1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Sheriff - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi H Grubu 2.Maç

Hybrid View

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında, yarın deplasmanda, Moldova'nın Sheriff takımıyla karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Bilica, Önder Turacı, Roberto Carlos, Vederson, Cristian Baroni, Emre, Selçuk, Ali Bilgin, Alex, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve Semih.
    Kafilemiz, bugün saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Moldova'ya hareket etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ligde iyi giden ama Avrupa'da puan kaybeden bir Fenerbahçe'nin bu haftaki gündemi oluşturacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ligde iyi giden ama Avrupa'da puan kaybeden bir Fenerbahçe'nin bu haftaki gündemi oluşturacağını düşünüyorum.
    Ne anlamda gündem oluşturacak anlamadım ondan soruyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ne anlamda gündem oluşturacak anlamadım ondan soruyorum?
    Kendi fikrimi belirteyim .. Fenerbahçe zaten son haftalarda iyi top oynamıyor, kendi sahasında Twente'ye yenildi ve çok önemli bir 3 puan kaybetti tüm bunların üstüne Sheriff gibi zayıf bir ekibi yenemezse tüm eleştiri okları Fenerbahçe'ye çevrilir ..

Ama ben Fenerbahce'nin kazanacagını dusunuyorum ve ınsallah kazanırlar .. Avrupa arenasında adımızı daha fazla duyurmalıyız artık .. BJK, FB, GS ..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sheriff'in kazanacağına inanmakla gündem oldunuz zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sheriff'in kazanacağına inanmakla gündem oldunuz zaten.
    Ben Sheriff'in puan çıkartacağını düşünüyorum. Bunu düşünmem seni tahrik ediyorsa ve bu kadar basit şeylerden tahrik oluyorsan bu alana uğramamanı tavsiye ediyorum. Çünkü burada böyle basit şeylerden sorun çıkaranlara izin vermiyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben Sheriff'in puan çıkartacağını düşünüyorum. Bunu düşünmem seni tahrik ediyorsa ve bu kadar basit şeylerden tahrik oluyorsan bu alana uğramamanı tavsiye ediyorum. Çünkü burada böyle basit şeylerden sorun çıkaranlara izin vermiyorum.
    Hem insanları tahrik ediyorsunuz, hem de üste çıkıyorsunuz bravo.Konuyu takip ediyorlar merak etmeyin."izin vermiyorum." ne demektir? Nasıl site sahibi gibi konuşabiliyorsunuz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri