Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
Bana göre bu maçta, bu defansla gol yeriz. Ancak, yediğimizden fazlasını atarız. 3-2, 2-1, 3-1 gibi bir skor bekliyorum.
Sanırım, doğru tahmin...

Öncelikle tebrikler, Galatasaray'ımıza. Böylesine zor bir deplasmandan 3 golle galip ayrılmak her yiğidin harcı değil...

Maç, kaliteliydi. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Panathinaikos ataklarının çoğu, uzaktan etkisiz toplardı ancak, kalenin yanınada yaklaşmadılar değil. Bu atakların en büyük sorumlusu, orta sahada ve atağa çıkarken yapılan top kayıpları... Rijkaard'ın bu sorunu çözeceğine inanıyorum.

Leo Franco, yine her zamanki gibiydi. Golde bana göre yapabileceği hiç bir şey yoktu. Kendisini tebrik ediyorum.

Defans, yol geçen hanı gibiydi. Servet ve Gökhan'ın eksiğini Hakan Balta ve Emre kapatmaya çalıştı ancak, bir yere kadar. Sanırım onların değerini bir kez daha uygulamalı olarak anladık. Sabri'yi yine beğendim. Bazı pas hatalarını da topu kovalayarak ve terinin son damlasına kadar mücadele ederek kapattı. Uğur Uçar, sol bekte ne kadar oynayabilirse, o kadar oynadı. Atağa herhangi bir katkısını göremedim ama, defansta elinden geleni yaptı.

Orta sahamızın ortası, yani, Mehmet Topal ve Mustafa Sarp, bugün vasatı aşamadı. Yaptıkları pas hataları ve defansı desteklememelerinden dolayı, ancak vasattılar.

Kanatlarımız boş alan bulamadılar pek. Ten Cate, Rijkaard'ı iyi analiz etmiş gibiydi. En büyük silahlarımız olan kanatların önünü kapatmasını bildiler. Topu kanata her taşıyışımızda bir hüsran yaşadık. Keita, bir çalımlasa, iki çalımlasa, üçüncüde kaptırıyordu. Kewell da öyle. Ama Kewell, biraz daha aktif ve çalışkandı.

Forvete gelince, Baros, beş tane net pozisyona girdi ancak, bunlardan sadece birini attı. Eğer bitiriciliğini sergileseydi, sonuca etkisi çok iyi olacaktı.

Değişiklikler ise, yerindeydi diyebilirim. Rijkaard, yine bu konuda ustalığını konuşturdu.

Maçtan 1-2 enstantane...