1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Everywhere Can Be Named As Trabzon For Us [Trabzonspor]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by asimavi61 View Post
    transferler gayet güzel ..performansda güzel..

..kontenjanın varsa yabancı kaliteli bi golcü al...avrupa maçları için önemli...

..kanatların çok iyi alex ve yattara gibi kanat oyuncuları avrupada bile bir çok takımda yok ...

..colman ve selçuk üst düzey değil ama istikrarlı oyuncular...orta alanı güçlendirme adına ...appiah ..veya bigli tarzı bi oyuncu alman güzel olur.

...kaliteli iyi orta yapabilen bir sağ bek mutlaka al..clerc i öneririm ama gelirmi bilmiyorum...kariyerlerini severek takip ediyorum ...başarılar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kacar ..güzel transfer biraz pahalı duruyo ama orta alana güç katıcaktır ..
    Teşekkürler dostum

Kaliteli fc için uraş veriyorum yakında katılabilir takıma.

Mc konusunda uğraştım ama olmadı Selçuk ve Colmanla idare edecem Colmanı yıldız yapma amacındayım.Bırde şu yeni aldığım regen en iyi mc olacak ilerde dünyada.

Bek içinde bir iki isim var önümde satılık listesinde ucuz bir isim buldum onun üzerine yoğunlaştım haberi birazdan düşer.

Kacar konusuna gelincede aslında daha az paraya uraştım ama olmadı başka dm isimleri buldum hemdeduyulmamış ve kaliteli ama ben ilgilenmeye başlayınca benim istediğimi gören Avrupa klupleri(Lyon gıcık etti zaten)hemen peşinde olduğum adamalra sulanıp aldılar.12'ye aldım taksitle ama satarken peşin en az 20ye satarım onu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    ovv Abi Naptın Sen Ya
    Şampiyon Olmuşsun Kaçar'ı Almışsın
    Şampiyonlar Liginde Hedef En Az Çeyrek Final Olmalı

Ne bekliyodun Buğra

Çeyrek final benimde hedefim ama bakalım.Nasip.
    Last edited by Trabzonspor : 28.Eylül.2009 at 16:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri