1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Cardozo Üzerindeki Ölü Toprağı Silkelemiş Gibi Sonunu Getirebilecekmi Ama.

Son Performanslara Göre Herşey İyi Gibi Vukceviçin Sakatlanmasını Aramayız İnşallah Bothla Birlikte Takımın En Çok Uğraşan Kilit Adamlarından Birisi Zaten Gol Atmakta Sıkıntı Yaşıyoruz Biraz Bu Kötü Oldu Topu İyi Taşımak Lazım İleriye

Galatasaray'a Karşı Bilerek Oynamıyon Galiba Abicim Ama Elenmenin Eşiğinde Ne Kadar Fırsat Tanısanda Bence Elenecekler Gör Bak Çünkü Sen 1.Çıkarsın Valencia 2.Çıkar Gs İse Güle Güle

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Cardozo Üzerindeki Ölü Toprağı Silkelemiş Gibi Sonunu Getirebilecekmi Ama.

Son Performanslara Göre Herşey İyi Gibi Vukceviçin Sakatlanmasını Aramayız İnşallah Bothla Birlikte Takımın En Çok Uğraşan Kilit Adamlarından Birisi Zaten Gol Atmakta Sıkıntı Yaşıyoruz Biraz Bu Kötü Oldu Topu İyi Taşımak Lazım İleriye

Galatasaray'a Karşı Bilerek Oynamıyon Galiba Abicim Ama Elenmenin Eşiğinde Ne Kadar Fırsat Tanısanda Bence Elenecekler Gör Bak Çünkü Sen 1.Çıkarsın Valencia 2.Çıkar Gs İse Güle Güle
    Cardozo çift forvet tarzı taktikler tercih ettiğim zaman faydalı oluyor. Ama tek forvet çıktığımda verim alamıyorum hala. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Kazanmak için uğraşıyoruz kendisini

Dobias (regen) bazı maçlarda onu aratmadı ama Vukcevic'in yeri apayrı. O olduğu zaman çok farkediyor. Aynen, zaten Booth benim prensim süper katkı sağladı takıma.

GS beklediğimden çok daha çetin ceviz çıktı yaw Valla, yoksa bilerek oynamamak değil. Son maçta Milevskyi ile Vukcevic'in olmaması baya etkiledi oyunumuzu. Ama GS'de o kadrosuna karşın nasıl öyle top oynuyor anlayamadım. Son dediğine katılıyorum, büyük ihtimalle öyle olacak bence de.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri