Quote Originally Posted by hissiz View Post
Hay allam ya. Savunmayı dediğim şekil yaptığın maçta mı yenileceğin tuttu böyle kendimi kötü hissediyorum ama Aslında bakıyorum Emrah-Carlos havadan kuş uçurtmamışlar, hatta Emrah 4x4'lük maç çıkartmış. Uzaktan mı yedin golleri acep? yada korner falan? Amerikalı hiç bişe yapmamış bide. Hakan sakatlanmış anladığım kadarıyla, 39'da değiştirmişsin kondisyonu da düşük. 39 dakkada 4 top kapmış, kötü olmuş onun çıkması. Yerine giren eleman dolduramamış. Ankara'da iyi top yapmış, pas yüzdesiyle topa sahip olma oranı yüksek. Bide bu Ankara ters geliyodu bana hep, benim 9.0.1 de 4-4-2 yi Dmc ve Amc'li olarak kullanıyorlardı yada 4-4-1-1 çıkıyorlardı. Ligde bana en çok puan kaybettiren takımlardan birisi.
Gollerin birini arapasla yedik, diğerini de uzaktan yedik.. Parejo'suz çıkmam beni çok etkiledi birde 4-5-1'in göbek versiyonunu kullanmışlardı (mc-mc-amc-amc-amc) orta saha'da çok kalabalık paslaşıyorlardı o nedenle orta sahalarda çok yoruldu. Parejo oynayana kadar Hamit'le onun yerini doldurmaya çalışacağız..