Anket Sonuçlarını Görüntüle: kim kazanır

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

1 4.17%
  • Fenerbahçe

17 70.83%
  • Berabere

6 25.00%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 122 arası toplam 122 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe [ TSL 7.Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Herşey bir yana da Erman Toroğlu'nun Gökhan'ın penaltı pozisyonunu yorumlamasına bittim.

La oğlum adamı tutacağına topu tutsana
    Ayrıca Antalyaspor Fenerbahçe'den alınacak 1 puanı beğenmemiş olacak ki 90. dakikadaki golde 4'e 0 yakalandı savunma. Öyle gol mü yenir ya.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu kadar temposuz bir futbola rağmen en az 3-5 golü bulabilecek pozisyonlar olması beni sevindirdi..
    Kötü futbola gelince..Fenerbahçe ligin ilk haftasından beri -malesef-kötü oynuyor ve biz ligin ikinci haftasından beri (o günlerde takımımızı göklere çıkaran ve "büyük değişim"den bahseden gazete ve tv yorumcularına aldırmadan)takımın kötü oynadığından bahsediyoruz..Biz TURKSPORTAL sayfalarında Sivas maçını değerlendirirken DeSantos'un sahanın en kötülerinden birisi olduğunu belirttik;medya bir hafta boyunca attığı HARİKA golü konuştu..
    Ama bu takım olabileceği en kötü haliyle bile kayıpsız ilerliyor ve bir yerde oyun olarakta yükselişe geçecektir..
    Dün eğrisi doğrusuna denk geldi ve sakatlıklar sayesinde Daum hamle yapmaya mecbur kaldı..Israrla söylüyorum:Bu puanlar sadece puan olarak değil,psikolojik direnç olarakta çok değerli..Biz son iki sezonun ardından çok bunaldık ve geriden gelmeye,kovalamaya sabrımız ve tahammülümüz yok..Geçen iki sezonun kamburu sırtımızda..

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri