Sayfa 28 / 33 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Şampiyonluğa Ambargo Koyduk Hocam Tebrikler Yalnız Seneye Kartalımada İzin Verde Bizde Nasiplenek Abicim Yav Neyse Allahtan Kartalıma Fark Atmamışın Abi Şanslı Bir Şekilde Yenmişin
    Tamam abisi iyi oynasınlar onlar ligi alsın biz Avrupayı

Gana Milli takımını seçmekten çok yoruldum.Neyse beni kabul eden Gana Milli takımı sıralamada 13. sıradaymış,güzel şeyler olabilir demek ki.

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar.Yarın pardon bugün görüşmek üzere

Sanada İyi Uykular Hocam Ama Ben Çalışıyorum Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi bomba transferler bekliyoruz senden
    Eğer kabul ederlerse iki oyuncu ile sözleşme imzalayıp yeni sezonda,Felipe ve Sergiy'e yol vereceğiz abisi. Kankacımın sat demesine rağmen Kalu yine kalacaktır,adam atıyor ben ne yapayım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sanada İyi Uykular Hocam Ama Ben Çalışıyorum Hocam
    iyi çalışmalar canım abisi ben koyunları saymaya başlıyorum

Last edited by Melekovic : 19.Eylül.2009 at 06:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kalu yu satarsan futbol adına cinayet işlemiş olursun abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Kalu yu satarsan futbol adına cinayet işlemiş olursun abi
    Bencede abisi,satsam beni kapının önüne koyarlar kulubun efsaneleri arasına giriyor galiba

Gaziantep ile yine müthiş bir final oynadık ve kazandık ama iki tarafında hakkettiği bir maç oldu Kalu yine aralarda kendini unutturarak en kritik yerde golünü attı.

Kalu gol krallığını 1 golle kaçırarak kupanın 2. golcüsü oldu

Ama oynadığı futbol ve yaptığı asistleriyle kupanın en iyi oyuncusu seçildi. Diğer oyuncumuz Bora da 3. sırada yer aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu seneki kupalarımızı taraftarlarımızın ziyaret edebilmesi için müzemize koyduk,müze gelirlerinden bir oyuncu transferi hedefliyoruz

2. Lig Şampiyonluğu,Bank Asya Şampiyonluğu,Süper lig Şampiyonluğu (2 Kez), Kupa Şampiyonluğu (2 Kez),Süper Kupa Şampiyonluğu (1 Kez) müzemizde bulunan kupalar.

İşte bu senekiler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig maçında Galatasaray'a da kıyak geçmeyip burası Zeytinburnu burdan çıkış yok dedik Bu arada ilginç bir durum ligde Beşiktaş'ın yaşadığı Tabata belasını oyunda Skibbe ve Galatasaray yaşıyor, Tabata'yı transfer etmişler ama burda da ruh gibi Skibbe'nin Baros rüşvetine bizim sattığımız golcü bile size gol atarken ne ihtiyacımız var diye karşılık verdik

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abi Senin Kariyere Bakınca FM Oynama İştahım Artıyor Ya
    Kupa Güzel Olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Tv gelirlerinden gelen 8 milyon euro ile kasamızda 29 Milyon Euro oldu.Başkana antreman sahalarını güzelleştirdin altyapı tesislerinide yap dedim harekete geçti

Bu arada Gana Milli takımında ufak bir sorun var. 2. Kaleci yok tek kalecide Kingston Diğer oyuncuları çok iyi özellikle ortasaha sag bek ve forvet.Artık yediğimizden fazlasını atacağız ya da seneye regen bir Ganalı Kaleci çıkmasını bekleyeceğiz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Abi Senin Kariyere Bakınca FM Oynama İştahım Artıyor Ya
    Kupa Güzel Olmuş
    Çok teşekkürler Buğracım. Şimdi son 2 maçı tamamlayıp iyi bir kaleci koruma sistemi yapıp Gana maçlarına başlayacağız yakında abisi
    Last edited by Melekovic : 19.Eylül.2009 at 17:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

