1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Fenerbahçe-FC Twente | UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by anilton View Post
    F.Bahçe 3 attığında da söyledim yine söylüyorum.Göbeği sağlam tutan takımlara karşı çok zorlanır F.Bahçe...

Neden?

Çünkü kanat akınları sıfır.Gökhan dışında kanatlarda çalışan yok.Santos sol açık olamaz.İlk alındığında da 3 kişi çalımlayıp 90'a astığında da söyledim.Onun yeri sol bek.Kazım kesinlikle çizgi oyuncusu değil.Oda forvetten bozma kanat.Ortaları çok kötü.Fiziği sayesinde forvette çok daha başarılı olur.Ki asıl yeride orası zaten...

Bir diğer neden de Guiza'nın fizikli ve atletik savunmalara karşı çaresiz kalması...

F.Bahçe ne yapıp edip Semihi,Özer ve M.Topuz'dan da en az birisini takıma monte etmeli...
    çok doğru tespitler özellikle göbek konusunda alex hiç pres yapmıyo cristian defansın içine giriyo emre tek basına her tarafa koşmaya calısıyo o yüzden 4-3-1-2 oynanmalı.Zaten kazım santos ikilisi cizgiye inmiyo.Yani kanat organizasyonlarını beklerimiz yaptıgına göre cift forvet oynayıp kanatlarda gökhan ve santos yada carlostan birine güvenebiliriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Taraftar bile Semih Semih diye bağırdı Guiza aşkı nedir ya bu adamlarda getir amatör ligden 30 yaşında adam getir daha iyi
    guiza semih tartışmasına girmek manasız tribun semih diye bagırıyo diye hocada semihi almak zorunda değil.En basiti alex bomboş atamıyo kafayla cok az tepki gösteriliyo guiza basit bi pas hatası yapsa olmadık küfürler ediliyo adama bu haksızlıktır.Bunun sorumlusuda kulübedeki calıstırıcı eger guiza oynayamıyosa tek forvet ki oynayamıyo oynatma yada cift forvet oynat
    Last edited by sananes : 18.Eylül.2009 at 04:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri