Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 52.17%
  • Kayserispor

8 34.78%
  • Berabere

3 13.04%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 111 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kayserispor [ TSL 6.Hafta ]

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

BJK hiçbir zaman flaş takım olmaz bu ligde. Çünkü her ne kadar kabul edilmese de 3 büyükten biridir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş neden en son şampiyonluğunu yıllar önce aldı ? Çünkü G.Saray ve F.Bahçe hep daha iyiydi Beşiktaş'tan..Geçen sene neden Beşiktaş şampiyon oldu ? Çünkü G.Saray ve F.Bahçe daha kötüydü Beşiktaş'tan.İstediğin kadar başka takım bizi bağlamaz diyebilirsin Anıl abi ama bir takımın şampiyon olması için diğer takımların puan kaybı yaşaması lazım.Geçen sene GS ve FB bu kayıpları bol bol yaptı.Beşiktaş saçma sapan puan kayıpları yapmadı,şansla beraber iyi de oynayarak şampiyon oldu.Kimse başarısız demiyor Beşiktaş'a fakat şampiyon olmasında G.Saray ve F.Bahçe'nin etkisi de oldukça fazla.Bu sene bu iki takımın hali ortada.İkisi de kayıpsız ilerliyor.Bu gidişle böyle iyi sonuçları devam edicek iki takımın da.Beşiktaş geçen senenin en çok gol atan takımı diye hatırlıyorum.Bu sene attıkları gol sayısını biliyoruz hepimiz.Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorum nasıl oynuyorlar bilemiycem.Ama gol atamamak bir başarısızlıktır.Nerde geçen sene golleri sıralayan oyuncular ? Ya kulübede ya da sahada dağa çayıra vuruyo topları..Bir arkadaşımız demiş ki bir iki pozisyon dışında ah bu kaçar mı diyebilceğim bir pozisyon yok.Zaten isterse bin pozisyona girsin gol atamadıktan sonra ne işe yarar ki.Kim maç sonu helal olsun bir sürü pozisyona girdiniz der..Beşiktaş'ın durumu hiç iyi değil.Bakalım daha nasıl devam edecekler.Ama şunu unutmasınlar ; Karşılarında geçen seneki G.Saray ve F.Bahçe yok.İşleri çok zor.Bu iki takım puan kaybetmez öyle saçma sapan..Ligin başında bu kadar puan farkı olmamalı.Takım kötü gidiyor.Beşiktaş en iyi topu oynasa da gol atamadıktan sonra kimse alkışlamaz kimse Beşiktaş bu sene şampiyon olur demez.Taraftar iyi oyun ister ama gol de ister.Size göre iyi oyun olup gol olmadıktan sonra görüyoruz taraftarın tezahüratlarını.Onu bunu istifaya davet ediyorlar.Haklılar da.Beşiktaşlı oyuncular ve yönetim kendine gelmeli.İşleri çok zor.Bu sene pek inanmıyorum Beşiktaş'ın başarılı olacağına.Bakalım bizi nasıl günler bekliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ozaman bu sene Galatasaray ve Fenerbahce sampiyon olur cünkü bu sene besiktas kötü...... tabiki birinin sampiyon olmasi icin diger takim ondan daha kötü olmasi lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın bu yıllar sonra ligde başardığı çifte kupalı zafer niye bu kadar dert oldu arkadaş...

Geçen sezon olan şeyin hala konuşulmasının amacı,mantığı nedir?Konu Beşiktaş - Kayserispor Süper Lig 2009-10 6.hafta maçı...

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Ozaman bu sene Galatasaray ve Fenerbahce sampiyon olur cünkü bu sene besiktas kötü...... tabiki birinin sampiyon olmasi icin diger takim ondan daha kötü olmasi lazim.
    Arkadaş bir takımın safdışı kalması ayrıdır, iki takımın safdışı kalması apayrı. Zaten yıllardır Beşiktaş kötü, dolayısıyla FB ve GS arasında geçiyor genelde şampiyonluk yarışı. Dolayısıyla senin mantık yanlış. İkisi kötü olursa meydan üçüncüsüne kalır. Misal bu yıl FB geçen seneki gibi olsa GS açık ara götürüyor olacakt şu an ligi. Veya GS geçen seneki gibi olsa FB açık ara götürüyordu. Ama ikisi de iyi, bir tek BJK onlarla kıyaslarsak kötü. Geçen yıl durum bambaşkaydı, iki büyük takım yıllar sonra bu kadar kötü sezon geçirdiler, BJK de ipi göğüsledi. BJK de ipi göğüsleyemeseydi Sivasspor şampiyon olacaktı.

