Originally Posted by
RoCCo_42
ERNUSAL sen zaten bi tek kendi takımını avrupada desteklediginden dolayı SPORTUL'u LEVSKİ'yi bekledin seri başı olmak için amaki birlik olupda ANTEP'inden HAKKARİ'sine kadar bütün takımları avrupada desteklemis olsaydın senin elenmeni seribaşı olmak için SPORTUL ve LEVSKİ beklerdi.Sen sadece bir kişisin ne olacakki bir kişiden diyebilirsin ama senin gibi birer birer cogunluk artıyor ve sonuçtada Seribaşı bile olamayan takımlarımızı oluyor AVRUPA'da takımlarımızı bekleyen AVRUPA'da takımlarımızı desteklemeye gidicek taraftarları bekleyen bir alay HOOLİGAN bekliyor umarım bu davayı cözebilirsin onlar GS yada FB die bakmıyor olaya TÜRK ve MÜSLÜMAN olman yeterli onlar için. Hoş sen yada ben AVRUPA'da yaşamadıgımız için işin bu kısımlarını bilemiyoruz ama bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp ben ÖGRENDİM.
AVRUPA'da yasayan vatandaşlarımızın FB'lisi GS'liis farketmeden hezimet yasadıktan sonra duydugu ve maruz kaldıgı kelimeleri ne sen ne de ben bilebilirim. FB kaybettigi zaman zannetmeki GS'li kisiylee avrupalılar dalga gecilmiyor aynı Sekilde GS kaybettigi zaman FB'lide aynı durumlara maruz kalıyor.GS 5 yedigi zaman onlar için GS degil TÜRK'tür diger takımlarda bunun için geçerlidir.
Senin mantalitenle yaklaşanlar yüzünden zaten TÜRK FUTBOLU FUTBOL'da çok büyük patlama yapabilecegimiz su anda ÇOK BÜYÜK ÇAPLI FETRET döneminde.
Senin fikirlerini degiştirme gibi bir çabam olamaz olmazda zaten sadece Bilgilendirme amaçlı yazdım bunu başka yönlere çekmemen dilegiyle saygılar.