İnşallahmehmetocal : Lig Başlamış Hocam Hadi Rastgele İyi Bir Sezon Ola İnşGordon İyidir Yav Al Direk Oynat
Severim O Adamı
Bu Arada Hoşbulduk Hocam
![]()
Gordon için çoğu kişinin fikrini aldım %50 olumlu %50 olumsuz. O yüzden uzun süre kararsız kalmıştım, "squad rotation player" olarak imzaladığı için aldım. En azından yedekliği sorun etmez arada sırada oynatırsam.
Gece baya şiddetli bir bağ ağrısı başladı bir anda o yüzden acil çıkış yaptım. Radyasyon mu yedik saatlerce monitör karşısında kala kala nedirNereye Hocam Benim SSler Garip ve Öksüzmü Kaldı ŞimdiEkliyordum Şimdi Hocam
Boşver Bugün Benim İçin Uyuma Hocam Devam Edelim Sabaha Kadar
![]()
Transfer dönemlerinde çok fazla oyuncu incelediğim için böyle oluyor sanırım.
Asistanda öyle diyor, o yüzden 1-2 maç denemeyi düşünüyorum. Belli eder zaten. Geldiği takımda son 2 sezondur çok başarılı, ligde iyi yerlerde bitiriyorlar. Gordon'da onlarla yaptığım maçlarda gayet iyiydi bana karşı. Ochoa ilk düşündüğüm isimlerden biriydi, merak ediyordum ama cesaret edemedim almaya. Daha bildiğim kaleciler olsun istedim, Asenjo'yu almışlığım var önceden.Haygary : Bence gordon şuanda asenjodan daha iyidir.Çünkü tecrübe farkı öle saçma saçma topa atlamaz ochao da öyle ondan millet ochaoyu beyeniyor yine frey var onun gibi
Bu tür şeyler gerçekte de olduğundan Fm'e çok kızmıyorumOghuse : Blackburn maçı FM'nin adaletsizliği olmuş sağlık olsun.Arada 1-2 maç olur ama sürekli olursa o zaman insan çileden çıkıyor o ayrı
Gerçekten güzel analiz ediyorsun maçları ve diğer gelişmeleri. Blackburn maçında ilk yarı tek kale oynadık, kaleyi bulmayan tek şutları vardı. İkinci yarı 15-20 dakkalık bir baskı kurdular. Onun dışında oyun genelinde takımım çok daha üstündü. Thiago Silva bu maçta gerçekten çok zamanında ve yerinde müdahaleler yaptı ve rakibin şut sayısının düşük olmasında en büyük pay ona ait.Corpus : Gordon haricinde takım süperÇok para vermişsin. Arsenal maçı güzel olmuş.Bu arada dikkatimi çekti arsenalin gerçekte izlediği politika oyuna yansıtılmış hep genç yıldızları transfer etmişler.
Blackburn maçında çok atak yemişsin sanırım ki thiago silva maçın yıldızı olmuş ona da dikkat etmek gerekir. Taktiğin Barca taktiği gibi %60 üstünlük sağlamış![]()
Birde dikkat çeken başka bir nokta var. Kadromuzun kalitesi artınca geçen sezonlara nazaran rakiplerimizin pas yüzdesini de bir hayli düşürdük. Arsenal gibi üst düzey takımlar dışında %70'in üstüne çıkarmayacağız gibi. Ki daha henüz taktik yapmadım takım için. Yani standart taktikle böyle, sırf kadrodan dolayı. Birde kadroya göre bir taktik yaptığım ve maçlarda rakibe göre özel önlemler aldığım zaman rakibi hiç oynatmayan bir takım haline gelebiliriz diye düşünüyorum. Bununda zamanı geldi çünkü takım bu sefer uyum dönemini çabuk atlattı. Son Blackburn maçından sonra "takım konuşması raporuna" baktığımda asistan, oyuncuların artık birbirleriyle iyi anlaştıklarını söylüyordu.

Gordon İyidir Yav Al Direk Oynat
Severim O Adamı
Gordon için çoğu kişinin fikrini aldım %50 olumlu %50 olumsuz. O yüzden uzun süre kararsız kalmıştım, "squad rotation player" olarak imzaladığı için aldım. En azından yedekliği sorun etmez arada sırada oynatırsam.
Ekliyordum Şimdi Hocam