1 ile 30 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Bir yandan taraftar yıldız istiyor bir yandan bizim gibi bilinçli futbol severler gençleri istiyor.Gs taraftarı çok geniş bir kitle daha cafercanın kim olduğunu bilmeyen milyonlarca taraftar vardır.Ama bir dünya yıldızı gelirse -hadi geldi diyelim- tüm taraftarlar çok mutlu olur.

Ama altyapıdan bir oyuncu takımda DÜZENLİ yer bulursa ben çok daha fazla mutlu olurum siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konu hakkında?
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Quote Originally Posted by dick
    Ama altyapıdan bir oyuncu takımda DÜZENLİ yer bulursa ben çok daha fazla mutlu olurum
    Aynen abicim artık su cafercanı özgürcanı takımda görmek istiyorum ben yaaa

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dick
    Bir yandan taraftar yıldız istiyor bir yandan bizim gibi bilinçli futbol severler gençleri istiyor.Gs taraftarı çok geniş bir kitle daha cafercanın kim olduğunu bilmeyen milyonlarca taraftar vardır.Ama bir dünya yıldızı gelirse -hadi geldi diyelim- tüm taraftarlar çok mutlu olur.
    Ama altyapıdan bir oyuncu takımda DÜZENLİ yer bulursa ben çok daha fazla mutlu olurum siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konu hakkında?

sonuna kadar katılıyorum gençlere daha çok şans vermemiz lazım genç bir oyuncunun bi takımda yıldız olması kadar beni mutlu eden bişey yok...

Mesaj Yetkileri