Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
cok süper gelişmeler olmus 1 hafta yoktum tatildeydim neler yasanmıs neler abi istifayı düşünüyomusun yoksa devam mı
Devam abisi bu sezondan sonraki sezon isteğe bağlı. Ama istek kariyeri kapatmam yönünde

Quote Originally Posted by THEFM View Post
Abicim çok kısa sürede olsa takip edemedim. Böbrekten sancım var. Çok kötü kıvrandırıyor ve bayadır yatıyorum evde. O nedenle henüz başımı kaldırdım ve ağrım hafifledi ilaçla.

Yeni kontrat felan imzalamışsın. Demekki vefa seviyen çok yüksek

Ayrıca yine yazık etmişin birşey dersem terbiyesizim

Çok geçmiş olsun canım abisi.Nasılsın daha iyi misin şimdi?

Valla bilmiyorum abisi Zeytinburnu ile Fenerbahçe'nin geçmişini araştırmak lazım ,ciddi söylüyorum Fener'i görünce kırmızı görmüş boğaya dönüyo takım ,oyun hatası mı anlamadım gitti

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
kaan abim artık kariyeri kapatırmısın arkadaşlarımız bizim kariyere odaklanamıyor.

süpersin abi hele feneri yenmen muhteşem olmuş.hep fenerle oyna ligi alırsın
7. sezon kapatabilirim burdan müjdeyi veriyorum abisi

Hep Fenerle oynayınca takım coşuyo yapacak bir şey yok, Beşiktaş'a genelde tek farklı galip geliyoruz Galatasarayla ise yendiğimiz zamanda çok oldu ama hep maçlar başabaş geçti isteyerek olan bir şey değil abisi Birazda Fenerbahçe'nin oyunda Emre ile Alex'i atamayıp hala yüksek maaş ödemesi ,ikinci sınıf yabancıları doldurması,kadrosunda 8'i geçmesine rağmen hala yabancı alıp kaydettirmemesi sebep oluyor birazda. Takım karışmış durumda oluyor.İlginç acaba oyun hatası,sadece Fener'e mi bu Çünkü diğer takımlara bakıyorum GS de,BJK'da uygun sayıda yabancı var. TS'de de öyle.