2010/11 Sezonu Açılışı

Yönetim Sezon Beklentisi

Yönetimin beklentisi ligi orta sıralarda rahat bir yerde bitirmemiz yönünde.
Bunun için bize 29.5 milyon euro transfer bütçesi sunuyorlar.

Diğer Hedeflere Ayrılan Bütçe

Daha yüksek hedefler için belirledikleri transfer ve maaş bütçeleri ise şöyle

Üst Orta Sıralar

Avrupa Kupalarına Katılma

Zirve Mücadelesi

Lig Şampiyonluğu

Sezon hedefi

Asıl hedefim zirve mücadelesi vermek olsada 3 milyon euroluk fark için yönetime o sözü vermek gereksiz. Hatta aslında en akıllıcası onların beklentisi yönünde yani orta sıralar için söz verip sonra ligi çok daha üst yerlerde bitirmek. Böylelikle yönetimin gözünde çok daha başarılı olmuş olursunuz. Ancak ben bu küçük oyunu yapmayacağım ve hedef olarak Avrupa Kupalarına katılacak bir derece sözü verdim.

Dolayısıyla yeni sezon transfer bütçemiz - 40 milyon euro.

Tv Yayın Hakları Geliri

Hazırlık Dönemi Programı

Asistanımız gerçekten iyi takımlarla hazırlık maçları ayarlamaya çalışmış.
Ajax dışındakiler kabul etmişler.

Hazırlık Maçları Programımız Şu Şekilde Oluştu

2010/11 Sezonu Premier Lig Fikstür Başlangıcımız

2 sezondur olduğu gibi gene zorlu bir fikstürle, gene büyük takımlarla karşılaşarak sezona başlayacağız. İlk hafta şampiyon Arsenal, ardından zorlu Blackburn deplasmanı ve Chelsea maçlarıyla sezonu açıyoruz.

Altyapı

Bugüne kadar altyapımızdan pek dikkat çeken bir oyuncu yetişmedi. Ancak bu sezon 18 yaş altı takımımıza katılan bir genç, asistanım Massimo Neri'nin oldukça dikkatini çekmiş. Neri bu oyuncunun gelecek yıllarda takımın kilit oyuncularından birisi olabilek potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Transfer

1 Temmuz'dan itibaren daha önceden anlaşmaya vardığımız oyuncular takıma katılacaklar. Bunun dışında bu sezon profesyonelliğe yükselen bazı genç yıldızları keşfettik ve erken davranarak gelecek vadeden bu gençleri kadromuza kattık. Onlarda 1 Temmuzda diğer transferler ile birlikte takıma katılacaklar. Aralarından A takımda oynayabilecek düzeyde olanlar var.

(Tüm yeni transferleri az sonra ekleyeceğim.)