Beşiktaş'ın başarısızlığının sebebi yanlış transfer politikası. Kadroyu güçlendirmek yerine bir ton paraya gereksiz, savurgan transferler yapıldı. Transfer edilen İbrahim Kaş'ın neler yaptığı ortada. Son Man Utd ve Kayserispor maçlarında BJK'nin yediği gollerin baş sorumlusu. Diğer transferlerden söz etmiyorum bile. Milyon dolarlar verilen futbolcular on sekize giremiyor veya yedek oturuyor. Olacak iş mi? Bir maç Bobo 18'de değil, diğer maç 11'de. Bir maç bir oyuncu sahada, diğer maç 18'e giremiyor. Beşiktaş sene başından beri bir türlü istikrarı yakalayamadığı için bugün bu durumda. Ne kalesinde istikrar var, ne sağ bekinde, ne sol bekinde, ne orta sahasında, ne hücumunda. Tek istikrarı savunmanın göbeği, Sivok ve Ferrari. Onun dışında istikrarlı olduğu hiçbir mevkiisi yok. Bu da başarısızlığın özeti olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

''Denizli-Demirören istifa etsin!''

Beşiktaş yönetimi içinden inanılmaz bir tepki geldi! Asbaşkan Levent Erdoğan, Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören'in istifasını istedi! "Maskeyle sokağa çıkıyoruz" diyen Erdoğan, Beşiktaş'ın geçen sezon da dualarla şampiyon olduğunu söyledi! İşte inanılmaz açıklamalar!

hadi bakalım sizi yöneten kişiler bile daha doğrusu beşiktaş kulubünü geçen senenki başaraının tesadüf olduğunu söylüyor. siz dahala iddaa ediyorsunuz beşiktaş geçen sen iyiydi diye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan inanılmaz açıklamalara imza attı. NTV’de yayınlanan %100 Futbol programına katılan Erdoğan’ın açıklamalarını Ajansspor.com derledi.

-“BUNUN HESABINI HERKES VERECEK”-
    Erdoğan açıklamalarına “Beşiktaş, tarihinde hiçbir zaman 6 maçta 12 puan kaybetmedi” diye başlarken, “Bunun hesabını hoca da verecek, başkan da verecek, yönetim de verecek” ifadelerini kullandı..

-“MAHALLENİN DELİSİ DEDİLER”-
    Çok fazla açıklama yaptığı için eleştiriler aldığını ancak az bile konuştuğunu ifade eden Erdoğan; “Hep konuştum ‘mahallenin delisi’ dediler, ‘çok konuşuyor’ dediler. Ama bu konuşmalarımı bile eksik buluyorum. Şuan artık konuşma şansına sahibim veya zamanı geçmiş bir konuşma yapıyorum” dedi.

-“DENİZLİ VE DEMİRÖREN İSTİFA ETMELİ”-
    Başkanla fikir ayrılığı yaşayıp yaşamadıkları sorusuna yanıt veren Erdoğan; “Başkanı severim, kendisiyle fikir ayrılığı yaşamıyoruz, hadiseler ortada. Herkesin payı var.” dedi. Erdoğan istifa edip etmeyecekleri konusunda ise “İstifa etmiyorum. İstifa en kolay yol olur. İstifanın sorumluluğu büyüktür. Zaten istifa edecek benim önümde daha çok kişi var.. Önce teknik direktör, arkasından Yıldırım Demirören. Bize de daha sonra sıra gelir” ifadesini kullandı.

-“DUAYLA BAŞARI, BUNA BAŞARI MI DİYORSUNUZ?”-
    Beşiktaş’ın daha önce başarı yaşadığı konusunu da kabul etmediğini ifade eden Erdoğan, “Başarı yaşanmadı kardeşim. Beşiktaş taraftarının duası ile oraya geldi Beşiktaş. İçten gelen dualarla çifte kupa kazandı. Buna başarı denmez. Biz kaybettik onlar da kaybetti. Buna başarı mı diyorsun? Dualarla Beşiktaş şampiyon oldu.” dedi

-“MASKEYLE SOKAĞA ÇIKIYORUZ”-
    “Geçmişte yaşadığımız acı tecrübelerle ben ileriyi pek göremiyorum” diyen ancak yine de Beşiktaş’ın büyük bir takım olduğunu ve her zaman layık olduğu yere ulaşacağını kaydeden Erdoğan, “Artık çözüm yolu kalmadı.. Sabrın sonu mu kaldı? Taraftarın yüzüne bakacak halimiz yok. Yönetici olarak maskeyle sokağa çıkar olduk..” diyerek sözlerini noktaladı.
    Last edited by shadowrefree : 20.Eylül.2009 at 06:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Takımımı tebrik ediyorum bizlere çok güzel bir bayram armağanı verdi, bizi yine dertlere saldı. Sağolsunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün iyi oynadık iyi mücadele ettik ve kazandık tabi bunda bjknin oyunuda önemli defansımız zatn iyiydi makukulanında gelmesiyle gol sorununu çözdük gibi takımın önü açık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hiç beklemediğim bi yenilgi aldı bjk.Bu sefer ligin iyi takımlarından birini yenip cıkısa geçer diye düşünüyodum ama yine gol yok yenilgi var.Yinede hala kopmuş sayılmazlar 12 puan fark olacak belki ama daha sezonun bası yani fbde gsde 12den cok puan kaybedecek bu ligde sen her macını kazanmaya başlarsan sorun kalmaz.Dün ntvye bağlandı levent erdoğan tarzı sevmediğim bi bjk yöneticisidir ama bazı sözleri dogruydu gecen yıl 2 kupa kazandı bu takım sözüne "basarılı mı olduk ki biz kaybettik onlarda kaybetti" benzeri sözler söyledi mantıklı geldi bu yorumu bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Böyle Devam Ederse Beşiktaş Bizde Devam Edersek Elele Küme Düşeriz
    Tebrikler Kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu yıl FB veya GS şampiyon olacak bana göre, öyle görünüyor. Ve büyük ihtimal son haftaya kadar ikisi de başa baş götürecekler ve biri şampiyon olacak. Beşiktaş'ın durumu geçen yıl böyle değildi. Sadece tek bir derbi kazanıp şampiyon olundu. FB ve GS şampiyon olurken birbirlerini yenmeleri gerekiyordu mutlaka, BJK geçen yıl buna ihtiyaç duymadı.
    Geçen seneki şampiyonluğun nasıl alındığı bu satırlarda gizli. Geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray o kadar kötüydü ki, Beşiktaş'ın şampiyon olmak için onları yenmesine gerek kalmadı.

Kaldı ki kendi yöneticiniz Levent Erdoğan bile geçen sene Beşiktaş'ın taraftar duasıyla şampiyon olduğunu söylüyorken siz nasıl kabul etmiyorsunuz bunu anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Levent Erdoğan'ın hiç bir sözüne değer vermiyorum.Çoğu Beşiktaşlıda öyle.Buna neden katılalım? Bu sezona kötü başlamış olmamız size geçen seneki başarımızı küçültücü söylemlerde bulunma hakkını tanımaz.Resmen şansa bala şampiyon oldunuza getiriyorsunuz olayı.Lütfen terbiyenizi takının,insanları tahrik edici söylemlerde bulunuyorsunuz çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her takımın kötü dönemleri olur, Beşiktaş bu maçtan 3 puan alamayarak işini zorlaştırdı sadece, yani bu bir kırılma noktasıydı. Lig uzun bir maraton herşey değişebiliyor. Beşiktaş'ın geçen seneki şampiyonluğu konu olmuş, bence Beşiktaş'lı arkadaşlar savunmakta sonuna kadar haklılar, çünkü tertemiz bir şampiyonlukları var. O kötüydü bu kötüydü bunlar boş laf, kötü olmasalardı.. Bunda Beşiktaş takımının suçu ne ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazı cümleler imalı kaçmış olabilir ama ben manasız bir şey göremiyorum. Beşiktaş iki şampiyonluğu da hakkıyla aldı. Kupa şampiyonluğu bilek hakkıyladır her zaman,rakip takımların kötü olmasına bakmaz, turnuva maçı statüsündedir,çıkarsın yenersin sonuna kadar kalırsın kupayı alırsın.

