Quote Originally Posted by Corpus View Post
1. 6.lık süper olmuş ( Daha fazla para daha fazla şan şöhret )
2. Serbest transfer gigli güzel olmuş özellikleri iyi ama performansı nasıldır bilemiyorum
3.Antrenman programında biraz indirime gitsen iyi olabilir kanımca her maç 2 sakattan aşağı inmiyorsun.
4.Defans 2li sini bozmasan iyi olur. Bu arada sağlam bir sol bekte iyi olabilir.
5.Forvette değişim olabilir.kalan forvetten 2 tane satıp daha kaliteli bitirici , maç kurtarıcı forvet alsan iyi olabilir.Seneye böyle maçlarda olacaktır...

Şimdilik bu kadar
1- Katılıyorum, transfer sezonu başlasın görecez işe yarayacak mı
2- Bende bilmiyorum o kadar sordum kimse bişe demedi bende aldım. deneyecez bakalım.
3- Antrenmandan olabilir, kontrol etmedim oyuncular şikayet ediyormu diye. ama öyle pek ağır bir program yapmadım. Normalden 1-2 derece fazla.
4- bende bozmak istemiyorum ama Milan, Arsenal vs. teklif yaparsa bu oyuncuları nasıl mutlu bir şekilde tutacam bilmiyorum. Squad Harmony iyi durumda, düşmesini istemiyorum. Şu ana kadar gidenlerin yerini doldurduk ama Leo ile N'Koulou'nun yerlerini zor doldururuz. O yüzden herşeyi göze alıp satmayacam ama başkan el koyup teklifi kabul ederse kötü.
5- Evans gitti zaten, kiralıktı. Heskey ve Sturridge var. Strurridge güvenilecek düzeyde değil, 2. yedek olur ancak. Yani Gigli ve Heskey şu an elimizdeki tek forvetler. Kesin iyi 1 tane almam gerek. Transfer bütçesi açıklansında bakalım.