Seninle alakalı değil, dün gece girmediğim için maçın başından beri atılan yorumları okudum.
Bende bir yorum yapacaktım Daum'a yönelik eleştiri ama yazılanlardan sonra yapasım gelmedi, başka şeyler yazdım.
Seninle alakalı değil, dün gece girmediğim için maçın başından beri atılan yorumları okudum.
Bende bir yorum yapacaktım Daum'a yönelik eleştiri ama yazılanlardan sonra yapasım gelmedi, başka şeyler yazdım.
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam Ömer abi sakatlık falan demişsin ama bir adam sakatlıkdan sonra nasıl form yakalar son yarım saat oynayarak son 15 dakika oynayarak 2 fark yakalandıktan sonra oyuna alınarak.Bir ikide hazırlık maçı yapılarak.
Bizde ne var hiçbirisi yok baktın yumurta kapıya geldi son 7 dakika oyuncu değiştir.Eskiden 69 da 'Kesin' oyuncu değiştiriyordu alışmıştık şimdi oyuncu bile değiştirmiyor Daum fakat takımın ve yönetimin arkasındayım bu takım başarılı olacak ama gözle görülür şeyleride yaparak taraftarıda memnun etmek lazım.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tabii ki oyle.
Ancak Ozer'in ne durumda oldugunu bilmiyoruz. Bir kac hafta once kendisi soylemisti, sakatlik sonrasi kendi ustunde bir tedirginlik oldugunu ve bu nedenle mucadeleye girmekten kacindigini.
Ozer yetenekli bir oyuncu. Simdi onu riske edip, gelecek 10 yilini kaybetmek var, bir de onu yavas yavas nispeten kolay karsilasmalarda hazirlayip eninde sonunda kadroya sokmak var. Belki de simdi Ozer'de acele edilmemesi ona 10 yil kazandiracak. Bu da disaridan bizlerin gorebilecegimiz bir sey degil.
Her ne kadar buyuk paralara alinmis olsa da, Ozer hala genc bir futbolcu. Ust uste kotu performans gosterip, kendine olan guvenini kaybetmesindan daha kotu bir sakatlik olamaz onun icin bence. Bakiniz Kemal Aslan.
Bu yil Fenerbahce'nin ligde 2 fark yakaladigi iki mac var. Ilki Evinde Sivasspor (2 fark yaratan gol 81., 3 fark yaratan gol de 89. dakikada geldi). Ikincisi de deplasmanda Diyabakirspor, ki Diyarbakirspor macinin da 84. dakikasinda Ozer oyuna dahil oldu.
Avrupa'da Sion maci, 2 fark 85. dakikada oldu. Honved macinda ise fark erken geldi ancak Ozer kadroda yoktu.
Ozer zaten sezon basi antrenmani yapmadi. Simdi acik kapatiyor. Devre arasina dogru ancak kendine gelir, form tutar. O zamana kadar da Ozer'den birseyler beklememek lazim bence.