsın. Burda kimseye hesap soramaz, ortamı geremez, oLayLarı farkLı noktaya çekemezsin ve buna hakkın yoktur. HiLe yapıLdığını düşünüyorsan takip etme, oLsun bitsin. Neden geLip burda ortaLığı buLandırıyorsun. Amacını çözemedim..

Burda hit aLmış, merakLa takip ediLen bir kariyer var, ve bunu yayınLayanda herkesin tanıdığı bir isim. Bu kadar kişi şüpheLenmemişte, sen şüpheLeniyorsan uğramazsın oLur biter.

Konu kariyer dışında mesajLar iLe devam etmesin bundan sonra. İstemeyen, kabuL etmeyen de takip etmesin.
    Devam eden oLursa, hakkında kuraLLar uyguLanır, Ona göre.

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu kimse kimseye oyununu vermek zorunda değil. Artı hileliysede okumayın bi zahmet. Zevk almayan görmezden gelir ki Koskoca adamın işi yokta oturup hileli oyunu oynayacak buradada milleti kekleyecek hiç mi hiç sanmıyorum Hamdi abinin böyle boş şeylerle uğraşacağını.

Sayfa 26 / 33 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri