Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Daha senle FM oynamam ben. Bu ne yahu ayıp ayıp, utanmıyormusun bu kadar milletin moralini bozmaya. Seni şikayet edeceğim kankacım FM aşkımı bitirdi bu adam diye
Ne yaptık kankacım bak işte takım oyuncusu alıyoruz hep, Sercan'ın özel yeteneği bile bu takıma fazla, ben oyuncunun kazmasını severim

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
Kaan abi bu gözlemciler sana oyuncuları öneri baya olmuş herhalde belli bir yaştan sonra geliştirmekte zorlanabilirsin Fabio Gomez'i, Muharrem Doğan'ın mental özellikleri uçacak gibi duruyor uçarsa uçursın. Adriano'nun profili'de çok iyi teknik bir defans her zaman iyidir..
Valla abisi Adriano'yu PSG'nin elinden, Gomez'i Roma ve Ajax'ın elinden aldım ve de beleşti kontratı bitiyo diye böylece kulupte bir suru para kaldı,32 milyon euro civarı Zaten Gomez'in çok gelişeceği bi şey kalmamış abisi ve 24'e kadar iyi gelişiyor oyuncular, Muharrem'i ise Beşiktaş Fener ve Ankaragücü'nün elinden kaptım,para var huzur var Ama 4'üne kaç harcadın dersen Adriano 550 bine geldi, Muharrem 500 bine, Gomez bedavaya,Sercan 7 milyon 750 bin euroya,yani 8 milyon 800'e B takımı transferini kapadık, ama belki Gomez A takıma Barreto B takıma gider daha karar vermedim abisi