Bugün fazla ilerleme olmadı SS leri bekliyoruz...
9.01 ile 9.03 arası pek fark etmiyor ben kendi taktiklerimde gördüm bunu.Herkes çok farkeder falan diyordu ama bana denk gelmedi demekki![]()
Bugün fazla ilerleme olmadı SS leri bekliyoruz...
9.01 ile 9.03 arası pek fark etmiyor ben kendi taktiklerimde gördüm bunu.Herkes çok farkeder falan diyordu ama bana denk gelmedi demekki![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Taktiğin işleyişi açısından belki fazla fark olmaz ama iki versiyon arasındaki en büyük fark şut istatistikleri. 9.0.1 de çok daha az kaleye çekilen şut oluyor. 9.0.3te ise her maç ortalama 20 civarı nerdeyse.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada unuttuğum bir gelişmeyi aktarayım.
Chelsea'de menajerlik görevine sezon başında ROBERTO MANCINI getirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SÜPER KUPALAR
İtalya Süper Kupası
Milan - Juventus 3-0
İspanya Kral Kupası
Real Madrid - Barcelona 2-2
Barcelona - Real madrid 2-1
İngiltere Community Shield
Liverpool - Arsenal 2-1
Avrupa Süper Kupası
Real Madrid - Manchester City 3-2
Last edited by Walter Sakana : 25.Eylül.2009 at 04:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Premier Lig.
3.Hafta
Yeni menajeriyle sezona fırtına gibi giren,
geçen hafta Sunderland'e 6 gol atan Chelsea karşısındayız.
Formda ve moralli rakibimiz karşısında tedbirli bir taktikle maça başlayıp, ilerleyen dakikalarda risk almayı düşünüyorduk. Bu yüzden böyle bir dizilimle maça başladık.
Üstünlük bizde, şans onlarda olunca böyle oldu.
Tymoschuk - Ramires ikilisi 21 top çalma, 7 gollük pas ve yüksek pas yüzdeleriyle göz doldurdular. Vukcevic'te ofansif olarak bu ikiliyi tamamlayan isimdi. Kanatlarımız yeteri kadar etkili olamadığı için oyunumuz galibiyet için yeterli olmadı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Puan Durumu
Last edited by Walter Sakana : 25.Eylül.2009 at 05:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Carling Lig Kupası Kuraları
Uefa Avrupa Ligi - K Grubu
Premier Lig
4.Hafta