Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Siyah ve Mavinin Asaleti Estonya Milli Takımı !

1. Default

Biraz İlgi Arkadaşlar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bayramdan dolayı ilgi az olabilir.. Puan durumu alabilir miyiz?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sonuçlar normal

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Millilerimiz sever böyle takımlara takılmayı puan alabilirsin..İlk 50'de görmek dileğiyle Estonya'yı..

5. Default

ESTONYA Bayram Yeri !!

Bu Zorlu Maçta İlk Yarıyı 1-0 Önde Kapatmıştık.Tüm Estonya Taraftarları Can-ı Gönülden Kazanacağımıza İnanıyordu, Bir Anda Ne Olduğunu Anlayamadan 4 DK'da 3 Gol Yedik.72.DK'da Ats Purje'nin Golü Umutları Yeniden Yeşertti, Herkez İçinden "Haydi Bir Beraberlik !!" Diye Geçiriyordu.Dakika 90 Olmuş 4.Hakem Maçı 2 DK Uzatmıştı, Herkesin Umutları Yok Olmuşken, Dakika 92'de "Konstantin Vassijiev'in" Mükemmel Ortasında 1.98'lik Sander Post Kafaya Kalkmıştı.İşte Bu Anda Gökhan Gönül Topu Uzaklaştırayım Derken Topu Kendi Kalesine Ters Bir Kafa Vuruşuyla Ağlarına Gönderdi.Maçın Ardından Milli Takım'ın ve Taraftarımızın Sevinçleri Görülmeye Değerdi.Geri Dönüşün Krallarını , Mükemmel Bir Geri Dönüşle Yıkmıştık.

Maçın Adamı : Nihat Kahveci

Dünya Kupası Eleme Grubun'da Oynanan Diğer Maçlar ScreenShot'da Göründüğü Gibi.

Grubumuzda 5.Yiz Ama Görüntüye Aldanmayın, Önümüzde Ard Arda 2 Tane Ermenistan Maçı Var.Bu Maçlardan Toplam 6 Puan Çıkarmayı Hedefliyoruz.

Sıradaki Rakip...

Moldova Milli Futbol Takımını Dostluk Karşılaşmasında, Estonya'da Konuk Edeceğiz.Maç İçin Konuşan İsmail Güleryüz "Moldova ile Aramızda Dünya Sırlamamızda 70 Sıra Fark Varken.Onları Yenebileceğimizi Düşünüyorum, Bu Maçta Herşeyden Önce 2 Ülke Arasında Bir Dostluk Köprüsü Kurulması ve Bu Dostluğun Temellerinin Atılmasını Diliyorum" Açıklamalarında Bulundu..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kariyeri takip etmek keyifli gerçekten.. Bundan bikaç sezon sonrada Estonya başında olursan gelişimi merak ediyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beraberlik normal bi sonuç

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ermenistanı 2 maçta yenemezsen işi zora sokarsın hatta biter.Çünkü sonraki rakipler rakip
    Edit:Atabildiğin kadar at hocam

9. Default

Kariyeri takip etmek keyifli gerçekten.. Bundan bikaç sezon sonrada Estonya başında olursan gelişimi merak ediyorum..
    Valla Hocam Durabildiğim Kadar Durmayı Düşünüyorum, Kulüp Tekliflerinide Bekliyorum.Şuan Teklif Yok Ama, Kafam Göre Bir Kulüp Olsa Neden Olmasın Takip Ettiğin İçinde Teşekkürler, Yorumlarınızı Eksik Etmezseniz Mutlu Olurum.

Beraberlik normal bi sonuç
    Hocam, Türkiye Dünya Sıralamasında 10. Biz İse 127.Bence Hiç Normal Değil Kadro Kalitesi Standartlar Bakımından.

Ermenistanı 2 maçta yenemezsen işi zora sokarsın hatta biter.Çünkü sonraki rakipler rakip
    Edit:Atabildiğin kadar at hocam
    Valla Hafiften Hafiften Yüklenicez İspanya Deplasmanından Umudum Yok, Türkiye Deplasmanından Gene 1 Puan Çıkarabiliriz Belki Ama Çok Zor.. 90.Dk'da Kaçırdığımız Belçika'yı Kendi Evimizde Konuk Edicez İntikam Almak İstiyoruz , Bosna Maçındanda Kemerleri Sıkarsak Kendi Evimizde Galibiyet Alabiliriz Gibi Geliyor

10. Default

Dünya Sıralaması Güncellemesi..

İlk 100'e Ne Kaldı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

21 kalmış..

12. Default

-

Şov Yaptık, Farkı Bulamadık ..

Moldova Maçı Takımımız Denemek İçin Güzel Bir Fırsat Oldu.Milli Takımın Başına Geçtiğimden Beri Hiç Oynatmadığım Puri Sander İlk Maçında Gol Attı.18 Yaşındaki Olari Perlin İse İlk Milli Maçına Çıktı ve Vasatı Aşamadı.3 Aylık Sakatlıktan Sonra İlk Defa Forma Giyen Tarmo Neemelo Golünü Atmayı Başardı.Bu Dostluk Maçında 90 Dakika Maça Hakimdik, Milli Takımımızın Bu Performansı Beni Mutlu Etti.

Sıradaki Rakip...

Sıradaki Dostluk Maçımız Ezeli Rakibimiz Olarak Görünen Litvanya Milli Takımı.Benim İlgimi İse Milli Takımlarından Çok Kızları Çekiyor Ama Maalesef Biz Litvanya'ya Değil, Onlar Estonya'ya Geliyor

21 kalmış..
    Son Sürat Devam Hocam

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Moldova karşısında süper oynamışsın

Başarılar dilerimde Estonya ile nereye kadar?? : )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kariyeride cinsellik içeriyor diye rtük kapaatacak söyleyem

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam maçları 24:00'den sonra koy

17. Default

Quote Originally Posted by vego View Post
    Hocam maçları 24:00'den sonra koy
    Ahahah

asdhgascjhegqwjas beyler bn karar verdim estonyaya tasınıorum o kızlar ne oyle
    şaka bı yana basarılar dılerım kardesım bnce gayet ıyı gıdıosun bu kadroyla daha ıyısı olmaz ztn bnce

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking

Quote Originally Posted by Hoqaa35 View Post
    Ahahah
    Abi gülme işimizi garantiye alalım fotoları 24.01 de editle

20. Default

-

Büyük Derbide "Büyük Oyun" Tek Gol

Bu Maçtada Moldova Maçı Kadar Olmasada, Yeni Oyuncular Denedik.Ev Sahibi Avantajını Kullanarak, Maçta %100 Etkili Oynadık.Rakip Kaleye Çektiğimiz 21 Golde Bunun Göstergesi.Çektiğimiz 21 Şuta Karşılık Bulduğumuz Tek Gol, Bizi Derbide Galibiyete Götürdü.Geçen Moldova Maçında İlk Defa Milli Formayı Giyen 18'lik Olari Perlin 2.Maçında İkinci Yarıda Oyuna Dahil Olarak Golünü Attı.

Maçın Adamı : Ats Purje

Galibiyet Hatrına Buraya Litvanya Kızlarını Dökecektim Ama Aramalarımda Fazlasıyla Erotik Materyaller Çıktığı İçin Koyamıcam Mazur Görün

Sıradaki Rakip...

Sıradaki Hazırlık Maçımızda Kendi Evimizde Forlan'lı, Caceres'li, Zaleyetalı, Cavani'li, Muslera'lı Uruguay'la Karşılaşacağız.Gerçekten Cok Zor Bir Maç Olacak Adamların Kadro Dehşet

Moldova karşısında süper oynamışsın
    Teşekkür Ederim.

Başarılar dilerimde Estonya ile nereye kadar?? : )
    Gidebildiği Yere Kadar Sınırları Zorlayacağız.

Yok Hocam Sen Cinsellik Görmemişsin

asdhgascjhegqwjas beyler bn karar verdim estonyaya tasınıorum o kızlar ne oyle
    şaka bı yana basarılar dılerım kardesım bnce gayet ıyı gıdıosun bu kadroyla daha ıyısı olmaz ztn bnce
    Ben Niye Estonya'ya Gittim Sanıyorsun, Hergün Biriyle Daha İyisini Yapmak İçin Çalışıyoruz Hocam

Abi gülme işimizi garantiye alalım fotoları 24.01 de editle
    Riske Girmenin Manası Yok

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Güzel bir sonuç ve bekleyen zorlu bir maç.. Evinizde hava şartları zorlu olursa Uruguay'ın hiç şansı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ilginç kariyer, güzel de devam ediyor.
    başarılar dilerim.
    elimden geldigince takip edicem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam ssleri bekliyoruz kaç gündür

24. Default

Uruguay Maçından Önce Bir Güncelleme Daha..

ben göreceğimi görüyürumda hocam rtük adam parmak sallasa cinsellikle alakalı buluyor
    Hiç Sorma Hocam

Hadi ssleri basabilirsin kardeşimSaat 24:00'ı geçti
    SS'ler Uruguay Maçınla Birlikte Gelecek

Gerçekten değişik ve üretken bir kariyer oluyor. Ayrıca göze de hitap etmiyor değil Neyse... Purje' nin profilini görebilirmiyiz? Baya ekmek yediriyor sana? Bir de taktiğin ne. Başarının sırrını alalım.
    Öncelikle Teşekkürler Hocam.Purje'nin Profili, Uruguay Maçıyla Birlikte Vereyim.Baya Ekmek Yedirdiği Doğrudur Taktik Olarak Çoğunlukla 4-4-2 Bazende 4-1-3-2 Sistemi Kullanıyorum.Başarının Sırrı Oyuncularla Olan Etkileşimim Olarak Tahmin Ediyorum, Daha Fazla Birşey Başarmadık Ayrıca

ilginç kariyer, güzel de devam ediyor.
    başarılar dilerim.
    elimden geldigince takip edicem.
    TeşekkürEderim, Pişman Olmayacaksınız Yorumlarınızı Düzenli Olarak Bekliyorum.

Hocam ssleri bekliyoruz kaç gündür
    Geldi İşte SS Hocam

hocam takipçinim seni büyük bir zevkle takip ediyorum. Bu arada ssler nerede ağaç oplduk yavv D

Kardeşim Bu Grup Maçları Tamamlanmaz Yav Oyundan Çok Güzeller Ön Planda Maksadını Anlamış Değilim Hocam Estonya Bahane Kızlar Şahane Hesabı Milli Kadroya Çağırırken Oyunculara Nasıl Motivasyon Veriyon Merak Ettim Kardeşim Ne Vaatlerde Bulunuyon. Yada Sonuçları Umursumadan Estonyanın Güzelliklerinden mi Nasipleniyon

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking

Bak rtük aşk-ı memnu ve bir bulut olsama şifre koyduğu(bir daha sevişme shanesi olursa şifre konulcakmış tam bilmiyorum gerçi ) gibi senin kariyerede şifre koycak görrceksin hocam

p

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri