1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Fenerbahçe maçı şanssızlık olmuş
    Artık oyuncular tatile çıktı olacak o kadar abisi

Bu arada ligin 34. maçından bir gün önce Gana'ya uçtum rakibimiz Swaziland'dı, oyuncularımız çok şımarıklar,biraz yola getirmem lazım,pozisyonları cömertçe harcamaları nerdeyse gereksiz puan kaybına neden olacak ve Fatih Terim'in durumuna düşecektik

Maçı tamamladıktan bir gün sonra yeniden Zeytinburnu'ndaydım yorgunluktan ölüyordum,yedek kulubesinde uyuduğum maçta 90 dakika bitiminde 3 tane attığımızı öğrendim, arada oyuncu değişikliği yaparken Morales yanıma geldi hocam nasıl attım gördün mü dedi gördüm gördüm deyip kestirmeye devam ettim 4 gün sonra yine Afrika'ya uçuyoruz

Bu da lig sonu puan durumu

Bu da takımın sezon sonu performansı. Görülmeyen 2 kişiden Sercan Temizyürek 1(36) 2 gol 3 asist, Sefa Aksoy 0 1 asist.

Maçı tamamladıktan bir gün sonra yeniden Zeytinburnu'ndaydım yorgunluktan ölüyordum,yedek kulubesinde uyuduğum maçta 90 dakika bitiminde 3 tane attığımızı öğrendim, arada oyuncu değişikliği yaparken Morales yanıma geldi hocam nasıl attım gördün mü dedi gördüm gördüm deyip kestirmeye devam ettim 4 gün sonra yine Afrika'ya uçuyoruz
    Koptum Hocam Allahtan Taktiği Verirken Yanlış Vermemişsin Soyunma Odasında Yoksa Madara Olurdun Hocam

Bu Arada Fener Sonunda Yıllar Sonra Yenilginin Acısını Çıkarmış Hocam Artık Bu Gurur Onlara Yeter

Ş.L de İyi Para Girmiş Kasaya Şampiyonluktada Girmiş İyi İyi Yeni Sezon 30-35M Civarında Bir Bütçe Gelir Bende Bir Süperlige Çıksaydım Hayırlısıyla Biraz Para Görürdüm Abicim Meteliğe Kurşun Atıyoruz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri