-
Ukranya'dan dönüşte Sivas deplasmanına gittik,maçta olduğumuzu sonradan farkettik, bunun birbirinden güzel hatunlarla kutlama yapmamızla hiç bir alakası yok

Galatasaray maçında gençlerle yine açık oynadık kupa rövanşında ve istediğimiz skorla finale yükselip Bursa'nın rakibi olduk.bu arada takım yaş ortalamamız 20.00

Ligde Bursa'yı evimizde ağırladık çok pozisyon bulmamıza rağmen sakatlık olmasın diye ürkek ve uzaktan hücüm ettik ,akıllar Arsenal maçında idi, yinede 3 puan almasını bildik ayın golü seçilen gol ile

Ve büyük Arsenal maçı geldi çattı,çok iyi ve arzulu başladık 2 gol bulduk ama sonra Arsenal kasırgası esti iyi dayandık ama son 10 dakikada daha fazla dayanamayıp bize dezavantaj getirecek olan golü yedik, deplasmanda işimiz iyice mucizeye kalmıştı

Ligde Ankaragücü deplasmanındaydık ama biz Arsenal'i düşündük Ankaragücü bizi düşünmedi
Maç sonunda Euller,Bora ve Emre'nin kısa vadeli sakatlıkları olmasına rağmen Arsenal deplasmanında oynayamayacakları haberi zaten az olan şansımızı iyice azaltıyordu.

Ve efsane maç. Arsenal deplasmanında sadece kalemizi korumayı düşündük ,çok önemli eksiklerimizde vardı hiç ileriyi düşünmedik,sahayı iyi parselledik,Markovic'in 5 önemli kurtarışı ve defans sayesinde kucağına seke seke gelen 5 top vardı,83 ile 93 arası geçmek bilmedi dalga dalga geldiler ama maç içinde verdiğimiz bir forvet sakatının daha ardından Gökhan da yeri geldiğinde iyi zaman çaldı,Arsenal önemli serbest vuruşları son 1 dakika içinde 2 kere bulup değerlendiremedi. Ve balınada olsa finaldeyiz

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve rakibimiz 1-1 in rövanşına Çelsi'yi 2-1 deplasmanda yenen Lyon takımı,ben önce Lyon'u istiyodum ama böyle yenince diyorum acaba Çelsi mi olsaydı çünkü bu karşılaştığımız ilk Fransız takımı
Last edited by Melekovic : 28.Eylül.2009 at 01:21
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri