-
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kaptan'ın Seyir Defteri #1

Tarih: 27.06.2008 - 20.07.2008
Başkandan telefon geldikten sonra hızla Bursa'dan, Çanakkale'ye doğru yola çıktım. Yolda giderken aklımdan neden "Ben" diye geçiriyordum. Sonuçta hiçbir başarım yoktu ve sadece eski bir yarı-profesyonel futbolcuydum. Geçirdiğim sakatlıktan sonra futbol hayatım bitmişti. Tam Bursaspor'a transfer olacakken geçirdiğim sakatlık yüzünden futbolun teknik ve taktik kısmına yöneldim. Ve antrenörlük kursalarına katıldım, buralarda aldığım belgeler neticesinde önce bazı amatör takımlarda antrenörlük yaptım, daha sonra ise Çanakkale Dardanelspor yönetimi tarafından takımın teknik direktörü olarak atandım.
Takım bu ligi kaldırabilecek kapasitedeydi ancak birkaç küçük takviye yapmamız gerekiyordu. Başkandan ana kulüp isteğinde bulundum, kısa zamanda Turkcell Süper Lig temsilcilerinden Fenerbahçe ile anlaşma sağladık. Kendileri bize Abdülkadir Kayalı'yı kiralık olarak gönderdiler, bizde bu oyuncuya ek olarak, Mert Günok ve Özgür Çek'i de kiraladık.
Ayrıca transfer döneminin ilk günlerinde serbest transfer olarak, Sinan Turan (2 seneye kadar cezalı ancak ilerisi için önemli bir transfer oldu. Bedelsiz aldığımız için çok önemi yok ancak yinede ileriki sezonlarda randıman alacağız.), Ünal Alpugan, Yılmaz Örtülü, ve Nazir Sarıdoğan'ı kadromuza kattık.
Nazir Sarıdoğan

Ünal Alpugan

Yılmaz Örtülü

Sinan Turan

Transferlerden sonra takım olarak tesislerde hazırlık çalışmalarına başladık. Yeni transferlerin takıma katkıları çok iyi oldu. Birçok hazırlık maçı yaptık. Werder Bremen ve Gençlerbirliği maçları bizi çok zorladı. Kadro olarak bizden iyi oldukları için böyle bir sonuç aldık, fakat ilerisi için umut dolu bir kamp geçirdik.
Hazırlık Kampı

Fortis Türkiye Kupası'nda ise rakibimiz Bank Asya 1. Lig'den Altay oldu. Zor bir tur olacak ancak oyuncularıma güveniyorum. Onlar ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.
Last edited by Bursaspor : 30.Eylül.2009 at 18:30
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Mesaj Yetkileri