Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: CSKA Moskova - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Uzun süre sonra foruma tekrar yazabiliyiorum.Bu konuyla başlamak istedim.Öncelikle hocamız fantezi yapmamalı artık.Kendisine güvenenleri daha çok mahçup etmemeli.

Kale Hakan'ın olacaktır inşAllah.Rüştü'yü görmek istemiyorum kalede.Hakan'a güveniyorum ve kendisinin iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum.Takımda yeri garanti olan 3 adam var sanırım.Ernst-Sivok-Ferrari bunlar yine takımın iskeletini oluşturacaklar ve en çok güvendiğimiz oyuncular.Sezon başından beri maksimum katkıyı veriyorlar zaten.

Sağ bekte hazırmı bilmiyorum ama Toraman oynarsa iyi olur.O da olmazsa Ekrem oynasın ama İbrahim Kaş oynamasın.Hem defansif hem ofansif açıdan yetersiz kalıyor.Sol bekde İsmail'i görmek istiyorum ben ama hoca İbrahim'i oynatacak gibi geliyor.Hatta daha da beterini yapıp sol bek Ekrem, sağ bek İbrahim Kaş'ı izletebilir bizlere.

Ernst'in yanında Fink oynar bu sefer herhalde.Kayseri maçından önceki 2 maçta Ekrem oynamıştı o mevkide ama Fink'in 11'e dönüş maçı olacaktır muhtemelen.Yine söylüyorum hoca fantezilerine devam etmezse Bunların önünde Tello-Tabata-Holosko 3lüsünün oynaması mantıklı duruyor ama son zamanlarda bana göre formda olan Serdar Özkan da oynarsa bunlardan birinin yerine hayır demem.Mümkünse Yusuf oynamasın,ilk 11 hiç olmasın.Belki 2.yarı. Onu daha çok lig maçlarında kullanalım mümkünse.Forvet bana göre Bobo olmalı.Sol açık Bobo değil forvet Bobo'yu görmek istiyorum artık.Hem o böyle maçları sever.Oynarsa golü var Tamam Nobre iyi mücadele ediyor ama böyle maçlarda yakaladağını atacaksın.O da Nobre'nin pek becerebildiği bişey değil.Nihat gibi bir alternatifimiz daha var bu 11'e girebilecek ama yedek başlamalı bence.Oyunun gidişatına göre sonradan oyuna alınabilir.

Artık gol atmanın zamanı geldi.Ben defansımıza güveniyorum, hücum oyuncularımız da beklenen patlamayı artık bi zahmet gerçekleştirebilirlerse kazanabiliriz.Allah yardımcımız olsun.Artık gol diye haykırmak istiyorum

Saldır Beşiktaş!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Takıma Avrupa arenasında bir deplasman maçında ilk defa bu kadar güveniyorum.CSKA savunması çok yavaş ve tek hamleli.Pozisyonlar bulacağımızdan eminim.Yeterki kıralım şu şanssızlığı ve gol atalım.Savunma anlamında hiçbir korkum yok.Takım savunmasını zaten iyi yapıyoruz.Birde ŞL maçı olduğu için ekstra koşup,mücadele edileceğini düşündüğümüz zaman bu anlamda sorun olmaz pek...

Erken bir gol bulup öne geçersek süper olur...

Ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum...

Deplasmandan alınacak her bir puan altın değerinde...

Başarılar Kartalım...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

üzgünüm ama Mustafa Denizli ile asla Oyuncu kalitesi olarak CSKA biraz güç kaybetti bu sezon sanırım ancak herşeye rağmen kendi sahasında sağlam bir ekip ve Mustafa hoca kadro ,diziliş ve taktik seçimi gibi konularda nedense lüzumsuz işlere giriyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çıkış maçımız olur inşallah. En azından yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Başarılar KARAKARTAL'ım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası maçın nasıl bir skorla sonuçlanacağı hakkında pek bir fikrim yok.Her sonuç olabilir gibi geliyor.İnşallah bu maç çıkış maçımız olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Beşiktaş 2 - 1 Kazanıcak bence.İnşallahda öyle olucak.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006

bende aniltonun dedigi gibi son yillarda ilk defa bir deplasman macinda bu kadar kotu durumda olmamiza ragmen nedense cok guveniyorum.beraberlikten emin gibiyim. eger cok basit bireysel bir hatadan gol yemez isek takim savunmasina cok guveniyorum. en kotu 1 gol yeriz, 1 gol de atariz diyorum.eger 1 golden fazla atarsak yuzde 90 kazaniriz diyorum.

