1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    abi bence onlar büyümüs de kücülmüs
    Evet abisi bencede. Eskişehir maçından rahat, Fenerbahçe maçından ise yine aynı skorla dönüp ki nedense bizimkiler hep aynı tarifeyi uyguluyor ligi 85 puanla GS'nin 8 puan önünde şampiyon tamamlıyorduk.

Uzattığımız sözleşmenin kopyası

Arada diğer Kongo'ya gittik,deplasmanda 3 puanla dönerek grupta önemli bir avantaj elde ettik,uçak sistemi en çok Ayew'e yaradı

Ligin gol kralı Euller seçildi.3 senedir bu kategoriyi kimseye bırakmıyoruz genelde benim takımlardan gol kralı çıkmaz ama her şeyin bir ilki vardır diyeceğim fakat bu üçüncü oldu

Lig en iyi yabancı oylamasını Ramon 1 oyla kaçırıp ikinci oldu,umarım birinci olana 5 puan verdiğimi öğrenmez

Ligin en iyi gençlerinin üçü de bizde yazmaya gerek görmedim isim isim

En iyi menejerliğe beni layık görmüşler.

ve Ligin altın 11'i :

Sezonu 4 kupayla kapadık.Şimdi 4 kupanın devamı niteliğindeki 2 kupa ve Dünya Kupası peşindeyiz,ama Kingston emekli olacak,yerine kaleci çıkacak mı bilemem

Şimdi transfer zamanı , hedef 2 DC bir AML bir ST.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kulubümüz Eylül başında yeni antreman ve altyapı tesislerimizin 3. inşaatının tamamlanacağını belirtti. İyi bari kulubu iyicene first class yaptık
    Last edited by Melekovic : 30.Eylül.2009 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri