En başından beri kariyeri takip ediyorum, fakat sürekli yorum yazamadımEylül ayının kariyeri seçilmiş, çok sevindim.Bence eylül ayının değil yılın kariyeri samimiyetimle söylüyorum
2. sezon sonunda yaptığın transferler mükemmel abicim.Takımı gerçekten 1 gömlek atlattın.Bu taktiğe yeni geçtin sanırım.Tek forvet iş yapmaz diyen arkadaşıma katılmıyorum.Elindeki kadro tam da bu taktiğin kadrosu nitekim son haftalarda futbol ve sonuçların düzelmesinin sebebi yine bu taktiğin olduğunu düşünüyorum.
Ben 09da başka bi taktik kullanmadım.Kendim yaptığım 4-2-3-1.Bu taktikle forvetler gol kralı olmaz kolay kolayMilevskyi şuan 2. sırada ama düşeceğini düşünüyorum ilerleyen haftalarda.Wingerler asist kralı olur genelde
Ve ileri 4lü arasında gol sayısında çok fazla fark olmaz.1 tek Hearts kariyerimde Lewandowski gol kralı olmuştu.Ayrıca long shotsu iyi olan mclerin varsa, onlara uygulatacağın bu komutla en az 10ar gol attırırsın sezon boyu denemeni öneririm.
Milevskyi ve Cardozo kesinlikle aynı tip forvetler.Sadece Cardozo biraz daha teknik ve gerçekten çok daha abartılmış.Milevskyi Celticte oynatmıştım.Bu taktik için biçilmiş forvet.Cardoso'yu da herkez takımına alıp oynattığı için bende bi antipati oluşturdu ve henüz 09da hiçbi takımıma alıp oynatmadım, almıyacamdaSende sanırım aynı sebepten almışsın
Kaleci konusunda pek sıkıntın yok gibi ama yinede değinmek istiyorumKirkland'ı öve öve bitiremeyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum.Asenjodan daha iyi bi kaleci bence.Fellainiyi Juvede oynatmıştım.Burayı dikkatli oku
üzerine basa basa söylüyorum; senin şuan kullandığın ve benim en başından beri kullandığım taktikde alıp oynatmıştım ve tam bir fiyasko çıktı
Kesinlikle bu sistemde oynatıcaksan almamanı öneririm.Ayrıca abicim sakhoyu göbeğe çekip daha ofansif bi bek kullanmanı öneririm.
Genel olarak son durum bence çok iyi, üzerinde bulunan takımlar ligin devleriAvrupa Liginde bir üst tura çıkacağını düşünüyorum.Aberdeeni kolay geçersin.Sezonu ilk 4de bitirmeni bekliyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Neredeyse en başından beri yazmıyordum fikirlerimi
...

Eylül ayının kariyeri seçilmiş, çok sevindim.Bence eylül ayının değil yılın kariyeri samimiyetimle söylüyorum