başkan seni kırmaz tabi abi yapacak

o gana sorununu bende yaşamıştım sadece kingston var ve bir maçta sakattı kaleye her gelen gol olmuştu gelmeyende gol oluyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Kaan abi yine çift kupalı değil 3 kupalı şampiyonluk yaşadın bundan sonra hiçbir kupayı bırakmazsın Gana Milli Takımının kontrolünü eline al da abi adamlar teknik direktör nasıl oluyormuş görsünler
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    başkan seni kırmaz tabi abi yapacak

o gana sorununu bende yaşamıştım sadece kingston var ve bir maçta sakattı kaleye her gelen gol olmuştu gelmeyende gol oluyordu
    Kingston'a bi şey olmasın diye tüm Afrikalı büyücüleri şifacıları çağırdım abisi

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler Kaan abi yine çift kupalı değil 3 kupalı şampiyonluk yaşadın bundan sonra hiçbir kupayı bırakmazsın Gana Milli Takımının kontrolünü eline al da abi adamlar teknik direktör nasıl oluyormuş görsünler
    Bakalım abisi topu ileri attık mı bizi tutacak takım tanımıyorum Gana olarak Yunuscum, ama defansı da aynı şekilde zayıf

Bu arada yemekten önce Fener maçını yapayım dedim ben yemeği ham yapamadan Fener beni ham yaptı 33. haftada namağlupluğumuza son verdi,sağlık olsun,Valkan bu sefer konsantre günündeydi ama bu seferde Ufuk 6 dakikalık bir konsantrasyon eksikliği yaşadı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe maçı şanssızlık olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Fenerbahçe maçı şanssızlık olmuş
    Artık oyuncular tatile çıktı olacak o kadar abisi

Bu arada ligin 34. maçından bir gün önce Gana'ya uçtum rakibimiz Swaziland'dı, oyuncularımız çok şımarıklar,biraz yola getirmem lazım,pozisyonları cömertçe harcamaları nerdeyse gereksiz puan kaybına neden olacak ve Fatih Terim'in durumuna düşecektik

Maçı tamamladıktan bir gün sonra yeniden Zeytinburnu'ndaydım yorgunluktan ölüyordum,yedek kulubesinde uyuduğum maçta 90 dakika bitiminde 3 tane attığımızı öğrendim, arada oyuncu değişikliği yaparken Morales yanıma geldi hocam nasıl attım gördün mü dedi gördüm gördüm deyip kestirmeye devam ettim 4 gün sonra yine Afrika'ya uçuyoruz

Bu da lig sonu puan durumu

Bu da takımın sezon sonu performansı. Görülmeyen 2 kişiden Sercan Temizyürek 1(36) 2 gol 3 asist, Sefa Aksoy 0 1 asist.

Maçı tamamladıktan bir gün sonra yeniden Zeytinburnu'ndaydım yorgunluktan ölüyordum,yedek kulubesinde uyuduğum maçta 90 dakika bitiminde 3 tane attığımızı öğrendim, arada oyuncu değişikliği yaparken Morales yanıma geldi hocam nasıl attım gördün mü dedi gördüm gördüm deyip kestirmeye devam ettim 4 gün sonra yine Afrika'ya uçuyoruz
    Koptum Hocam Allahtan Taktiği Verirken Yanlış Vermemişsin Soyunma Odasında Yoksa Madara Olurdun Hocam

Bu Arada Fener Sonunda Yıllar Sonra Yenilginin Acısını Çıkarmış Hocam Artık Bu Gurur Onlara Yeter

Ş.L de İyi Para Girmiş Kasaya Şampiyonluktada Girmiş İyi İyi Yeni Sezon 30-35M Civarında Bir Bütçe Gelir Bende Bir Süperlige Çıksaydım Hayırlısıyla Biraz Para Görürdüm Abicim Meteliğe Kurşun Atıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi rica etsem Emre Ballı'nın profilini koyarmısın?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Koptum Hocam Allahtan Taktiği Verirken Yanlış Vermemişsin Soyunma Odasında Yoksa Madara Olurdun Hocam

Bu Arada Fener Sonunda Yıllar Sonra Yenilginin Acısını Çıkarmış Hocam Artık Bu Gurur Onlara Yeter

