tümer için söyleyecek bir söz bulamıyorum.hep sorardı niye sergen benden üstün görünüyor bu kulüpte diye.sergen boş sözleşmeye maç başına para almaya razı bir adamdı.ama tümer para için fenere gitti.kalsa beşiktaşta sembol oyuncular arasına girecekti.fanatik babaların çocuklarına ismini koyacağı öve öve anlatamayacağı bir adam olacaktı.şimdi ise para için kulübünü satan bir adam olarak kalacak.yok askerlik sorunu çözecekmiş büyükanıt falan filan fasa fiso bunlar.öyle olsa kazın ayağı kara kuvvetleri komutanı değil beşiktaşlı genelkurmay başkanı çözerdi işi.en sevdiğim bir kaç futbolcu içindeydi.artık nefret bile etmiyorum.hiç birşey ifade etmiyor benim için.cordobaya niye kızdığını bağırdığını bende daha iyi anladım.cordobaya büyük bir özür borcumuz var.bu kulüp bu taraftar seni asla affetmeyecek tümer.ikinci başkanımız murat aksuya çok teşekkür ederim.fenerle görüştünmü sorusuna evet cevabını veren tümere fenerle görüşen beşiktaş kaptanıyla işimiz olmaz deyip görüşmediği,gerçek beşiktaşlılığı gösterdiği için çok teşekkür ederim.tümer beşiktaşlılığını gösterdi.kaç yılın emeğini yok etti.acaba çocuklarına nasıl gösterecek beşiktaş formasıyla attığı golleri.yazıklar olsun...