Su anda zaten Turkiye'den zarar ediyorlar. 200 bin adet korsan kullanici az bir rakam degil.
Batmaz. Ama prestij kaybetmeme dusuncesi yanlis. Sonucta sirketler para kazanmak icin varlar. Hayir islemek icin degil.Ya zaten Fm'den bahsediyoruz. Bir Türkçe Yaması yapınca mı batıcak Allah aşkına.. 1 kere yaparsa zaten prestijini kaybetmemek babında devam ettirirler..
FM 2009 1000 adet satmadi.Ki şöyle de düşünmekte fayda var.. Fm 2009, 1000 adet satmış orjinal.. Türkçe Fm 2010, 3000 satarsa.. Çok büyük bir gelişmedir. Ondan sonraki bir bakarsın 4700-4900 falan olur..(5000 olmaz![]()
) Adamlar nasıl beklerler bir anda 10000, Türkiye'de ya da en azından bu forumda kim inanıyor 10000 satacağını.. Hele ki artık tasarruf bile yapılamazken
![]()
Turkce oyun steam uzerinden satilacak. Saniyorum ki dil dosyasinin baska kopyalarda kullanilmamasi icin bir guzellikler yapmayi dusunecek kadar akillilar. Sonucta gecen yil korsan kullananlarin karsilastigi tatile gidememe, daha onceki ikiye katlanan transfer ucretleri gibi seyleri kendileri eklediler. Bu tip seyler rahatsiz etmez diyorsaniz, oyunun bu kadar cok "crash" etmesinin bir nedeni de olmali degil mi? Ben bir defa bile "crash" ile karsilasmadim mesela ama herkez bundan sikayetci degil mi? Oyunun aktivasyonunun internet uzerinden yapilacagini da goz onunde tutarsak, ne kadar kisinin korsan kullandigini kontrol etmek, hangi seri numarali kisilerin hangi dil ile oynadigini ogrenmek mumkun olacaktir saniyorum. En azindan ben SI'in yerinde olsam, Turkce'yi bu tip verileri toplayabilecegim bir sekilde eklerdim. Ilerideki stratejimi belirlemek amaciyla.Türkçe oyun çıkarsa zaten bir çok insan yine gidip 7-8-9-10 liraya(Artık kaçsa bilmiyorum) korsan alıcak ki.. O yüzden en iyisi oyun yapımcılarını epey zorlayıp illaki Türkçe çıkmasını sağlamalıyız..
Bu seferki akıl ve mantık:P