Ligde şöyle bir durum vardır, sen iyisindir rakiplerin kötüdür çok puan kaybederler şampiyon olursun, sen iyisindir rakiplerin iyidir rakiplerine üstünlük sağlarsın ya da senden bir iki puan az alırlar gene şampiyon olursun, ya da son düzlüğe şampiyonluk stresini kaldıracak kadar tecrübeli olmayan bir rakiple girersin ,senden avantajlı durumda olmasına rağmen kayıplarla senin altına düşer gene şampiyon olursun. Bu her zaman ve her takım için böyledir.Bunun BJK GS FB TS Sivas Bursa vs vs si yoktur.

Çok temiz iki şampiyonluktu geçen sene Beşiktaş'ınki.Ama bütün takımların şampiyonlukları da o şekilde ve bütün takımların şampiyonluklarıda çok temiz.

Bu senenin geçen seneden tek farkı, rakipleri kendilerini geliştirip hatalı gördükleri yerleri onarırken, Beşiktaş yerinde saydı, almış olmak için bir adama dünyanın parasını verdi,kurtulacağı oyunculardan bir türlü kurtulamadı,yerinde saymaktan öte geriledi,rakipleri ve Anadolu kulupleri de takımlarını sağlamlaştırınca gelinen nokta bu. Kimse Tabata'nın gelişi takımı bozamaz demesin.Öyle bir bozar ki,dedikodu kazanı bir kaynadı mı, etraftaki söylemlere oyuncular da bir ayak uydurdu mu,bu mu O hadi bir şeyler yapsında görelim tarzında,isteksizlik başlar zaten. Bobo olayı ayrı bir vaka değinmeye bile gerek yok.

Beşiktaş çuvalla para harcadı ama yok yere harcadı, sadece Antep'e güzel takım kursun diye yardımda bulundu.

Bu bütün takımlar için geçerli,büyük takımların başında büyük düşünen,profesyonel insanlar olmalı,malesef Beşiktaş yönetimi,futbol sorumluları bu konuda bu sene iyice sınıfta kaldı.Temizlik şart.

BÜNYAMİN ne oluyor g... başın oynuyor... Eyyamcı Bünyamin. Cangele, Cangele k... annene... Yere yatsana yere yatsana Bünyamin Gezer yere yatsana... Süleyman Hurma, Bünyamin’i pazarla... Seni hakem yapanın a.. k... Beşiktaş seyircisi 90 dakika boyunca önce bunları söyledi, 90. dakikadan sonra döndü yönetimi istifaya davet etti.

Erman Toroğlu - Hürriye
    Erman Hoca döktürmüş yine . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi konu Beşiktaş - Kayserispor konusu.

Mesela Bobo'yu küstürdüler şimdi oynayamıyor gibi bir yorum getirilebilir. Bu maçla ilgili bir konuyu geçmişle bağdaştırırsınız. Benim futbol anlayışıma görede Beşiktaş'ın geçmiş şampiyonluğu bir çok şeyin görmezden gelinmesine Beşiktaş'ın olduğundan fazla büyütülmesine yol açtı. Görünmeyen şeyler bugün toparlanamıyor ve Beşiktaş taraftarıda çok büyük şeyler beklediğinden hüsranıda büyük oluyor. Zaten ilk mesajımda açıkça demiştim. Beşiktaş seri galibiyetlerle şampiyonluğa ulaşsada yani başarı göstersede onu engelleyecek en önemli etkenler kendiliğinden ortadan kalktı. Beşiktaş'la Cem Papila'lı meşhur dönemde Şampiyonluğu verdik yorumu getirmediniz mi? Niye çünkü Beşiktaş gibi bir takım o kadar puandan şampiyonluğu vermesi 10 yılda bir görülür. Hatta 50 yılda bir. Ben bunu anlatmak istiyorum. Yoksa 2008-2009 şampiyonu Beşiktaş'tır. Kim ne derse değişmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Erman Hoca döktürmüş yine . . .
    Bu sefer doğruyu söylemiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın tamamını izlemediğimden dolayı maçın geneliyle ilgili yorum yapmak istemiyorum fakat, dün Rıdvan Dilmen'in %100 Futbol'da dikkat çektiği nokta olan Kayserispor'un golünden önce Beşiktaş ortasahasının durumu çok önemli. Ekranda Kayserisporlu oyuncu ortasahada tek başına gözüküyor. Topu sürüyor sağa bırakıyor, defanstan sekiyor tekrar aynı oyuncu alıyor ortalıyor ve Makukula güzel bir vuruşla topu ağlara yolluyor. Bir takım ortasahayı bu kadar boş bırakmamalı.

