1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Ama bu vakit Türkçe Yamayı çıkarmak çok daha kolay olucak

Hayır adam bir kere yapsa devamı gelir.. Bİr kere yaptıktan sonra bir sonraki sürüm için yine o kadar para harcamayacak ki.. Zararını çok çok karşılar..
    Su anda zaten Turkiye'den zarar ediyorlar. 200 bin adet korsan kullanici az bir rakam degil.

Ya zaten Fm'den bahsediyoruz. Bir Türkçe Yaması yapınca mı batıcak Allah aşkına.. 1 kere yaparsa zaten prestijini kaybetmemek babında devam ettirirler..
    Batmaz. Ama prestij kaybetmeme dusuncesi yanlis. Sonucta sirketler para kazanmak icin varlar. Hayir islemek icin degil.

Ki şöyle de düşünmekte fayda var.. Fm 2009, 1000 adet satmış orjinal.. Türkçe Fm 2010, 3000 satarsa.. Çok büyük bir gelişmedir. Ondan sonraki bir bakarsın 4700-4900 falan olur..(5000 olmaz ) Adamlar nasıl beklerler bir anda 10000, Türkiye'de ya da en azından bu forumda kim inanıyor 10000 satacağını.. Hele ki artık tasarruf bile yapılamazken
    FM 2009 1000 adet satmadi.

Türkçe oyun çıkarsa zaten bir çok insan yine gidip 7-8-9-10 liraya(Artık kaçsa bilmiyorum) korsan alıcak ki.. O yüzden en iyisi oyun yapımcılarını epey zorlayıp illaki Türkçe çıkmasını sağlamalıyız..

Bu seferki akıl ve mantık :P
    Turkce oyun steam uzerinden satilacak. Saniyorum ki dil dosyasinin baska kopyalarda kullanilmamasi icin bir guzellikler yapmayi dusunecek kadar akillilar. Sonucta gecen yil korsan kullananlarin karsilastigi tatile gidememe, daha onceki ikiye katlanan transfer ucretleri gibi seyleri kendileri eklediler. Bu tip seyler rahatsiz etmez diyorsaniz, oyunun bu kadar cok "crash" etmesinin bir nedeni de olmali degil mi? Ben bir defa bile "crash" ile karsilasmadim mesela ama herkez bundan sikayetci degil mi? Oyunun aktivasyonunun internet uzerinden yapilacagini da goz onunde tutarsak, ne kadar kisinin korsan kullandigini kontrol etmek, hangi seri numarali kisilerin hangi dil ile oynadigini ogrenmek mumkun olacaktir saniyorum. En azindan ben SI'in yerinde olsam, Turkce'yi bu tip verileri toplayabilecegim bir sekilde eklerdim. Ilerideki stratejimi belirlemek amaciyla.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post

.........Sonucta gecen yil korsan kullananlarin karsilastigi tatile gidememe, daha onceki ikiye katlanan transfer ucretleri gibi seyleri kendileri eklediler. ............
    çok özür diliyorum, bunu sormak durumundayım; ben orijinal fm 2009 oynuyorum ama oyunda ileriki yıllarda oyuncuların satış bedeli(buy price) sürekli artıyor. 200-300 milyon pound lara çıkabiliyor. halbu ki oyun başında nispeten daha iyi. hatta baya iyi. bu dediğinizin benimkiyle bir ilgisi var mı şimdi merak ettim??..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    çok özür diliyorum, bunu sormak durumundayım; ben orijinal fm 2009 oynuyorum ama oyunda ileriki yıllarda oyuncuların satış bedeli(buy price) sürekli artıyor. 200-300 milyon pound lara çıkabiliyor. halbu ki oyun başında nispeten daha iyi. hatta baya iyi. bu dediğinizin benimkiyle bir ilgisi var mı şimdi merak ettim??..
    Bu hata yanilmiyorsam FM 2008'de idi. 10 milyon Euro'ya anlasirsdiniz baska bir takim ile, kasanizdan 20 milyon Euro cikardi.

Bunu duyduktan sonra 10.000 i bulacağımıza inanmıyorum

Bu arada oyunun fiyatı çok pahalı
    60 tl yerine 40 tl olsa bir şeyler düşünürüz
    Okul harçlıklarımdan fln biriktiririm ama 40 dan fazla olursa olmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    CM nasıl yapıyor o zaman diyen olursa yineleyeyim, onlar için bu sene para kazanmak ilk planda değil, seneye de 25 liradan satsınlar, işte asıl o zaman daha çok takdir ederim ve FM'yi bırakırım.
    Bu sözünü unutma serkan abi
    Last edited by Jose Murat : 19.Eylül.2009 at 03:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Zaten devlet sırrı gibi saklanıyor bazı şeyler. Adam akıllı biri çıkıpta arkadaş FM xxxx kadar sattı demiyor. İşin garibi ben bilmiyorum diyende yok. Sadece tahmin yapılıyor yöneticinin biride çıkıp hayır diyor.

1000 tane bile satamaz. Doğrudur. Yeni oyunlar 60 tl gibi bir fiyatla çıkarken bu oyun 90 tl. Ne özelliği varsa artık.

NFS'yi örnek vericem yine ya istisna diyeceksiniz yada farklı oyun türleri..

Ben peşin peşin yazayımda cevap yazmaya zahmet etmeyin.

Asıl konuya gelirsek Türkçeyi bi çıkartsınlar bakalım. Memnun kalırsam belki alırım...

Mesaj Yetkileri