Ve bu maci kazanir isek gruptan cikmak icin cok buyuk bir sansimiz olur, beraberlikte ise uefa hemen hemen garanti olur ve gruptan cikma sansi wolfsburg maclarina kalir. yenilmeyi dusunmek bile istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi yerden baslamak lazim dimi, bence Besiktas icin tam vakti. Saldir Besiktas

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tek iş forvetlerde. girilecek pozisyonlar değerlendirilirse alır bjk.

kesin gol yeriz gibime geliyor ancak yediğimizden fazlasını atarsak sorun olmaz bizim için bence bu takımın bunuda yapacak potansiyeli var hocanın tek yapması gereken macera aramadan futbolcuları aslolan mevkilerinde oynatsın yeter......

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben Beşiktaşın gol yemeyeceğini,eğer yerse de daha fazlasını atamayacağını düşünüyorum.Şu şartlarda bir beraberlik onlar adına hiç fena olmaz ve bunu gerçekleştireceklerine inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Beşiktaş kazanacak. İddia'da da en çok güvendiğim takımlar arasında.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

iddaada oranlara bakmadım ama bjknin oranına göre 02 yada direk 2 oynuycam cska bizle 2-2 berabere kaldıgında kan kaybetti bu takım yorumları yapılıyodu hakkaten kaybetmişti ve şimdi ondanda kötü hoca değiştirdiler falan sorunlu yani 2. hafta maçı oldugu için rusyada zeminin her zamankinden daha düzgün olmasını umuyorum.Bjk bence kazanacak.Kadro konusunda bjkli arkadaslar daha derin bilgilere sahiptir ama ben olsam bobo ve finki oynatmazdım.Gerçi finkin alternatifi cok yok gibi.Serdar Özkanı holoskoyu aynı anda sahada görürsek daha iyi bizim için
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yenemezsek ya da berabere kaLırsak bundan sonra grupta hiç bir iddaamız kaLmaz. SonuncuLuk için yarışır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Cska moskovanın kazanacagını düşnüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Denizli ''CSKA maçı kariyerimi yönlendiremez'' demiş..

Bence kendi kendini büyütüyor bu adam..

Sheriff Misafir

Beşiktaş'a yürekten başarılar diliyorum. Dişe diş olduğumuz bir takımla oynayacağız bu sefer. Umuyorum ki galip geleceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    GK-Hakan
    DR-Ekrem
    DL-İsmail
    DC-Ferrari
    DC-Sivok
    AMR-Holosko
    AML-Tello
    MC-Ernst
    MC-Fink
    AMC-Tabata
    FC-Bobo

Al sana bomba gibi kadro. Olmadı mı ? koy Nihatı,Nobre'yi,Serdar Özkan'ı...
    şu kadroyla çıksın beşiktaş'ın bu maçı alacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tabata-İbrahim Üzülmez - Yusuf 3lüsü oynamasın yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak sen de diyorsun 'bana göre' diye .. Keşke olsa ama ben umutlu değilim açıkçası .. En azından sağ bek oynatıldıgı surece varolan yetenegı de korelıyor ..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Geçe maça göre daha iddaalı bir kadro, Deplasmanda otoriteleri şaşırtabilir Beşiktaş.

CSKA MOSKOVA
    Akinfeev
    Semberas
    Ignashevich
    A.Berezutski
    Dzagonev
    Mamaev
    Mark Gonzalez
    Odiah
    Krasic
    V.Berezutski
    Necid

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cska kötü, Beşiktaş ondanda kötü. Spiker berbat, atmosfer berbat, sahadaki futbol berbat. Eziyet gibi 45 dakika. Beşiktaş hiç çevirecekmiş gibi görünmüyor maçı. aradan gecen 10 günlük süre Besiktasa zerre kademe atlatmamış, aksine geriye gidiş olmuş. İşleri çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bide allahtan vagner love yok palmeirasa kiralanmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

biraktim izlemeyi... denizli yine macera aradi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

551 dakika sonra Beşiktaş gol atmayı başardı.

İlker Yasin, mizahi bir maç anlatımı daha gerçekleştirdin tebrik ederim seni .)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sinirli olabilirsiniz ancak sinirinizi yazdığınız mesajlara yansıtmayın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herşeyiyle G.Saray maçının aynısı...

Yine G.Saray maçındaki gibi strateji rakibin ağır savunmasının arkasına atılacak toplar...

Yine maça yenilen şok bir golle başlayıp bütün planların altüst olması...

Yine topa hakim ama finalde etkisizlik...

Yine karşı karşıya kaçan pozisyonlar...

Yine Rüştü Reçber...

Maçın yorumu çok basit aslında...

Rüştü'nün yerine Hakan oynasa maç ve üç puan Beşiktaş'ın...

Zaten Beşiktaş'ın kazanamayacağını biliyordum.Ama bir beraberlik çikabilir diye düşünmüştüm fakat 7. dakikada gelen gol bütün dengeleri bozdu.Bu maçin Beşiktaş açısından tek olumlu noktasi gol atmalari oldu..

Bu arada İlker Yasin'e de selamlarımı yolluyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bu sezonu tatiLe gönderdik artık,yapacağımız şey scouttan potansiyeLLi regenLer buLmak...(?)

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri