Bende madde madde cevaplayım o zaman
1- defansın top kayıplarını göremiyoruz maalesef, sadece pas yüzdesinden birşeyler çıkarabiliriz. bide oyuncu profilinde stats (istatistikler) ekranında o oyuncunun tüm maçlarda yaptığı hatalar yazıyor. ama maç içinde spikeri iyi takip etmediğin sürece bilmen zor.
2- valla banada çok geldi. o paraya kimler alınır kimler
3- bolton deli etti beni 2 sezondur. eze eze yeniyorlar birde her maç, anlamadım. taktikleri 4-1-4-1
4- paloschi'nin transferi son güne kaldığı için sakata geldik. aslında cardozo'ya 1 hafta falan önce teklif yapmıştım ama anlamadığım bir şekilde yetişmedi. heskey'de sakatlanmışken forvet hattım baya zayıfladı. Evans'ın formuna bağlı herşey, zor gol atarız artık. yada orta sahada bazı oyunculara daha fazla ofansif serbestlik vermem gerekiyor.
5- kamil taksitle gitti, 1.6m falan peşin geldi gerisi taksit. aslında kamil için asistan falan kaliteli diyor, portsmouth'un almasıda kötü olmadığını gösteriyor ama güven vermiyodu bana.
6- fm2009 da daha hiç almadım ikisinide. cardozo'yu hep merak etmişimdir ama hiç nasip olmadı. milevskyi de tam aradığım özelliklerde ama gelmedi kerata.
7- bence vargas o paraya değer ama diğerleri için haklısın.
teşekkür ederim yorumların için![]()