Bende de 5' te 5' in verdiği keyif var, bu akşam umuyorum 6' da 6 olur. O yüzden anlıyorum o keyfi. Sahiden...Arkadaşım tamam Galatasaraylısın ama bu kadarda yapma.6 da 6'nın verdiği bi keyif var bozma
Fakat gerçeği de görmek lazım, çok sıkıcı bir maç oldu. Karşınızdaki rakipte fazladan bir tane daha İ. Akın olsaydı gol yemeniz işten bile değildi. Pek tabii bunlar detaylar, her maçın kazananı kaybedeni olacak, esas canımı sıkan ya da kafama takılanlar bunlar değil.
...ligdeki kalite düzeyi bu denli sığ olacaksa eğer, hangi takım nasıl edecek de, kendini uluslarası platformlarda gösterecek bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Kaç maç oynandı süper ligde, ben daha bir tane seyir zevkini tadına vara vara aldığımız maç görmedim. Hatta birkaç maç dışında -bol miktarda gol sayesinde- 90 dakika tahammül edilecek olanını da görmedim. Umarım bu değişir. Umarım gelecek haftalarda takımlar oyunlarını ve futbolcular da fizik durumlarını yukarı taşır yoksa sezon sonuna kadar futbol zevkini de Avrupa' dan ithal etmek zorunda kalacağız. Şöyle bir sezon da olsun oturup haftada 4-5 maç izleyelim süper lig' den, sıkılmadan. Dilerim anlatabilmişimdir.
NOT: Kesinlikle taraftar gözlüklerimi çıkarıp objektif yorum yapıyorum. Ya da şyöle diyelim, yapmaya çalışıyorum. Olmuyorsa affola. : )