Ş.L de İyi Para Girmiş Kasaya Şampiyonluktada Girmiş İyi İyi Yeni Sezon 30-35M Civarında Bir Bütçe Gelir Bende Bir Süperlige Çıksaydım Hayırlısıyla Biraz Para Görürdüm Abicim Meteliğe Kurşun Atıyoruz
    Yok abisi kulupleşmeye harca paraları dedim başkana ama herhalde bir 12-13 milyon euro verir herhalde

Valla abisi alt ligler hep öyle bizimkilerde,anca sponsoru olan kulupler çok paralı oluyor. 2 senelik sponsorluk anlaşmam vardı 100 bin Euroluk o 650 bin euroya çıktı ama ligdekileri çoğu benden daha iyi alıyor abisi Süper lige'e de çıkınca ilk sene başının çaresine bak diyolar abisi,ne kadar beleş oyuncu varsa hepsini deneyeceksin çare yok

Abi rica etsem Emre Ballı'nın profilini koyarmısın?
    Ekledim Yunuscum. Sezon başındaki halini eklemiştim.Bu da sezon sonundaki hali.

Daha hala gelişmesi için önünde uzun yıllar var şimdilik oyunun tek yönünde daha iyi abisi,savunma olarak pozisyon hatalarını kapatıyor diğer oyuncular zaten, sağ kanadı pek savunma için kullanmadığımdan sorun olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yinede mükemmel bir ortalama tutturmuş Kaan abi.Yakında Avrupalılar kanca atar Emre'ye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yinede mükemmel bir ortalama tutturmuş Kaan abi.Yakında Avrupalılar kanca atar Emre'ye
    Seneye tutamam gibi elimde ama yeri çabuk dolar. Çünkü gördüğün gibi o kadar müthiş bir oyuncu değil özelliklerine bakılınca,hatta çeşitli taktiklerde yedek bile düşünülmeyebilinir,iyi yerde oynatırsan parlıyor,başka bir şekilde oynat o kadar iyi oynayamaz, anca rakibin üzerine üzerine gidecek

Ligin gol kralı Morales :

Ligin en iyi oyuncusunda Mehmet Yıldız'a çok az puanla kaybeden Bora 2. liği, Emre ise 3. lüğü aldı

Ligin en iyi 11'inde Spolli,Ufuk Ceylan ve Morales var.

Ligin en iyi menejeri olarak ise ben seçildim

Morales Estirmiş Valla Son Özellikleri Nasıl Hocam Ssini Koyabilirmisin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

En yakın rakibine 834 puan fark atmışsın Kaan abi yakışır sana

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Morales Estirmiş Valla Son Özellikleri Nasıl Hocam Ssini Koyabilirmisin
    Aslında bulunabilir bir forvet abisi ama hem 3 sene yetiştirmiş olmam yüzünden bir de beni favori kişisi yapmasına rağmen beleşe kaçıp gitmesine deli olmuştum Sistemime uyuyordu sadece Emre gibi.Bu oyuncuyu da çoğu kişi yedek bırakabilir. Daha iyi bir santraforla daha da iyi neticeler alabiliriz

En yakın rakibine 834 puan fark atmışsın Kaan abi yakışır sana
    İkisinin toplamı bir ben etmiyor galiba abisi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Sergiy 500 bin Euro'ya Shaktar'a İlhan 1.1 milyon euroya Ankaraspor'a ve Felipe Monteneiro 2.2 miyon euroya Piacenza'ya transfer oldular.Kendilerine yeni kuluplerinde başarılar dileriz
    Last edited by Melekovic : 19.Eylül.2009 at 20:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Pivot Santraforun Tüm Özelliklerini Taşıyor Topu Alıp Kontrol Etmesi Artı Teknik ve Havasal Hakimiyeti ve Tipine Göre Hızlı Oluşu Artı Özellikleri Birde Ustaca Bitiriciliği Olunca Oyunda Ön Plana Çıkmasını Sağlıyor

Dez Avantajıda Topları İyi Dağıtamaması ve Pozisyon Alamaması Pivot Santraforda Önemli Eksiklik Olarak Göze Çarpıyor Ama Hala Gelişime Açık Bir Oyuncu Olduğu İçin Bu Eksi Özelliklerinide Kapatabilir

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Legend(Noktaaa ).
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pivot Santraforun Tüm Özelliklerini Taşıyor Topu Alıp Kontrol Etmesi Artı Teknik ve Havasal Hakimiyeti ve Tipine Göre Hızlı Oluşu Artı Özellikleri Birde Ustaca Bitiriciliği Olunca Oyunda Ön Plana Çıkmasını Sağlıyor

Dez Avantajıda Topları İyi Dağıtamaması ve Pozisyon Alamaması Pivot Santraforda Önemli Eksiklik Olarak Göze Çarpıyor Ama Hala Gelişime Açık Bir Oyuncu Olduğu İçin Bu Eksi Özelliklerinide Kapatabilir
    Artık yaban ellerde gelişecek abisi yapacak bir şey yok, istediği 25.500 euroluk haftalığı veremezdik çünkü tabanımız 9.000 Euro/hafta

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Legend(Noktaaa ).
    Çok teşekkürler abisi,o kadar da değil yahu

Benin deplasmanında ilginç bir maç oldu,yine laubalice oynadık ama golleri bulduk,sonra Beninliler birer birer sakatlanmaya başladılar,önce sahada 10 kişi kaldılar sonra sinirlerine hakim olamayıp aynı anda iki kişi atıldı ve 20 dakika 8 kişi oynadılar ama bizimkilerin pek umurunda değildi farkı arttıramadılar

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Heyt Be Koçum Mehmet Yılın Futbolcusu Olmuş
    Transferlerini Merak Ediyorum Kaan Abi
    Gana İlede Maçların Süper Benin Maçı Nolmuş Öyle Tek Kale Oynadın Galiba

Süper Başarı Hocam 28 Şutta 8 Kaleyi Bulan 10uda Kurtarılan Ama 2 Gol O da Olmasaydı Hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harikasın Kaan abi adamlara kendi sahalarında şut izni vermemişsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haziran sonunda bütçenin açıklanmasını bekliyorum abisi.Transferlere başlayacağım. Mehmet lobi faaliyetlerinde bulunmuş galiba sürpriz oldu abisi Tabi bende ona 5 puan verdim Buğracım

Bu grup bizim için kolay galiba.Bu Benin deplasmanda Libya'yı 3-1 yendi şimdi biz Libya deplasmanına gidiyoruz sonra Milli maçlarımız bir süreliğine sone erecek.Bu deplasmanı da aldık mı 6 maç 18 puan garanti demektir abisi İyi para verirlerse sağ beke Opare'yi almayı düşünüyorum. Defansta Biefeld'di galiba scoutun bulduğu iyi bir regen defans var,iki sene önce almak istemiştim burun kıvırmıştı ama 8 milyon eurodan aşağı vermiyorlar o yüzden bütçeyi görmem lazım Eğer Türk oyuncuyu alacak param olursa yabancı hakkını sağ bek ve santrafordan yana,eğer alamazsam defans ve santrafordan yana kullanacağım abisi yabancı hakkımı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Süper Başarı Hocam 28 Şutta 8 Kaleyi Bulan 10uda Kurtarılan Ama 2 Gol O da Olmasaydı Hocam
    İki maçtada öyleyiz abisi tarihi fark mı geliyor derken 1 ya da 2 gole şükrediyoruz

Harikasın Kaan abi adamlara kendi sahalarında şut izni vermemişsin
    Yarı sahayıda geçemediler galiba pek abisi, yüzde 3 mü 4 mü bir şey vardı benim sahamdaki aktivitede
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ufuk gitmek istiyor.Daha büyük kuluplerde görmek istiyomuş kendisini.İlla transfer listesine konulmak istiyor,koysam mı koymasam mı ama daha 3 senelik sözleşmesi var.Koymasam daha iyi .Zamanla unutur
    Last edited by Melekovic : 19.Eylül.2009 at 21:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Libya deplasmanında yine rahat galip geldik,rakibin ilk ve tek şutu 90. dakikada oldu Bu takım beni deli edecek sadece rakip kaleciyi devleştiriyolar,bakalım ben bunların 3 golü bir arada attıklarını görebilecek miyim Oynadıkları oyuna lafım yok

Sayfa 28 / 33 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon

Mesaj Yetkileri