1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Gözlemcilerin Güzelmiş Hocam Ama Adaptasyon ve Gençlerle Çalışma Derecesi Çok Düşük Onlarda Yüksek Olursa Daha Kaliteli Oyuncular Bulur.

Sen Yandın Hocam Şimdi Kalecisiz Oynayacaksın Allah Kolaylık Versin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

evet scoutlar çok iyi ama 2 tane az sanki şöle iyi 1tanesini u18 ligine koydunmu iyi oyuncular çıkarıyo bu arada türkiyede richest klüp listesinin ss ini koyarmısın bide victor obinna diye bi forvet vardı sözleşmesi bittiyse baya gol atar o

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Gözlemcilerin Güzelmiş Hocam Ama Adaptasyon ve Gençlerle Çalışma Derecesi Çok Düşük Onlarda Yüksek Olursa Daha Kaliteli Oyuncular Bulur.

Sen Yandın Hocam Şimdi Kalecisiz Oynayacaksın Allah Kolaylık Versin
    Valla abisi eğer kalemize getirmezsek rakibi sorun olmaz

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    evet scoutlar çok iyi ama 2 tane az sanki şöle iyi 1tanesini u18 ligine koydunmu iyi oyuncular çıkarıyo bu arada türkiyede richest klüp listesinin ss ini koyarmısın bide victor obinna diye bi forvet vardı sözleşmesi bittiyse baya gol atar o
    Onu iyi hatırlattın bencede 3. bir Scout lazım.Bora'yı alt liglerde oynarken bana karşı çok iyi oynamıştı,scouta takip ettirerek alınması gerektiğine karar vermiştim,şimdi iki senedir takım kaptanı konumunda.Şimdi birine Avrupa'yı birine Güney Amerika'yı taratmıştım. Önerdiği 2 Güney amerikalı biri ileri dönük orta saha oyuncusu diğeri de santrafor 2 oyuncuyla anlaştım.Ayrıca Türkiye'de bilinen oyuncularla sözleşme imzalayıp kadroyu derinleştirdim. Bir de Opare gelmeyince Oparé'nin alternatifi olan oyuncuyla sözleşme imazaladım.Hepsini izlediğim diziden sonra koyacağım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte gelenler ve gidenler ve yeni transferlerimize yakından bakış:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son hazırlık maçına takımı görmek açısından asistan değil de ben çıktım. Scoutun önerdiği iki oyuncunun da gol atıp iyi oynaması beni sevindirdi,rakip kaleci Enke olmasaydı belki farkı arttırabilirdik

Mesaj Yetkileri