bende geliyorum yazın benide
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maç olmazsa ps3 yapalım o zaman pes2010 da çıkar bir turnuva yaparız aramızda![]()
bende geliyorum yazın benide
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maç olmazsa ps3 yapalım o zaman pes2010 da çıkar bir turnuva yaparız aramızda![]()
Last edited by el.nino : 25.Eylül.2009 at 15:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nekop varsa yokum![]()
Bende yanıma bir arkadaş bulabilirsem okuldan veya eski sınıftan gelicem![]()
şu anda belimde sorun var çok ağrıyor 17 ekim yakınlaştıkça cevabımı söylerim![]()
Arkadaşlar, maçta oynamak isteyen arkadaşlarda gelsinler, sorun değil, içimizde oynamak istemeyenlerde olacaktır. Onlarda video, fotoğraf olayını gerçekleştirirler.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Benide kesin yaz Oğuz abi.Çok büyük bir aksilik olmazsa geleceğim..
So what?
Saike
Orası öyle ancak uzaktasın ya ondan dedim. Oğlum neredeyse İstanbul-İzmit arası yol yapıcan...
Senin sırf Kadıköy'e gelmen 2 saat,![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Arkadaşlar Kadıköy'de buluşursak nerede olur fikri olan var mı? Bugün gezdim İstanbul'u.Kadıköy hakkında biraz fikrim oluştu.Stadın oralar falan..
So what?
Saike
hemen kendine pay cıkar
bu arada sağlık sorunlarımdan dolayı 1 saat macı cıkaramam,ilk yarıda kalede ikinci yarı amr de olursam tadından yenmez![]()
Ooo Kaan abi de geliyomuş ben de mi gelsem![]()
Aygün gelecek Zeytinburnu'nda Eren abisi karşılayacak onu.
ben etilerde oturuyorum ama kadikoyde uyar mac icin. ayrica stadin orda burger kingin karsisinda bitane paintball yeri vardi bir kere oynamistim, hala duruyorsa o da guzel olabilir
Last edited by RaSenGan : 29.Eylül.2009 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bende aygünü ilk gören olmak için zeytinburnunda olacağım![]()
Aygün sen tek mi geleceksin gelirken yoksa velinde gelecek mi?![]()
Abi daha kesin bi şey yok ortada![]()
Aygün Gelir ise Zeytinburnunda onu karşılamak için 40 lira yol parası veririmAnca 1-2 saat durur geri giderim sonra
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Okulda kapandı, gerçi hava karlı değil amaBir maç daha güzel olur şimdi diyorum ben.