Beşiktaş'ın mecburiyetten dolayı bonservis ücretlerini açıklaması dün olumsuz yönleri tekrar gösterdi. Tabata ligimiz için kaliteli, önemli bir oyuncudur ama 2-3 maçta her türlü pozisyonun içinde olması, gol atması, asist yapması beklenemez. Sonuçta bu oyuncu takıma yeni katıldı, klasik söylemlerden; takıma alışması, ortama alışması gerekir. Tabata'nın bonservis ücretinin 8 m € olması ıslıklamasına neden oldu. 8 m € verildiği için Tabata'dan hemen birşeyler bekleniyor, maçı çevirmesi bekleniyor. Oysa ki Tabata 2 m €'ya alınmış olsaydı bence Tabata'ya bu kadar tepki olmazdı. Bu durum Güiza'nın durumuna benziyor. Özellikle geçen sene Güiza ile ilgili de her eleştirinin başında kesinlikle 14 m €'yu görüyorduk. Tabata'ya bu kadar erkenden baskı yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Beşiktaş asbaşkanının çıkıp şu, şu benden önce istifa etmelidir demesi de Beşiktaş açısından pek şık olmadı. En azından bu medya önünde yapılmamalı. Kapalı kapılar ardında herkes hesabını kitabını yapar, kendine yol çizer ama canlı yayında bunları açıklamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.

Mevcut durumda Beşiktaş'ın işi zor gözüküyor ama henüz ligin başı sayılır.

Kayserispor'u da İnönü'den çıkardığı 3 puandan dolayı tebrik ediyorum.
    Last edited by DisCo : 20.Eylül.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Geçen senenin çifte kupalı şampiyonu bu seneye hırsı olmadan başladı.

Nihat Holosko gibi oyunculardan forvet yaratılmaya başlandı.

Bence Ligin en fason oyuncularından biri olan Bobo'yu satmamakla en büyük hatayı yaptılar ellerinde patladı.

GaziAntepspor'a akıtılan paralarla çok rahat iki star bakın süperstar değil star getirebilirdi ama bu hakklarını yanış kullandılar.

Her neyse artık Ligden kopdu gibi birşey Beşiktaş.Ama neden olmasın Fenerbahçe ve Galatasaray yine çöküş yaşar bakarsın Beşiktaş bi süprizle yine şampiyon olur.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Top oynayaman Fenerbahçe 6'da 6 yapıyor. Top oynayan birşeyler yapmaya çabalayan Beşiktaş'ın hali ortada. Bence biraz daha zaman gerekli, herşey daha da iyi olacaktır.

Şu da bir gerçek ki herşey geçen seneki kadar kolay olmayacaktır. Geçen sene ki şampiyonluğa zaten kimse inanmıyordu Başkan Yıldırım Demirören bile Fenerasyon Fenerbahçeyi şampiyon yapacak demişti ve sonunda Beşiktaş şampiyon oldu. Yıldırım Demirören tükürdüğünü yalayan bir başkan, ben bu takımda başkan olduğum müddetce Mustafa Denizli bu camiaya adım atamaz demişti ve ardından Teknik Direktörlüğe getirmişti. biz bile alıştık artık Demirören'e Beşiktaşlılarda alışsa iyi olur. Ne kadar yeter diye bağırılsa bile o adam o koltuğu bırakmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Küçük Emrah`a döndük yemin ediyorum.

Artık Beşiktaş maçLarını izLerken başımız önde, yüzümüzde ve tüm vücudumuza yayıLmış tarifi mümkün oLmayan bir acı, dert..

Ve hep birden bağırıyoruz. Abi, bizimde goLümüz oLacak mı abi, bizde gaLibiyet görecekmiyiz abi, sevinebiLecekmiyiz abi diye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri