Quote Originally Posted by medievil View Post
Hile yapmaya gerek yok bence. İstenilse 1 günde 10000 olur. Bence gerek yok. Eğer 10000'i geçemezsek neden olarak 3 farklı ihtimal çıkar.

1- Kampanyanın reklamı yeterince iyi yapılamadı
Pekala olabilir. Kampanya sayfasinin sag alt kosesinde simdiye kadar bu kampanyaya destek verenlerin logolari cikiyor. Aralarinda goal.com, chip, level, PC World, merlin'in kazani gibi sitelerin disinda bir cok blog da yer aliyor.

2-Türkiyede zannedildiği kadar FM oynayan yok.
Veya Turkiye'de FM oynayanlarin onemli bir kismi FM'i internet sitelerinde tartismayi dusunmuyor. Biraz daha farkli olarak da yazabiliriz bu durumu. Mesela FM'i cok yakindan takip eden ve forumlarda dolasan kisi sayisi zannedildigi kadar degil.

3- Türkçede olsa kimse 90tl veremiyor. O yüzden sözde vermiyor.
( ) Veya 60 TL veya 43 TL.

Benim fikrim ümitsizliğe kapılamamak lazım. Daha kampanyanın bitmesine var. Her türlü geçeriz gibime geliyor.
Kampanya'ya katilmamis ve oyunu satin alacak kisiler olacagini da tahmin ediyorum. Dedigim gibi FM'i oynayan ancak FM ile ilgili sitelere girmeyen bir cok kisinin oldugunu dusunuyorum. Gonul ister ki bu haber onemli gazetelerin ilk sayfasinda ciksin ve cok buyuk bir kitle bundan haberdar olsun ancak boyle bir sey tabii cok kisitli bir butce ile pek de mumkun degil. Bence FM'i Turkce oynamak isteyen herkezin olabildigince cok farkli yerlere bu bilgiyi tasimasi ve baskalarinin da haerdar olmasini saglamasi en dogru olani. Simdiye kadar imza atmis 5 bin kusur kisi sadece tanidigi bir diger kisiye soylese 10 bin rakaminin devrilmemesi icin hic bir neden dusunmuyorum.