[quote=THEFM;1555870]Ne demek rezillik ya.

Aldıkları paraya bak. 37 yaşındaki adam 4.5 milyon euro (Carlos) Dünyada Kaka, Ronaldinho gibi oyuncularla ilk 10 da Brezilyalı en çok kzanan futbolcular listesinde.

Lugano bir ton para, Güiza desen 3.5 milyon euro alıyor ama fosss.

Ligde 5 te 5 yapmalı kazanacak tabi iyi olmalı çünkü büyük takım ve rakibi Gs kazanıyor. İsterse o verdiği sözden sonra kazanmasın. Bu benim için lütuf değil. Üstelik o kadar kaçan şampiyonluklardan sonra.

Benim sitemim Avrupa maçını bu kadar dandik görmeleri. Büyük takım kimliğinden çıkmaları. Bu rezilliktir. Fenerbahçeye yakıştıramıyorum yediremiyorum. 70 te gol at sonra 2 gol ye. Daum nasıl bir hocasın sen ya?[/quote]


Kırmızı olan yerlere yürekden katılıyorum ama Lugano belki 2.5m € dan az alıyor onu bilmeden bence yorum yapmamak gerekir.Avrupada başarıyı oyuncularım istiyor ne demek bi hoca için ya böle hocanın suratına tükürürler.Bazı hocaların amacı Avrupa'da takımını başarılı yapmak ama bizim ki yazık ya yazık !