kotu oynadigimizi dusunmuyorum, gayet iyi gidiyorduk aslinda. ekremin on liberoda oynatilmasi ne kadar elestirilsede kotu bir performans sergilemiyor. bence asil elestiriler i.kasin sag bekte oynamasi ve rustunun oynamasi yuzunden. mustafa denizliye kayserispor macindan sonra bile guvendigimi soyledim, halada guveniyorum. Ama hocam yapma lutfen, Rustu haftalardir kotu ,sakat formsuz.
Hakan Arikan oynadigi maclrada ufacik hata yapmadi, gayet de guzel gidiyor. Bu adami simdi oynatmicaksin ne zaman oynaticaksin,adam dicekki adalet nerede.?
I.Kas stopere yedek olarak alinmadimi?Sag bekte bu kadar verimsiz olmasina ragmen hala neden oynatiliyor.Savunma anlaminda guclu desek o yok, zaten hucum anlaminda verimi 0.Gidince geri donemiyor. Yaptigi bir orta yok. Ekremi orda oynatsak,Finki orta sahada oynatsak olmazmi?Bari Ridvani oynat defansif olarak ne kadar iyi olmasada,tecrubesiz olsa da hucuma katki saglar en azindan.
Cisseyi niye yolladik niye Finki aldik anlamadim.
Boboya yazik oluyor, bu takimin gelmis gecmis en golcu yabancisi. Liverpool macinda galibiyeti getiren,Marsilya macinda galibiyeti getiren, Her Fenerbahce derbisinde gol atan,Gecen sene son haftalarda en onemli golleri atan Bobo degilmi? Formsuz olabilir ama Nihati oynata oynata form tutucak diyorrsunuz Boboyu neden oynata oynata form tutmasina izin vermiyorsun? Adam zaten sol kanatta oynaya oynaya verimi dustu,Sanki kendi sucuymus gibi yedek birakiyorsun.
Tello goz gore gore orta sahada oynuyor,Sol kanatta cakma adamlar oynayACAGINa Tello oynasa daha iyi olmazmi? Orta sahada alternatifi yok desem, 8 milyon euroya bosuna mi aldik Tabatayi? Yapacagi olumlu isler kisitli olsada almissin iste, oynatsana. 8 milyon euroya alinan bir oyuncunun Sampiyonlar Liginde yedek kalma luksu olamaz.Bosuna mi aldik bu adami.
Ama en cok da Delgadoya uzuluyorum, elestirdiler,kovdular, kucuk maclari kazaniyor dediler.Artik kucuk maclarida kazanamiyoruz, bana gore dunku CSKA nin Turkiyedeki anadolu takimlarindan farki sadece krasic ve dzogoev di. Yazik oldu.